Rendezvényvideó & Fotó - esküvői és egyéb rendezvények videózása és fotózása


A tartalomhoz

Mennyi szép emlék, mennyi élmény, és milyen jó ilyen mondatokat olvasni!

Szia Zoli!

Köszönjük a képeket és a diashow-t! Nagyon jók lettek! Imádom, mert annyira visszaadják a szertartások és a vacsora hangulatát! Külön köszönet nektek a kedvességért, odafigyelésért, amit felénk és a vendégek felé mutattatok!

Örülök, hogy titeket választottunk!

Gina & Zoli

Kedves Zoli!

Szeretnénk megköszönni neked és Édesapádnak, hogy velünk voltatok a nagy napon. Jobban nem is választhattunk volna. A fotóink nagyon szépek és különlegesek lettek, a film, a diashow és a klippek is nagyon tetszenek és ráadásul még a nyersanyagot is megkaptuk, amin sok olyan dolgot láttunk, amiről egyébként lemaradtunk volna. Nagyon jó hangulatban telt el a nap, mindig vidámak és tettre készek voltatok,bármit kértünk, ezt külön köszönjük. Már várjuk a bátyám esküvőjét, hogy újra "együtt" dolgozhassunk. Addig is sok munkát kívánunk.


Marika ás Tomi"Ha visszaemlékszem a nagy napra csupa szép és boldog emlék jut eszembe, aminek megörökítésére nem is találhattunk volna jobb párost. A kreativitás és a jó kedv, amely végig ott volt a fotózáson felejthetetlen volt. Végig ott voltatok mellettünk és a kézhez kapott felvételek és képek alapján a legjobb pillanatainkat kaptátok el. Amikor kézhez kaptam a felvételeket teljesen meg voltam hatódva, hogy milyen is volt ez a nap. Rengeteg olyan kép és felvétel van amiről én lemaradtam és öröm volt visszanézni.
Örülök, hogy ti voltatok velünk ezen a csodás napon"

Eszter és Zoli


Kedves Zoli!

Egy baráti pár esküvőjén találkoztunk Veletek először. Mivel nagyon tetszett a videó, amit az ő nagy napjukon készítettetek, mi is úgy döntöttünk, hogy Benneteket választunk. Igaz, hogy fotósunk már volt, így csak a videószolgáltatást vettük igénybe, de így is kaptunk Tőletek néhány ajándékfotót, amit nagyon köszönünk! A videó pedig nagyon szuper lett: a fotózásról és legjobb pillanatokról készített kisfilmeket legalább ötvenszer megnéztük a nagy nap óta!

Edina és Balázs


"Mi már lassan régi ismerősként üdvözölhetjük egymást, hiszen nem csak a mi, hanem a Hugomék esküvőjén is jelen voltatok. Maximálisan meg voltunk elégedve a végeredménnyel, hiszen a nap minden fontos pillanatát megörökítettétek! Ami különösen tetszett az összefoglaló kis videók mellett, hogy az esküvői videó témakörök szerint tagolva van, így mindig azt a részt nézhettük vissza, amire kíváncsiak voltunk. Mindenkinek csak ajánlani tudlak Titeket, ha még lesz esküvő a családban, akkor is biztos Nektek szólunk majd!:)"

Üdvözlettel: Szilvi és Viktor


"Mi külön köszönettel tartozunk neked és az édesapádnak, hiszen a nagy napra mi nem kértük csak a video szolgáltatásotokat, édesapád mégis részt vett az esküvőnkön és elkészítette azokat a pillanatfotókat, amelyeket nélkületes sosem láthattunk volna viszont, hiszen az általunk felkért fényképész rettenetes munkát végzett a beállított fotókkal is és a nap további részében is.Amikor a kezünkbe kaptuk a videot és a képeket, otthon fáradtan leültünk megnézni, és meghatódottan, könnyekkel küszködve végignéztük az eredményt, olyan pillanatokat "kaptatok" el és mindezt olyan módon adtátok részünkre vissza, amely valóban mindíg egy örök emlék marad Köszönjük nektek és valóban hálásak lehetünk mindezért."

Julianna és józsef


"Nagy Napon nem volt feszengés, kényszeres pózok.... hanem jó móka volt számunkra a fotózás, és ez maximálisan visszajön a képeken!!! Így csak ajánlani tudunk minden még keresgélő, esetleg bizonytalan menyasszony és vőlegény számára:)"

Bernadett és Roland
Szia Zoli és Dezsőbá!


Nektek köszönhetően remek képek,videó és diashow-k készültek az esküvőnkön! Nagyon szuper csapatot alkottok és örültünk neki, hogy minden poénba benne voltatok! Külön köszönet a rugalmasságotokért és a 400km utazásért! Ha még egyszer lenne esküvőnk, tuti Titeket választanánk megint!

Ági és Dezső

Kedves Zoli!

Köszönjük szépen, hogy megörökítettétek a nagy napunkat. Végig barátságosak és figyelmesek voltatok, és mindenekelőtt rugalmasak, hiszen egész Csongrád megyét bejártátok velünk Azóta is gyakran nézegetjük a fotókat és a videót. Nagyon profi és igényes munkát végeztetek, amit nem tudunk eléggé megköszönni. Ezt bizonyítja, hogy más ismerősnek is ajánlottunk már Titeket!
Sok sikert a továbbiakban!

Kamilla és Fecsa

Szia Zoli!

Nagyon szépen köszönjük neked és apudnak,hogy felejthetetlenné tettétek a nagy napunkat. A fényképek és a videó mindenkit lenyűgöztek. A diashow nagy sikert aratott. Sok sikert kívánunk a továbbiakban.

Zoli és Imola

"Mikor megkaptam tőletek a dvd-ket (vágott, vágatlan verzióban) azonnal megnéztük. azóta sem köszöntem meg igazán hogy megörökítettétek nekem ezt a napot. viszont így egy év után rászántam magam hogy végre megnézzem a vágatlan verziót! nagyon jól szórakoztam. Már nem is emlékeztem rá menyire jól éreztem magam. A parkban lévő fotózás volt a legviccesebb ahol csak mi voltunk. (fotós, te-videós, apud-fotós és persze a férjem meg én) Tűző napon pózolni megvakulni leégni és közben ahogy poénokkal tartottátok bennünk a lelket, vagy amikor a templomban meg mutatod hogyan kell mosolyogni mert a nagy izgalomban azt is elfelejtettem! Egy szó mint száz köszönöm szépen hogy ott voltatok és most nektek köszönhetően percről percre vissza tudom nézni az esküvőm napján történteket!

Sok melót kívánok hogy másnak is ilyen örömöket tudjatok okozni, mint nekem!
Puszi nektek és kedves családotoknak egy hálás "ügyfél"


Bea és Csaba
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe