12.c fóruma :: Téma megtekintése - Bulik
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Bulik

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Kell a PIA ahhoz hogy egy buli jo legyen?
Elengedhetetlen,csak igy tudok ellazulni
0%
 0%  [ 0 ]
Egyáltalán nem
16%
 16%  [ 1 ]
Ha szar a buli a pia enyhiti
66%
 66%  [ 4 ]
Minek??
16%
 16%  [ 1 ]
Összes szavazat : 6

Szerző Üzenet
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 24, 2005 2:49 pm    Hozzászólás témája: Bulik Hozzászólás, az előzmény idézésével

hali mindenkinek. én tökre élvezem a nyarat,imádom,h nem kell tanulni és nincs stressz!! bulizos csjszi lettem ám!!ja,és csak most jöttem rá,h az osztálynak van egy honlapja..bocsika,de mostmár irok télleg!
Héj,srácok?Hallom megy a bulizás 1000rel,+a pia.tudjátok mire jöttem ráNem kell pia a jo bulihoz!Szoval,ezentul nem iszok egy kortyot se...na jo,ha vmi nagyon ivételesen jo piárol van szo,nem hátrálok..
nem jön fel vki Pestre bulizni?Esetleg Zöld Paron v Rio?Higgyétek el,tuti helyek.ja és nem mellékesen a Zp-ben szombatonként DRUMANDBASS is van Laughing [b]
Hagy közöljem mindenkivel,nem dicsekvés,de dúl a lávSmile))) Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
SztRke

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Meli!!! Very Happy
Látom nagyon boldog vagy!!!! Laughing
Hát...ha tudtam volna, hogy ilyen bulizós csaj lettél. Tegnap jöttem haza Bp-ről. Voltál pénteken vagy szombaton a ZP-ben vagy a Rióban? Mert én mindkét nap voltam, de nem láttalak. Képzeld, Lívivel meg Zituval voltunk múltkor Alvin-koncerten a ZP-ben. Razz
Hajógyári-szigetre szoktál járni? Voltam 2-szer, vannak jó helyek, csak egy kicsit sznob az egész.
Na, akkor legközelebb majd talizhatunk. Puszi Exclamation
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
SztRke

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 7:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja! És mindenkinek jó nyarat meg sok bulit!!!!!! Idea Laughing Very Happy
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 9:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok Jányok!
Öröm látni Titeket a fórumon!
Nos Meli!A piával kapcsolatban vmilyen szinten igazad van,de nem minden bulit lehet kibírni nélküle.Ezt azért mindenkinek be kell ismernie!Nehohy itt nekem mindenki álszent szövegeket kezdjen el nyomni,mer tuti ,h magam alá fogok kaksizni!!!!!!
So mindenki csak őszinte dolgokat írjon,ne pedig azt,ami jól hangzik!Oksimoksi?????
Egyébként én nem mostanában fogok Petsen bulizni.Főleg azért,mert kib....ttul nem fognak felvenni BME-re.Sad
De majd a pécsi éjszakákat meghódítom! Cool Aki Pécsre megy tovább,az feltétlenül írjon!Rendben?
Na pusszancska!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 10:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SztRke írta:
Szia Meli!!! Very Happy
Látom nagyon boldog vagy!!!! Laughing
Hát...ha tudtam volna, hogy ilyen bulizós csaj lettél. Tegnap jöttem haza Bp-ről. Voltál pénteken vagy szombaton a ZP-ben vagy a Rióban? Mert én mindkét nap voltam, de nem láttalak. Képzeld, Lívivel meg Zituval voltunk múltkor Alvin-koncerten a ZP-ben. Razz
Hajógyári-szigetre szoktál járni? Voltam 2-szer, vannak jó helyek, csak egy kicsit sznob az egész.
Na, akkor legközelebb majd talizhatunk. Puszi Exclamation

Szioka!!De örülök neked.én voltam szombaton Rioban és Zp-ben is!!!kár,h nem találkoztunk:(((majd legközelebb szolj,ha jössz Pestre,jo lenne összefutni.Voltam vasárnap is Zp-be Zanzibár koncerten,tökjo volt!ja,és mais megyek Zorallra.szoval,szolj,ha legközelebb jöttök!ki gondolta volna,h Zp-be össze lehet veletek futni..,nem tudtam,h ez ennyire ismert hely,de tök jo hogy igy van.na puszikaJA!!hajogyárin énis hallottam,h van vmi jo hely,de azért nem mertem,mert nemtom milyen onnan az éjszakai közl,de ha no problem,akkor majd oda is megyek!
Vissza az elejére
unicum3
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 10:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
Sziasztok Jányok!
Öröm látni Titeket a fórumon!
Nos Meli!A piával kapcsolatban vmilyen szinten igazad van,de nem minden bulit lehet kibírni nélküle.Ezt azért mindenkinek be kell ismernie!Nehohy itt nekem mindenki álszent szövegeket kezdjen el nyomni,mer tuti ,h magam alá fogok kaksizni!!!!!!
So mindenki csak őszinte dolgokat írjon,ne pedig azt,ami jól hangzik!Oksimoksi?????
Egyébként én nem mostanában fogok Petsen bulizni.Főleg azért,mert kib....ttul nem fognak felvenni BME-re.Sad
De majd a pécsi éjszakákat meghódítom! Cool Aki Pécsre megy tovább,az feltétlenül írjon!Rendben?
Na pusszancska!

Szi Peti! nyugi,nem kell magad alá kaksizni, oké,bevallom nem lehet 100%osan kiűzni a piát az életemböl,de azért mindent +probálok Wink igaz,igy kb 20perccel tovább tart a feloldodás,de nekem +éri.na errül ennyit.
sajnálom,hogyha nem vesznek fel pestre,de azért ma estig még mengvan az esélyed! Laughing én szoritok neked,csak akkor nekemis szoritson vki,h felvegyenek Gödöllöre!!!Olllyan joo lenne. Razz lényeg az,h attol még jöhetnél a jo öreg Pestre..én várlak Rolling Eyes tökre örülök egyébként,h ilyen aktiv vagy itt az osztály honlapján,jo nézni!!
Hajrá a többieknek,higgyétek el menni fog!és tudjátok milyen jo érzés,mikor válaszolnak az üzidre!
na puszika
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 12:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát ja!
Nagyon jó érzés látni,h vki válaszol egy üzikére!
És az is jó érzés,h drukkol vki a felviben.Uh én is drukkolok ám Neked Meli!Na meg persze Mindenkinek nagyon szorítok!Hajráhajrá!Viszont nekem 1:1000000000000000000000 az esélyem Sad arra,h pestre menjek.Amit csak azért sajnálok,mert a Bme-ről van szó.
Meli és a többiek,akik szeretitek pestet!Nem akarom kritizálni azt a várost,de szerintem egy nagy rakás ..ar!Ráadásul tele van hülyékkel!Uh szivesen megyek Pécsre és nem hinném,h pestre fogok járni partizni,de ha mégis arra tévedek,megígérem,h szólok előtte!Oksi?

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
SztRke

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 4:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hát..Szerintem Pesten tökjó bulik vannak, ráadásul ingyen. kivéve ZP, mert ott egy százas!! Meli, legközelebb az Eddára megyek augusztus 3-án, de csak akkor, ha addig sikerül az elsősegélyvizsgám. Akkor viszont talizhatunk. És augusztus 20-án tuti biztos, hogy megyünk. Akkor sokan ott lezsünk, pl. Andi is. Tehát azt majd szervezzük meg!!!

Este kiderül, hogy ki derül!!!! Remélem, mindenki! Puszi nektek!!Este mindenki írjon, úgyis mindenki a neten fog lógni!

Puszi
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 26, 2005 4:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SztRke írta:
Hát..Szerintem Pesten tökjó bulik vannak, ráadásul ingyen. kivéve ZP, mert ott egy százas!! Meli, legközelebb az Eddára megyek augusztus 3-án, de csak akkor, ha addig sikerül az elsősegélyvizsgám. Akkor viszont talizhatunk. És augusztus 20-án tuti biztos, hogy megyünk. Akkor sokan ott lezsünk, pl. Andi is. Tehát azt majd szervezzük meg!!!

Este kiderül, hogy ki derül!!!! Remélem, mindenki! Puszi nektek!!Este mindenki írjon, úgyis mindenki a neten fog lógni!

Puszi

Naggyon örülök,remélem télleg jössz 3-án!Erröl a koncertröl még nem hallottam,de jo lenne menni!!És hol lesz a koncert?20-án sajnos Szlovákiában leszek egy esküvőn.Ez van.de 3-a után már mész is haza?
Vissza az elejére
Babrala
Szószátyárok császára
Szószátyárok császára
HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 30, 2005 11:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tegnap voltam a Rióba , hát tele volt kis nigériai pasikkal:) olyan kis cukik voltak, csak káe , h mindegyik 1 fejjel alacsonyabb nálam:(
Tényleg nem semmi Pesten az élet!és a kivilágított hidak olyan szépek.Tiszta romantikus a hídon sétálni egy jó buli után mikor már kezdesz józanodni és kellemesen hűvös a levegőSmile asszem jövő héten is fölmegyek a tesómmal lehetne egy kis összeruccanást csinálni:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 13, 2005 10:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az A38 hajón jó kis társas összejövetelek szoktak lenni!!!
Csiribiri spanok egyszer elmehetnénk eggyütt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jo lenne egy társaságot összeszedni szilveszterre srácok!!!

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban