12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Golyatáboros felvételeim is vannak, majd megnézhetitekmég akár MSN is áttom küldeni... De nagyon nagy felvételek!!4 Én is szereplek ám benne!!! És olyan hatásos voltam hogy egyböl mindenki felismert..ugyanis benne van hogy miért lett a nevem a BME-n Fürdös Bak László!!!!! Laughing Very Happy Embarassed Razz
Kibebaszott jo felvételek lettek!!! Meg a zene alatta!!! Az még tovább fokozza az amugy sem kicsi komikus értékét!!! Remélem nyelvtanilag helyesen irtam le ezt az elözö mondatot, mert egy kicsit bizonytalanka voltam... Wink

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

De jo uj oldalt kezdtem.. Razz

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 3:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja szolok hogy hétvégén logjatok este MSNen mert hozzánk is elért az internet!!! Abba a csöp kis településbe itt a Csepel sziget szivében... Hihhhettettlen!!! Ezt is megértem bazz..

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 3:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tali kérdés? Hány állatot vitt fel mindegyik fajtábol a bárkára Mózes?

Ö hogy értelmes legyen? Hány darabot vitt fel mindegyik állatbol a bárkára Mózes? Várom válaszaitokat!!
Remélem nem vagytok hülyék..

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anna most nézem hogy itt vagy:)

Vissza az elejére
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 8:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Annuska nagyon fasza a novellád, már többször olvastam és nagyon tetszik!
Laci szerintem mindenből kettőt, ez van a Bibliában....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 14, 2005 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm kedvességeteket,de nem kapom be!!!
És Laci!Kurvára nem mondhatja senki,h nekem fontosabb a meccs,mint Ti,mert én már nem egyszer próbáltam szervezni egy-egy talit!
Meg nem olyan egyszerű ám leutazni pár100 km-t...
És az ígéret szép szó.
na csá!!!!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 8:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Köszönöm kedvességeteket,de nem kapom be!!!
És Laci!Kurvára nem mondhatja senki,h nekem fontosabb a meccs,mint Ti,mert én már nem egyszer próbáltam szervezni egy-egy talit!
Meg nem olyan egyszerű ám leutazni pár100 km-t...
És az ígéret szép szó.
na csá!!!!

sztem a Petinek van igaza, mert mi itt vagyunk pesten, nem kell lógni a suliból ahhoz, h pl d.u. 6kor vagy 7kor összefussunk, ahogy olvasom ez többeknek már többször sikerült.
Azt is mondhatná a Peti, h mi menjünk Pécsre. Nemtudom akkor ki mit mondana.. gondolom nem lenne semmi kifogás.

Évi
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja mégvalami..

laci, írtad h nem midnenki naplopó.. hát nemtom, sztem szarabb dologért is lógtunk már a suliból, mint egy tali a Petivel... mindenki meg tudta volna oldani.

évi
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 1:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Most mit basztatjatok mar a Petit!!! Nehogymar ezen szarakodjatok ennyit h egyvalaki nem tud elmenni, jo tudom h Peti nelkul nem buli a buli ( Peti most tenyleg nagyon kedves vagyok nem Very Happy ), szoval majd talalkoztok legkozelebb vele, ez legalabb arra sarkal most mindenkit h minnel elobb legye egy masik talalkozo amikor tobben el tudtok menni. Egyebkent meg ez tok termeszetes h nem lesz mindenkinek jo ugyanaz az idopont...

Azta mekkora hanyas party volt itt vasarnap...Az egesz csalad cipelte a vodroket h ha netan nem er el a WC-ig, akkor se legyen gaz. Mindenesetre amikor mar jobban voltam nagyon humoros volt h a tobbiek meg halalsapadtan botorkalnak Laughing Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 3:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok,tudom,rég jelentkeztem már,de van egy nagy hirem!!!Nem fogjátok elhinni,de ma ültem egy oriási traktoron!!!AKkora volt a kereke mint én,és vezetterm vele egy kört..nagyon király volt...micsoda suli ez,nem gondoltam volna,h vha az életemben fogok traktort vezetni.nah,ez a nagy hirem,ha akartok egy jot röhögni,képzeljetek el,h ott ülök rajta és alig érek el a kuplungot!!!
na puszika
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 8:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na fátylat a vitákra, legközelebb szallagavató lesz, amin elég sokan ott leszünk..., szóval, aki nem jön most pénteken, azzal talalkozunk Kecsón, Decemberben!
Ja és hová megyünk majd? Én szóltam a Dávidnak meg a Gabinak, hogy jöjjenek. Briglovics Évi, múltkor egy buszon mentünk Izsák felé.... te is eljöhetnél, jó lenne! Matyika te jössz? Gyere már mert tartozom neked egynehány sörivel... De ne kelljen mindenkit megszólítani, aki úgy érzi, hogy szívesen találkozna azokkal az emberekkel, akikkel együtt éretségizett és egy osztályba járt az jöjjön, és hozzon magával még egy embert Laughing
Ja és akinek infóra van szüksége az hívja nyugodtan a Szellák Ágit, őt nevezem ki programfelelősnek!( Remélem Ági nem haragszol meg, elvégre te tanulsz rendezvényszervezést...!)
na csákánycsőváz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 10:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

peti en nem vagom h te mindig osszetorod magad...

Most neztem a Megasztart es tokjo hangok vannak, bar reg rohogtem ilyen jot ezeken a hulyeken... Kun Lacit meg aki elszalasztotta megnezheti a neten ki is van emelve, h mindenki jol lassa Laughing szoval nezzetek meg es velemenyezzetek Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 15, 2005 11:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok!
Háát Béluskám... fájdalmas hírt kell közölnöm...
Sajnos csak szalagavatókor tudunk találkozni...
Nagyon nagyon sajnálom!!!!,de decemberben igérem duplán behajthatod az adósságodat....((:
Puszika
Evi...
Vendég
HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 16, 2005 9:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Sok szeretettel meghivok mindenkit a Szalagavatomra, ami dec.10én lesz, de ha em engednenek be titeket, akkor johettek a foprobara, ami elotte valo nap van...szoval mindenki jojjon , jo? AMugy is talizni kellene, meg jo lenne ha megmondanatok, milyen a felnott elet, mert akkor meg van lehetosegem megbukni:)
NA pusz
Anka Évi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 127, 128, 129  Következő
39 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban