12.c fóruma :: Téma megtekintése - Egyperces hülyeségek
Vissza a 12.c fóruma
FAQKeresésTagokCsoportokProfilPrivát üzenetekRegisztrálásLoginKijelentkezés

Egyperces hülyeségek
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dorcus;O)
Vendég
HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 23, 2005 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"1papban & a karácsonyfában 1 a közös: a golyók csak dekorációk!"

"-Uram! Önt meg kell műtenünk!
-Azt már Nem!!Akkor inkább meghalok!
-ÓÓÓ, az egyik nem zárja ki a másikat..."

"Orvos a betegnek: Van 1 jó hírem: ön mégsem hipochonder!"

"Nem a nőük csinálnak a férfiakból bolondot, ők ebben is önellátók!"

"Agglegény: aki elszalasztotta, hogy boldogtalanná tegyen 1 nőt."

"Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség a háztartást, az anyós az áramot..."

"Az élet folyamatos harc:délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal."

"Anya csak 1 van. Anyós is, csak többnek tűnik."

"Az optimista azt hirdeti, h. a lehetséges világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez tényleg így van!"
Vissza az elejére
macskaszemu
alias Cicero/Szókratész
alias Cicero/Szókratész
HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 9:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy idióta családból származom. Az apám egy bankban dolgozott. Aztán kirúgták, mert tollakat lopott.
- Rodney Dangerfield
Senki sem becsül. Amilyen szerencsétlen vagyok, még politikusnak is becsületes lennék.
- Rodney Dangerfield
Külön szobában alszunk, külön vacsorázunk, külön megyünk vakációra - mindent megteszünk, csak hogy egyben tartsuk a házasságunkat.
- Rodney Dangerfield
Gyönyörű volt az esküvőnk. Amikor fel akartam húzni a gyűrűt, a rossz ujját mutatta nekem.
- Rodney Dangerfield
Mielőtt összeházasodtunk, a feleségem azt mondta nekem: "Addig ne beszélj a szexről, míg össze nem házasodtunk!". Aztán összeházasodtunk, és azt mondta: "Most már annyit beszélhetsz a szexről, amennyit csak akarsz."
- Rodney Dangerfield
Az iskolában, ahova jártam, egyszer egy sráctól azt kérték, hogy bizonyítsa a gravitáció törvényét. Erre kidobta a tanárt az ablakon.
- Rodney Dangerfield
Én mondom neked, ismerem a legjobb csajozós módszert. Ott lógok a női börtön körül, és várom a frissen szabadulókat.
- Rodney Dangerfield
Abban a korban vagyok, amikor az evés átveszi a szex helyét az életemben. Felszereltem egy tükröt az ebédlőasztalom fölé.
- Rodney Dangerfield
Megkérdeztem a feleségemet: "Egy tízes skálán hogyan osztályoznál engem, mint szeretőt?" Azt felelte: "Tudod, hogy sosem voltam jó a törtszámokból."
- Rodney Dangerfield
Ez egy szerencsétlen nap. Felkeltem reggel...felvettem egy inget, leszakadt róla egy gomb. Fogtam a táskámat, leszakadt a füle. Félek kimenni a fürdőszobába.
- Rodney Dangerfield
Elmentem az orvoshoz, mert lenyeltem egy egész doboz altatót. Azt mondta, igyak párat és pihenjek le.
- Rodney Dangerfield
Nagyon csúnya vagyok... Az apám azt a gyerekfényképet mutogatta mindenkinek, amit a pénztárcájával együtt adtak.
- Rodney Dangerfield
Micsoda gyerekkorom volt... 10 éves voltam, amikor rájöttem, hogy az Alpo igazából kutyakaja.
- Rodney Dangerfield
Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel.
- Rodney Dangerfield
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
- Rodney Dangerfield
A feleségem és én 20 évig boldogan éltünk. Aztán találkoztunk.
- Rodney Dangerfield
Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.
- Rodney Dangerfield
Évekig nem szóltam a feleségemhez. Nem akartam félbeszakítani.
- Rodney Dangerfield
Túl sokat iszom. Amikor utoljára vizeletmintát kellett adnom, egy olajbogyó volt benne.
- Rodney Dangerfield
A feleségem a szexuális kapcsolatunkat havi egy alkalomra redukálta. Viszont két másik fickóról is tudok, akiknek nullára csökkentette.
- Rodney Dangerfield
Egyik nap felhívtam a feleségem. Azt mondtam neki: 'Drágám, eszembe jutottál, és egészen begerjedtem'. Azt kérdezte: 'Ki beszél?'
- Rodney Dangerfield
Elmentem az orvoshoz, és elpanaszoltam neki: - Doktor úr, minden reggel, amikor felkelek és a tükörbe nézek, hirtelen elfog a hányinger. Ön szerint mi bajom? Azt mondta: - Azt nem tudom, de a látása, az tökéletes.
- Rodney Dangerfield
Még emlékszem azokra az időkre, amikor elraboltak, és az elrablóim az ujjam egy darabját küldték az apámnak. Az apám erre azt mondta, hogy több bizonyítékot akar...
- Rodney Dangerfield
Olyan szegény családban nőttem fel, hogy ha nem fiú vagyok, semmivel se tudtam volna játszani.
- Rodney Dangerfield
Gyönyörű gyerekeim vannak. Hálistennek a feleségem megcsalt.
- Rodney Dangerfield
A feleségem félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta világosban fél.
- Rodney Dangerfield
A feleségem a legrosszabb szakács. Mi mindig a vacsora végén imádkozunk...
- Rodney Dangerfield
A feleségem remek sofőr. Egyszer elütött egy szarvast. Az állatkertben. Mindig két cipőt tart az autóban. Az utolsó férfié volt, akit elütött.
- Rodney Dangerfield
Egyszer valaki ellopta az autónkat. Kérdeztem a feleségem, látta, hogy néztek ki a rablók? Erre azt mondja: "Nem láttam őket, de a rendszámot felírtam!"
- Rodney Dangerfield
A múlt éjszaka egy álarcos rablóval találkoztam. Levette az álarcát és az arcomra rakta.
- Rodney Dangerfield

Nagyon elmebeteg. De én szeretem!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 1:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

huu Anna kár hogy ezeket csak most olvsatam el kurva jok

"Idézni csak a legnagyobbaktól szoktak" - Bak László
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 03, 2005 10:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.
- Woody Allen
Kinek jobb lenni, annak aki szeret, vagy annak, akit szeretnek? Azt hiszem, egyiknek sem akkor, ha a koleszterinszintje 600 fölött van. Valódi szerelemre gondoltam, nem olyan szeretetre, mint ami az anya-gyermek, fiú-kutya, vagy két főpincér között van.
- Woody Allen
Legutóbb akkor voltam nőben, amikor meglátogattam a Szabadság-szobrot.
- Woody Allen
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről.
- Woody Allen
Nálunk otthon én vagyok a főnök, a feleségem csak a döntéshozó.
- Woody Allen
Az egyetlen alkalom, amikor a feleségemmel egyszerre volt orgazmusunk akkor volt, amikor a bíró aláírta a válóperes papírokat.
- Woody Allen
Nem vagyok olyan normális, mint amilyennek látszom.
- Woody Allen
Kétféle ember létezik: a jó és a rossz. A jó ember jobban alszik, viszont úgy néz ki, a rosszak jobban élvezik az ébrenlétet.
- Woody Allen
Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet.
- Woody Allen
Sikerült meggyőznie a főnökét arról, hogy pusztán azzal megduplázhatnák a profitot, ha kinyitják a bejárati ajtót, és engedik bejönni a vevőket.
- Woody Allen
Nem, semmiféle tanulmányokat nem folytattam az iskolában. Ők tanulmányoztak engem.
- Woody Allen
Csak úgy lehetsz boldog, ha szeretsz szenvedni.
- Woody Allen
Hiszek a szexben és a halálban: két olyan élmény, amelyben csak egyszer van része az embernek.
- Woody Allen
Te a szexet használod mindenféle érzelem kifejezésére, a szeretetet kivéve.
- Woody Allen
A zsidó hagyományok szellemében nevelkedtem. Arra tanítottak, hogy ne vegyek el goj lányt, ne borotválkozzam szombaton, és főleg sose borotváljak meg goj lányt szombaton.
- Woody Allen
Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra.
- Woody Allen
A főiskolán a metafizika órán puskáztam: belenéztem a mellettem ülő fiú lelkébe.
- Woody Allen
Negyedórán belül el akartam venni feleségül... Fél órán belül már eszembe se jutott, hogy ellopjam a retiküljét.
- Woody Allen
Egy bizonyos nőtípus kedvel engem. Az a típus, aki legalább egyszer már felvágta az ereit. A nőkre gyakorolt hatásom egyenesen arányos azzal, ahányszor már öngyilkosok akartak lenni.
- Woody Allen
Chaplin, indulásából következően, fantasztikus akrobata képességekkel érkezett a filmiparba. Nekem nincs ilyen hátterem. Nekem a szöveg az erősségem - a bemondásaim valószínűleg jobbak, mint Chaplinéi.
- Woody Allen
Könnyű boldognak lenni, ha semmi más gondod nincs az életben, minthogy mennyi nyálat eressz ki a szádon.
- Woody Allen
Valószínűleg túl lassú vagyok. Nemrég elütött egy autó, amit két ember tolt.
- Woody Allen
Nem az a kérdés, hogy van-e mennyország, hanem az, hogy hányig van nyitva, és melyik busszal lehet odajutni.
- Woody Allen
Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának.
- Woody Allen
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
- Woody Allen
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
- Woody Allen
Hogy higyjek Istenben, mikor pont a múlt héten egy villanyírógép billentyűje becsípte a nyelvemet...
- Woody Allen
Érdekes arca van. Érdekes hogy ez egy arc.
- Woody Allen
Osztrigát pedig nem eszem. Az én ételem legyen halott - ne beteg, ne sebesült - halott!
- Woody Allen
Sohasem akartam a karrierje útjában állni. Hogyan is kívánhatnám egy hozzá fogható szépségű lánytól, hogy otthagyja a roncsderbit?
- Woody Allen
És együtt alszik majd az oroszlán és a borjú, de a borjú nem alszik majd jól.
- Woody Allen
Az egyetlen bajom az életemmel, hogy nem valaki más vagyok.
- Woody Allen
Az hagyján, hogy nincs Isten, de próbálj meg vasárnap vízvezetékszerelőt találni!
- Woody Allen
Nem akarok élni olyan városban, ahol az egyetlen kulturális fejlődés az, hogy a piros lámpánál jobbra lehet fordulni.
- Woody Allen
Mosolyogni annyi, mint magunkról elfeledkezni mások kedvéért.
- Woody Allen
Csodálatos lehet a szex egy férfi és egy nő között. Feltéve, ha a megfelelő férfi és nő közé kerül az ember.
- Woody Allen
Az élet dolgait két részre osztom: rettenetesre és kibírhatatlanra.
- Woody Allen
Az agyam a második legkedvesebb szervem.
- Woody Allen
Ahogy a költő is mondta: "Csak Isten képes arra, hogy fákat csináljon" - valószínűleg azért, mert nem könnyű kitalálni, hogyan kell feltenni a kérget.
- Woody Allen
A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is.
- Woody Allen
A nagyapám igen jelentéktelen ember volt. A temetésén a halottaskocsi ment leghátul.
- Woody Allen
Amikor gyerekkoromban elraboltak, a szüleim egyből akcióba lendültek. Kiadták a szobámat.
- Woody Allen
A szex szerelem nélkül csak üres szenvedély. Viszont az üres szenvedélyek között az egyik legjobb.
- Woody Allen
Mi van akkor, ha minden csak a képzelet szüleménye, semmi sem létezik? Ebben az esetben a szőnyegemért jelentősen többet fizettem a kelleténél.
- Woody Allen
Nagyon büszke vagyok az arany zsebórámra. A nagyapám a halálos ágyán adta el nekem.
- Woody Allen
Hiszek abban, hogy a szex két ember között gyönyörű dolog. Öt ember között pedig fantasztikus!
- Woody Allen
Nem vettek be a sakkcsapatba a magasságom miatt.
- Woody Allen
Vannak rosszabb dolgok, mint a halál. Töltöttél már el egy délutánt egy biztosítási ügynök társaságában?
- Woody Allen
Nem félek a haláltól, egyszerűen csak nem szeretnék akkor ott lenni.
- Woody Allen
Semmi bajom az önkielégítéssel, ez szex valakivel, akit szeretek.
- Woody Allen

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 20, 2005 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Anna elolvastad ezeket?

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 20, 2005 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

És teccettek?

Vissza az elejére
baklaci
Helytartó
Helytartó
HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 20, 2005 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sztem elég jok..sööt..

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Minden ami 12.c Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban