12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
TGYET
Site Admin
Site Admin
HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 14, 2005 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bubu írta:
Ja és Gyuri véleményem szerint elég buzisan hangzik ez a locsi-fecsi státusz! Szóval nem változtatnád meg vmi másra! De a világért sem akarom kritizálni a munkádat, mert azt nagyon jól végzed! Laughing
na akkor mégegszer hi

Ha igy gondolod, és van más ötleted nyugodtan mondd. (Meg a további címeken is lehet gondolkodni.)
Amúgy bármivel bajotok van, ne legyetek szégyellősek, nyugodtan mondjátok meg. Szívesen fogadom az építő jellegű kritikákat, és az a célom, hogy mindenki elégedett legyen a honlappal, mert ez a tietek - és az a lényeg, hogy nektek tetszen!
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 15, 2005 7:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyuri te nagyon kedves vagy!!
Jaj gyerekek...tegnapm, vagyis ma?? Akkorőát iszákoltunk, hogy az csuda!!!!
Hát kb. most ennyit tudok leírni.... Partyman
Legyetek jóK!!

L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 15, 2005 8:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!
Bori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Itthon vagy??????????????? Van valami nálad, ami nem csak a tied...............TE 1 vadászmestert rejtegetsz!!!!!!Smile))) Shocked Shocked Razz Razz Légyszi írj mailt, hogy megbeszélhessük a részleteket.........Csoke.Daniel@stud.u-szeged.hu erre........... Cool
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 15, 2005 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

L4m3ch írta:
Üdv!
Bori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Itthon vagy??????????????? Van valami nálad, ami nem csak a tied...............TE 1 vadászmestert rejtegetsz!!!!!!Smile))) Shocked Shocked Razz Razz Légyszi írj mailt, hogy megbeszélhessük a részleteket.........Csoke.Daniel@stud.u-szeged.hu erre........... Cool

El kell , h keseritselek, de csak karacsonykor megyek haza Sad de biztonsagban van a kis aranyos, otthon a ruhasszekrenyem melyen rejtegetem, nem hinnem , h a novereim azota zugivok lettek, h feljek , h elfogy Exclamation Ha nagyon elore akarsz tervezni tolem beigtathatunk egy ivos partyt abba az 1 hetben amikor otthon leszek, de azert az meg odebb van...nem is tom, h erdemes e hazamennem, mert karacsonykor lehet a legnagyobb penzt itt bekaszallni Exclamation Exclamation A rep jegyem mar megvan szoval karacsonykor talalkozunk Laughing Laughing Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 15, 2005 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

L4m3ch írta:
Üdv!

El kell , h keseritselek, de csak karacsonykor megyek haza Sad de biztonsagban van a kis aranyos, otthon a ruhasszekrenyem melyen rejtegetem, nem hinnem , h a novereim azota zugivok lettek, h feljek , h elfogy Exclamation Ha nagyon elore akarsz tervezni tolem beigtathatunk egy ivos partyt abba az 1 hetben amikor otthon leszek, de azert az meg odebb van...nem is tom, h erdemes e hazamennem, mert karacsonykor lehet a legnagyobb penzt itt bekaszallni Exclamation Exclamation A rep jegyem mar megvan szoval karacsonykor talalkozunk Laughing Laughing Razz
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 15, 2005 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Azert milyen jo mar nektek , h akkor talalkoztok egymassal amikor akartok Exclamation Exclamation Exclamation Az viszont szomoru, h nem hasznaljatok ki a lehetoseget Sad SZoval mindenkit arra buzditok , h mozditsatok meg a kis pici aranyos popotokat es tartsatok a kapcsolatot, mert soha nem lehet tudni , h kibol lesz egyszer hires ember es akkor majd zoroghettek az ajtajan " helloka en voltam a volt osztalytarsad, nincs egy kis loved kolcson Very Happy "
Most kepzeljetek el ha Bela hires lesz en meg csak verhetem a fejemet a falba , h le se szartam, mert egy Vesztes Vikar Vincenek tartottam Exclamation
Remelem ezzel mindenkit arra buzditottam, h talalkozzon regi refissel is Laughing na azert felre ne ertsetek nem csak hatsoszandekaim vannak, de ez az erv megygyozobb lehet Very Happy Very Happy Laughing
Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 17, 2005 11:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszi Bori ebből azt a tanulságot szűrtem le, hogy egy volt refisnek sem fogok kölcsönadni a jövőben! Laughing Cool
Amúgy meg nekem nem jó a 24-e, mert csak 28-ától van szünetünk Crying or Very sad
na mind1, de én az ősziszünetben úgy is kecsó közelében leszek...
na csók mindenkinek( Borinak nem Twisted Evil )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 17, 2005 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bori nekd agyadra ment az Anglia... nem tudsz mást csinálni azon kivül hogy mindekinek beszólsz meg??!!!
Bubu te infot szerezzé mán, szivesen mennék már regisztrálni, meg szerintem ezzel a Dávid meg a Peti is igy van:)))))
amugy mindenki jol van? sajnos nem sok idöm van netezni, most is pl müszaki infon vagyok, de a tanár valami arab faszi és egy szavát sem értem, valami dimenziokrol hadovál, lehet hogy Slider??? Laughing
nagyon unom ezt az orát, a faszi meg molnár2, és hihetlen bödös a szája..ide se merem hivni ha valamit nem értek, pedig ez sürün elöferdül... Rolling Eyes
Jo nektek hogy van öszi szünetetek, mert nekem nyista, sanyi,zéro.. De majd bepotolom ellogott orákkal Razz
ha meg lesz valami összeröfenés akkor miért nem hétvégén nyomjuk????
de nekem mindegy...
na puszilok mindenkit

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 17, 2005 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Miért kongatják meg a pályaudvaron a vonat kerekét?
Mert ha nem kong, akkor nincs ott a vonat....

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 17, 2005 6:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Belus ezen nem megsertodnod kellett volna hanem megkoszonni, h kinezem beloled, h milliardos leszel egyszer Laughing Laughing Cool
Meg ez most beszolasnak minosult Question Lehet , h Anglia rossz hatassal van ram Rolling Eyes itt senkinek sem szolhatok be, a suliba meg ott volt mindig vki akivel osszetudtam veszni, leginkabb Melindat elvezetem csaesztetni, na de o meg is erdemelte Exclamation Exclamation az a tori TZ-s dolog eleg csunya volt tole Embarassed
Laci te nem ertesz vmit Exclamation Exclamation Exclamation Ilyen is elofordul Question Ez nem beszolas volt, hanem csodalkozas Very Happy
Tegnap modta ki az elso szavat a kiskolok Exclamation Na mi volt az Question HORS=lo ugyh most minden lovacska a szamara...azert nagyon edi Very Happy
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 18, 2005 9:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Aloha!
Basszus!Lehet,h meglesz 50% a zh-m!Jupiiii!Szerdán meg jön a mechanika,ami valszeg csunya hasalás lesz...De ez a jó a felsőoktatásban:MINDENNEK VAN PÓTJA! Cool
Frankón pénzt keresek rajzolással!Egy néhány ezrest már összekapkodtam az utóbbi hetekben.Csak az a problematika,h ha eladom a saját rajzomat,akkor nekem nincs rajzom.Márpedig ahhoz,h teljesítsem a félevet ugyebár rajzokra van szükségem...de azért nem nagy gáz,mert egy üveglap és egy kislámpa csodákra képes!(Ezt a módszert túrbózúsnak nevezzük.Lényege,h minimális idő alatt le tudunk koppintani bmit Cool )
Fú!!!Elhatároztuk,h szerdán már dután 6kor picsa részegek leszünk Wink Már lassan egy hete nem voltam partizni... Sad Rendes rosszul vok emiatt...
Na megyek fel a kóterba lazulni,m most sajnos 4 óra szabadidőm van Very Happy
Ja!Béla kapd be,h nem jössz hétfőn!!!Most akkor mikor iszunk sört...ööö...akarom mondani mikor láthatlak ujra?Találj ki vmit de nagyon gyorsan!És hozd az Ágiékat is!!!!Értve vok?

Puszóka Wink

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 18, 2005 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hé Petike, sajna 24én nem tudok, tudunk menni , mert hát nem és kész, mert hát suliban vagyunk és utána való nap is suliban kell lennünk!
de mi lenne, ha nov. 1én találkoznánk?vagy az már neked nem jó???mert nekeünk az fasza lenne, és te vagy az egyetemista, te annyit tudsz lógni mint a picsa és senki nem szól érte, nem?
Laci, Peti amúgy azzal a dologgal kapcsolatosan még nem tudok semmit mondani, majd tudomásotokra hozom szivik, de ha jól emlékszem az tavaj szeptemberben volt, szóval nyugi, van még idő!
na csákánycsőváz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 18, 2005 8:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok

nekem most van szünetem Razz

én hétfőn írok számtek zh-t aztán kedden NEGYEDÉVES VIZSGA menedzsmentből.
matekből nem írunk zh-t szerencsére. angolból meg valami prezentációt kell csinálni.. nagyon jó..
de legalább nem szakadok bele a tanulásba..

majd ha eszembe jut még valami akkor írok.

cupp
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 20, 2005 1:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Képzeljétek basszus dobott a Xandra kedd este.... Nagyon gáz.. Azt mondja szeretne bulizni. Meg nem érzi magát szabadnak, hát mondjuk nem tom mit várt egy párkapcsolattol... A legjobb az egészben hogy állandoan azt mondta hogy sohasem tudna nekem fájdalmat okozni, meg hogy soha nem szeretett ennyire senkit, meg örökre velem akar maradni, azt erre a bulizás fontosabb lett neki...nem mintha eddig nem mehetett volna el nélkülem is bulizni... Egyszerüen nem hittem a fülemnek, pénteken még hivott februárban sielni, meg én vagyok élete szerelme, azt kedden meg csak ugy dob az egyik pillanatrol a másikra...Lehet hogy én vagyok a hülye hogy nem értem??? Miért van az hogy ennyire betudnak hülyiteni a nök...kivagyok borulva... Tegnap el is mentem bulizni Kémenessel, s leittam magam a sárga földig..és mégis ennyire jol még nem éreztem magam buliban /a hülye Béla meg baszott jönni/..nagyon nagy party volt...csak ez a mai nap szar már megint... hihetlen...utálom az összes nöt a földön, hogy tudnak ilyet csinálni!!!?????? KIVAGYOK BUKVA Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 20, 2005 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Háááát Lacikám... asszem beszélnünk kell, mert én a te pártodat fogom mindenképpen!!! és tudok pár dolgot.....,ami itt Kecsón zajlik és véletelen sejtem mi lehet az OK...,de ezt a fórumon nem sztném reklámozni!
Te nem jössz hétfőn Kecskemétre??? Peti meg Béla(?) jönnek...
Na mindegy! Egy ..két sört megér!! Nem????
Húhh.. Gyerekek én ma olyan részeg leszek, mert egy barátom születésnapját ünnepeljük és mit ne mondjak...a fél fiúszint tele van borral és pálesszal...(((((((((:
Hát azért gondoljatok rám..., meg persze Lacikára is!!!!!!!!
VELED VAGYOK ,VAGYUNK LACIKÁM!!!! DONT WORRY!!!((:
Na csősztök!!!

U.i: Plussz még egész hétvégén egyedül leszek otthon!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Very Happy
Na megyek koccintani!!! Wink Wink
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 127, 128, 129  Következő
23 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban