12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 5:26 pm    Hozzászólás témája: Re: buerocrats everywhere!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Oakhood írta:

...I almost became a public enemy...
...na mind1!
Lacsika, mikor fejezed be az utolsó vizsgád? Nekem jan 26-án lesz, még fennáll a kecsgtető ajánlat az ünneplést illetően!!

Balázska még nem tom, de 27-én Kecsón lesz valami party, és oda tutko megyek, de felölem 28án is elmehetünk bulizni.. de 27.ére biztos végzek én is.. na minél több embert várunk! puszika mindenkinek

u.i.: ÁGI! Rolling Eyes

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kisasszonyka
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 6:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kérlek laci ne cseszegess,csak arra voltam kíváncsi, h anna tényleg baszik e az üzeneteimre...úgy látszik ja,mindegyikre...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 8:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mivan?
Milyen üzeneteidre?
Nem kaptam tőled semmilyen üzenetet. De azért szia. Mi van veed? és nem tudod mi van Dáviddal? Nincs pénz a telefonomon, nem tudom felhívni.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 8:39 pm    Hozzászólás témája: buerocrats everywhere!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Latyika ezt még pontosítjuk mer nem tom h fog sikerülni a 2. vizsgám és asszem annak 30-án van a javitója! Még beszélünk erről a dologról! Amugy milyen őrületes parti lesz Kméten?? geek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 9:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

kisasszonyka írta:
kérlek laci ne cseszegess,csak arra voltam kíváncsi, h anna tényleg baszik e az üzeneteimre...úgy látszik ja,mindegyikre...

Ági nem cseszegetlek.. nem azért mondtam nah! Nyugi! Szeretet mindenkit, téged is:D

Bazsi! Nem tom milyen party lesz, de nem az a lényeg! Hanem hogy együtt leszünk Kecskeméten régi ismerösök, és fasza lesz! Mármint remélem jobb lesz mint a SZILVESZTER... Na akkor majd még cseverészünk a pesti partyrol.. LOL Laughing

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 12:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Télleg! Peti veled mi van? Vizsgázgatsz te is?? Gondolom..azért nem irsz a forumra..

Jah meg persze mindenki megirhatja, hogy sikerülnek a vizsgáik, mert ha mást nem is, de engem érdekel.. És hogy senkit meg ne zavarjon hogy csak nekem ir, irhat emailt is...
És azokkkal akik egyáltalán nem irnak ide, azokkal mi van? Le szarják a régi osztályt vagy mi??? Szép.. Itt ez a kurva honlap, és csak kb tizen dumálunk.. Mondjuk ez is valami.. De mi legalább összetartunk.. Na csók mindenkinek!!

Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 8:54 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

pl karácsonyra sem írtál...pedig én ítam...az kicsit szarul esett.aztán beszélgettünk a szilveszterről és aztán egész szünetbe semmi üzenet h akkor most mi lesz...dávid kecsón van...csak 2 hét múlva lesz pesten..tanul mert vizsgái lesznek
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 8:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ági voltam
Vissza az elejére
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 11:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok aranyvirágszálaim!!Smile

Háát mizujság???

Lacika te nagyon jól beszélsz mostanában!!!Smile Nagyon elégedett vok a megnyilatkozásaiddal....

Vizsgáid hogyan mönnek???
Neköm már a fele megvan!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
De hnaptól a pokol vár rám!!
Most már igazán kemány vizsgáim lesznek ám!!! Crying or Very sad Sad

Na mindenkinek további sok sok sikert a vizsgákhoz és az önmegtartóztatáshoz, amit általában az alkohol iránti ingere idézhet elő!!
VAGy CSAk ÉN VAGYOK ALKESZ?!?!!?? Shocked Shocked
Na pussssszantok mindenkit!!
És erről a kecskeméti buliról hallottam már...., hogy olyan szalagavatós emberek lesznek..., mert "éllítólag" olyan jó volt a multkori!!! Laughing , hogy meg kell ismételni!!! Wink
Na most már húzok tanúni!!

Cupppppp Razz
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 1:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyi hozzád képest mindenki antialkoholista.. Na ez a hozzászólás is tetszett?? Razz
Nekem mondod?!? A multkori buli óriási volt.. Fuu én nagyon jól éreztem magam..tiszta nosztalgikus hangulatom volt Laughing Régi haverok, régi nök..Rolling Eyes
Na szoval én tutira megyek..persze ha nem jön közbe valami életbevágóan fontos dolog.. Remélem ismételten összegyülik majd az a társaság és akkor nagyon fasza lesz ám!! Cool És az még jobb lenne ha olyanok is jönnének akik a múltkor nem.. Minél többen!!! Addig is Matyi sok sikert a vizsgákhoz.. Meg persze mindenkinek aki vizsgázik.. Nekem még két vizsgám van, de lehet megyek matekból javítani, mert azért kettesnél többet tudok../ugy érzem/.. Idea Embarassed Razz Smile Very Happy Laughing Rolling Eyes Laughing Very Happy

Vissza az elejére
Eszterke

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok! B. ú. é. k. Nektek!
Matyika! Ha éppen nem vagy részeg, akkor menj be a Refi kolesz portájára, mert ott fog várni a sapkád! Smile Csak hogy meg ne fázzon az a pici füled!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 4:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Óóóóóó, de nagyon KÖSZIKA ESZTERKE!!!!!!Smile))))

Lacikám remélem igazad lesz és lesz még egy fergeteges party újra a régi barátokkal!!! Crying or Very sad Razz

Köszi, hogy gondolsz rám és én is viszont szorítok néked, hogy összejöjjenek a vizsgáid és jó jegyeket kapjál... Wink

Na pussszkó mindenkinek!!!

U.i.: Peti téged alig látni a fórumon.... Crying or Very sad Crying or Very sad HIÁNYZOL!!! Rolling Eyes

Na cső![b]
[/b]
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 4:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja és igyekezni fogok, hogy ne igyak annyit.... Cool Laughing Embarassed Razz Crying or Very sad Twisted Evil Wink Nasty Partyman prayer
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 8:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

sziasztok!itt vagyok annáéknál...marci tv-t éz anna meg még a zacsis levest is elbaszta...mármint büdi van!NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de biztos fincsi!
jaj megint kezdőik a suli Sad
ááá
pusi mindenkinek!csókági vótam a johhhannnááárrróóól
Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 08, 2006 11:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyikám! Ma este is bekóláztál vagy mi? Nem jöttél MSNre pedig megígérted..és az ígéret.. tudod? De ha a csajjal voltál, akkor elnézem neked..de csak akkor.. De ha nem.. 27-én fizetni fogsz érte..EGY TEQUILÁT!!Very Happy Na mindegy. Bárcsak ott tartanánk már..tul minden vizsgán..Esküszöm parásabb mint az érettségi...De itt legalább lehet ismételni:D
Na szép álmokat mindenkinek! Embarassed

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 127, 128, 129  Következő
55 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban