12.c fóruma :: Téma megtekintése - Vegyes felvágott
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Vegyes felvágott
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 127, 128, 129  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 9:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem is basztam el a levest! Csak az a hülye fazék! Na mindegy. De télleg finom lett!
Azt hiszem, ha tudunk, mi is lemegyünk 27-én. Talán. Mindenesetre jó lenne! Múltkor is csíptük azokat az italakciókat! Rolling Eyes
De ha nem jön össze, majd valamikor pesten is szervezhetük egy újabbb öszzeröffenést.
Bélus! Mi van veled? Olyan régen láttalak már! Sad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 9:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Juj! Én voltam az első az oldalon! ilyen még sose volt!
Sztár lett belőlem! Embarassed Laughing
L4m3ch
Locsi-fecsi
Locsi-fecsi
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 11:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
Nekem nagyon mozgalmasak az utóbbi idők.(utazgatásosak:)
KÉpzeld Bori megvan a nyelvvizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!!(mármint a közép C)Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Most beteg vagyok........................
Mindenkinek nagyon kedves tanulásokban gazdag időtöltést kívánok!
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dani ez az aláiírás nagyon bejön.teccik..
Neked is jo tanulást meg jobbulást! Surprised Smile Very Happy Laughing Twisted Evil

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Annám!
Sajnos halott vagyok! De azért jólesik az érdeklődésed, köszi!
Üdvözlöm Marcit!
Srácok kétszer nem sikerülhet egy buli ugyanolyan faszán! De azért én is el kezdtem rajta gondolkodni...Gettin' down tonight!
Újra meg kell tanulnom angolul Sad
Abdul al Fajid
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Bubu
A Professzor
A Professzor
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 4:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Péterem ugye nem történt semmiféle balaset veled, mondjuk teszem azt: ittas állapotban legürültál a lépcsőn(megint)! Vagy akkor mi a retkes halál f...a van veled? Tanulsz? Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
matyesz
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 6:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szevasztok spanjaim!Smile

DANI először is gratuila a nyelvizsgádért!!!!!!!Smile
NAdon örültem, mikor megláttam!!!!!
Lacika bocsika...., de tanultam...., mert nekem is kurva szopatós vizsgáim lesznek és voltak... Embarassed Crying or Very sad
És annyira gáz, h nem lehet innom... Crying or Very sad Crying or Very sad
Mert az egy kicsit oldaná a feszültséget a lelkemben és az agyacskában...., DE NEM LEHET!!!! Crying or Very sad Rolling Eyes Twisted Evil
Na jól van fiatalság!!! Hajrá vizsga, hajrá Magyarország!!

puszikja mindenkinek Wink

macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 7:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Matyiból milyen durva alkoholista lett már!!
Én meg, képzeljétek, úgy döntöttem, hogy félig leszokok a cigiről. Vagyis napi 56- szálat szívok. Mert elég akaraterőm van és nem akarom, hogy függjek vmitől. Továbbá pénzem sincs túl sok.
Na de a lényeg az hogy büszkék vagytok rám?
Sok sikert minden vizsgázónak!
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 11:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Maty! Milyyóen dolog ez?? Alkozolizálsz?? Tudd meg! Az alkohol öl, butít, és nyomorba dönt.. Épp ugymint a nök.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 09, 2006 11:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

picit gyorsan irtam ezért bocs az elütött betükért.. Cserébe egy pojén!

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy sast egyensúlyoz a hátán! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Vissza az elejére
EVi...
Vendég
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 8:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szijasztok Emberek...hat mekkora durvak vagytok...
marmint nagyon lazan teptek.. Smile
Itt a millio vizsga a nyakatokon, ti meg pialtok, buliztok, stbstb...
En is ilyen akarok lenni, ha majd ugy megoregszem mint ti:)mindenki tokre hianyolja a regi 12eseket, mert mostanra kenytelenek lettek belatni, hogy minden ember (persze engem kiveve:)
itthagyta ezt a geci iskolat, es mostmar csak azok maradtak akiktol agyfaszt kapsz.Smile
na jo szoval 27en buli!!! nekem minden arc itt legyen...
na mindenkinek puszi, Bori alig varom hogy lassalak:) hianyzol:( de azert jo hogy van modern technika:)
na puszi mindenkinek.
Vissza az elejére
Peti
Képviselő
Képviselő
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SZIASZTOK!!!

Na élek ám(bár vasárnap nem úgy tűnt,h megmaradok),csak mostanában vhogy nem naon volt időm ill. kedvem netezni.
Kb le se szarom a vizsgaidőszakot.Na jó!Azért tanulgatok is!Eddigt volt 2 vizsgám.Menedzsmentem-azt se tudtam miről szól a tárgy meg a tanárt is vizsgán láttam először-3as lett.És KETTES lett a mechanikám!!!Naon durva volt,totál szét voltam esve vizsgán és meglett!Igaz neccesen,de lényeg,h meglett!!!!nem igaz?Smile
Jaaaj!Annyi mesélnivalóm lenne!De nem is tudom,h mivel kezdjem...
Basszus!Nekem is jól indult az újévem...hányást takarítottam...de hál' Istennek nem a sajátomat.Egyébként itt elég jó parti volt,állítólag jól éreztem magam:)Kétszer is kijöttek a zsernyákok csendháborítás miatt-másodjára le is léptünk onnan.De nem volt nagy para,mert a koleszban is volt pár party.
So tömören jó volt.
27-én kik mennek a buliba?Jó lenne már látni titeket...
Ja és van vki,aki regisztrálva van iwiw-en és még nincs az ismerőseim között?
Most további élményeimmel nem untatlak titeket meg aztán nem is nagyon sztném ezeket a dolgaimat a világhálón kiteregetni ország-világnak,uh akikkel majd személyesen talizok vmikor,azoknak majd mesélek.
Puszilok mindennkit!

"A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Peti bazz! De jo hogy végre ide toltad a pofádat!!! Razz Laughing Very Happy
Megyünk ám sokan 27-én, és jó lenne ha te is jönnél, és nem szerveznél másnapra fradi meccset..

Vissza az elejére
Oakhood
Be nem áll a szája
Be nem áll a szája
HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:18 pm    Hozzászólás témája: buerocrats everywhere!!! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na végre Petya! Azt hittem már h elnyelt Pécs városa és soha többet nem fogsz tudni kiszabadulni!! Komolyan!! Zsír volna vmi párrtit csinálni! Beszéltük a Lackóval h a vizsgák után jo volna pesten intézni vmit!! Krrsss nekem tegnap volt az első vizsgám, de nem volt gáz, sikerült!!
De tényleg jo volna ha nem kétésfélévenként futnánk össze! Attol még mer Pécsen tanulsz pesti vér folyik az ereidben!!! Ezt soha ne feledd!! Wink
Na további sok sikert kívánok Neked is és mindenki másnak a sexxy vizsgákban!!
Nah 'éjszakákat viszlát!! occasion5 occasion4

Vissza az elejére
Vuka
A fórum ura
A fórum ura
HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 11, 2006 11:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Petrof írta:
SZIASZTOK!!!

Na élek ám(bár vasárnap nem úgy tűnt,h megmaradok),csak mostanában vhogy nem naon volt időm ill. kedvem netezni.
Kb le se szarom a vizsgaidőszakot.Na jó!Azért tanulgatok is!Eddigt volt 2 vizsgám.Menedzsmentem-azt se tudtam miről szól a tárgy meg a tanárt is vizsgán láttam először-3as lett.És KETTES lett a mechanikám!!!Naon durva volt,totál szét voltam esve vizsgán és meglett!Igaz neccesen,de lényeg,h meglett!!!!nem igaz?Smile
Jaaaj!Annyi mesélnivalóm lenne!De nem is tudom,h mivel kezdjem...
Basszus!Nekem is jól indult az újévem...hányást takarítottam...de hál' Istennek nem a sajátomat.Egyébként itt elég jó parti volt,állítólag jól éreztem magam:)Kétszer is kijöttek a zsernyákok csendháborítás miatt-másodjára le is léptünk onnan.De nem volt nagy para,mert a koleszban is volt pár party.
So tömören jó volt.
27-én kik mennek a buliba?Jó lenne már látni titeket...
Ja és van vki,aki regisztrálva van iwiw-en és még nincs az ismerőseim között?
Most további élményeimmel nem untatlak titeket meg aztán nem is nagyon sztném ezeket a dolgaimat a világhálón kiteregetni ország-világnak,uh akikkel majd személyesen talizok vmikor,azoknak majd mesélek.
Puszilok mindennkit!

Egy órája vizsgáztam menedzsmentből, ilyen ikszelős volt, lelestem egy csajról... talán meglesz.

Most megyek szociológiára. azon csak egyszer voltam benn...
úúú
izgi
de van pusim

sziasztokk

ja, asszem mi ismegyünk Timivel 27-én ha ráér az a picsa. pussz
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 127, 128, 129  Következő
56 / 129 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban