Répce Magazin - városi bulvárlap

Navigáció
Portál
  Hírek
  Bulvár-pikáns
  Cikkek
  Olvasóink írták

Bajnokság
  Foci: NB III
  Teke: NB I
  Kézi: férfi megyei I.
  Kézi: női megyei I.
  Tabellák (teke, foci, kézi)

Mellékletek
  Olvasóink írták
  Kommentár
  Csajok a csúcson
  Képgalériák
  Laki Csemeték

Dühöngő
  Vélemények, kommentárok, szavazások helyi fontos és kevésbé fontos dolgokról

Interaktív
  Fórum
  Keresés
  Impresszum
  Helyi honlapok

Beküldések...
  Hír beküldése
  Cikk beküldése

Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs tag online

Regisztáltak: 74
Legújabb tag: ~duoer
Fórumtémák
Legújabb témák
A 86-os úton is lehe...
Mire van szüksége Ré...
Répcelaki SE
Mit érnek el a tünte...
Répcelakon készült a...
Legnépeszerűbb témák
Répcelakon készül... [29]
Répcelak jövője [16]
A 86-os úton is l... [12]
Mire van szüksége... [12]
Répcelaki SE [8]
Hírdető

Hollo-haz

Legújabb cikkek
Halitól egy négyes
Poki góljával!
Sereghajtó ellen sem ment!
Tánczos Gábor bevallotta a gyilkossá...
Újabb meccs, újabb vereség!
Ovis farsang (képek)
Utánpótlás foci siker!
Helyi vihar károk!
Téma megtekintése
Répce Magazin - városi bulvárlap | Répcelakért | Répcelakért
Szerző Mire van szüksége Répcelaknak
~Virtual
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 25-09-2006 21:23
Szerintetek mi az ami a répcelaki emberek életéből hiányozhat? Mik azok a beruházások, amelyek szükségesek lehetnek? Mitől lesz város egy város?
Privát üzenet küldése
Szerző RE: Járda
@Magazin
Főadminisztrátor

Felhasználó avatarja
Elküldve: 26-09-2006 13:54
Rossz helyre címezték, ezért most ide másoljuk!

Jó lenne gyalogos közlekedésre alkalmas járda az Avar utcában ahol baba kocsival, gyerekekkel lehet sétálni, nem az autók között az úton.
Privát üzenet küldése
Szerző RE: Mire van szüksége Répcelaknak
~pizarro
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 28-09-2006 13:41
mire lenne szükség?
szóval:
1. busz-pályaudvar... így is sok busz marad itt nálunk éjszakára.
2. bicikli út a temető felé... temetéskor nagy bonyodalmak alakul(hat)nak) ki.
3. élhetőbb tömegközlekedés... mondjuk ne 2-3 óránként induljon járat Szombathelyre, illerve legyen közvetlen vonatjárat Győrbe...
4. szinvonalasabb rendezvények... ahova el is megy valaki...
Privát üzenet küldése
~don
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 28-09-2006 15:53
Nem butaság amiket írsz.
A bicikliút viszont túl drága lenne, kicsi esélyét látom, hogy megvalósuljon.
A tömegközlekedéshez nincs mit hozzáfűznöm.
A programokról; ami jelenleg program van, azok is magán kezdeményezések, illetve a Nyitott Tér egyesület programjai.
A művházunk vezetését kellene megkérdezni, hogy nem szeretnék-e aktivizálni magukat egy kicsit....smiley
Privát üzenet küldése
~pizarro
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 05-10-2006 16:36
azért érdekes, hogy az ady utcában csak lett valahogyan...
Privát üzenet küldése
~mastergabi
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 10-10-2006 06:42
Répcelaknak egy célra törő vezetésre lenne szüksége!
Privát üzenet küldése
~Virtual
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 11-10-2006 20:31
Elöször is azon kellene gondolkodni, hogy Rlak lélekszámát hogyan lehetne feltúrbózni. Pár ezer emberre nevetséges sportcsarnokot épülni Természetesen nem azt mondom, hogy ha adnak rá pénzt akkor ne legyen, de ha választani kell, akkor inkább egy úszoda. Az ipari parknak ne csak a neve mondjon valamit, hanem legyen az. A tömegközlekedést nem is említem, mert abba a vezetésnek nincs túl sok beleszólása.(vagy igen???:confusedsmiley
Privát üzenet küldése
~pizarro
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 14-10-2006 13:26
1. inkább sportcsarnok. (egy sportcsarnok multifunkcionális...nem csak sportra aljkalmas, míg egy uszodában csak sporttal lehet nagyjából foglalkozni)
2. ipari park elnevezés tényleg vicces egy kicsit, de azért végső soron nemcsak al inde van ám ott. Én például most hallottam, hogy van nálunk valami faipari gyár-szerűség. Ebből kitűnik, hogy nálunk igazából a kommunikációval van a baj.
3. tömegközlekedés. Katasztrófa. ez lwehetne a legsürgetőbb feladat, amit meg kellene oldani.
Privát üzenet küldése
~Virtual
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 21-10-2006 21:10
"Játszótér kérdés"

A polgármester úr ígéretet tett arra, hogy a lakótelepi játszóteret átalakítja. Rendben, de milesz a többivel??? Igazából a kisgyermekek csak ezen a játszótéren tudnak játszani ( csúszda). Répcelak mérleghintája így igen csak elbillen, közben a fiatalok többsége (az én meglátásom szerint) éppen a város másik felébe koncentrálódik!

Egy maszek jellegű kérdés: - a Répcelakért Egyesület (örülök, hogy van) egy zárt kör, vagy bárki bekerülhet???
Privát üzenet küldése
~Virtual
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 21-10-2006 21:19
Most olvasom a kjérdést: "Ön szerint kell nekünk évi 50 millióért tanuszoda?"
Miért a sportcsarnok mennyibe kerüne?
Ez elég egyoldalú kérdés!
Privát üzenet küldése
~gaborxx
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 26-10-2006 01:56
Hogy mire lenne szükség??? Először is szakemberekre, akik felül tudnák vizsgálni, hogy egy adott terv megfelelő-e! Gondolok itt pl az Ady utcai kerékpárútra és járdára. Vadonatúj beruházás és mit lát az ember... elkészül... felbdontják egy részét... elkészül... újra felbontják... Most ilyenkor mi van??? Az illetékeseknek akik elfogadják a terveket nincs szemük? Vagy csak szimplán nem képesek egy műszaki rajzot értelmezni. Második amit példának lehet hozni: Falumúzeum... kerítésalapot készítenek a munkások... elkészül... kb két nap eltelik... kerítésalapot elbonják és újat építenek. Szóval először is a megfelelő embereket kell megkeresni és alkalmazni az ilyen és ehhez hasonló munkák elbírálására és felügyelésére.
Privát üzenet küldése
~Martin
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 12-02-2007 23:10
Szerintem ha már egyszer "Város" vagyunk akkor jó lenne, ha például nem fél6 kor , 6kor zárna a bolt, mert valaki későn ér haza , és vacsorát akar csinálni, és eszébe jut, hogy nincs valami otthon, ami kellene, és ránéz az órára mit lát hoppá Répcelakon vagyunk 6óra elmult nincsen nyitva bolt.Például nem tudom miért nem lehet akár 20-21 óráig nyitva a bolt.Ha egyszer város vagyunk.

Másodszor jó lenne, hogyha lenne egy park egy nagy park itt répcelakon, ahová az emberek összegyülnek, és beszélgetnek egymással.Mert azér megkell hagyni ha például a fiatalok csak azért mennek a Játszótérre , hogy valahol tudjanak beszélgetni, és szabad levegőn lenni az azér már ciki.Sokkal jobb lenne, egy Parkban ahol a környezet lenne , pl: fák, esetleg szökőkút, stb..

Harmadszor, ha nem is egy park akkor legalább valamit a Fiataloknak csinálni kéne.Játszótér kicsiknek való, és mi van a Tinikkel?Pl: Gördeszka, görkorcsolya pálya.smileysmiley
Privát üzenet küldése
~Herbatea
Regisztrált tag

Felhasználó avatarja
Elküldve: 23-10-2007 16:09
Szerény véleményem szerint az,hogy város lettünk,nem sokban változtatta meg a település összképét.sokszor nem tudom eldönteni,hogy valójában városnak vagy falunak mondjam Répcelakot.De hogy ebben a 6 évben nem változott szinte semmi,és a következő 6-ban sem fog,ebben biztos vagyok.Ha csak nem kezdenek el ott 'fennt' többet foglalkozni a fiatalokkal.Gondolok ezalatt mind a szórakozási- mind a munkalehetőségekre.Ez utóbbival inkább már a 20-25 éves korosztályra gondoltam,amibe én is tartozom.de még mi is fiatalok vagyunksmileySok jó ötlete lenne a répcelaki fiataloknak,hogy mit hogyan kellene csinálni,de abban is biztos vagyok,hogy ez csak a pénz kérdése.Bár mondjuk nem tudom,hogy mibe kerülne egy nagyobbacska park,mondjuk szökőkúttal,kultúrált növényzettel.De ez nem is az én dolgom eldönteni.Az mondjuk tényleg siralmas,hogy ha valami ruhát vagy akármit venni akarok,azért Sárvárra vagy Szombathelyre kell elmennem.És akkor karácsony előtt is azt reklámozzák,h 'először Répcelakra nézzen be'.Kérdem énsmileyE HOVA?Egyik hozzászólásban olvastam,hogy egy középiskola sem ártana Lakra.Ez egy nagyon jó ötlet,mert ezzel szerintem beindulna Répcelakon a kereskedelem és a vendéglátás/persze ez alatt a bárokra,sötrözőkre gondoltam/,ugyanis a véleményem az,hogy ezt mindet megkövetelné egy esetleges középiskola.És akkor talán jobb lenne mindenkinek.
A munkalehetőségre talán az lehetne a megoldás,hogy be kell engedni Lakra minden céget;ha kicsi,ha nagy.Mert ezzel a hozzáállással,ami most van,nem hogy nőni,hanem szerintem csökkenni fog Répcelak lakosainak száma.Ha most 10 fiatalt megkérdeznék,hogy a jövőjét hol képzelné el,véleményem szerint legalább 8-an más várost mondanának.Személy szerint én Lakon fogok élni,mert amúgy nyugodt kis hely.Leszámítva azt a rossz oldalát,hogy semmi sincs,ahol az ember elengedhetné magát.És ezzel most nem a részegségre asszociáltamDe majd talán vezetőink észhez térnek,és el kezdenek tenni valamit ezért a kis...nevezzük városnak.ha már egyszer ez a címe
Ez az én meglátásom erről az egész sz*rról,ami itt megy
Privát üzenet küldése
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám

Még nem regisztráltál?
Kattints ide!
Elfelejtetted jelszavadat?
Kérj újat itt!.
Szavazás
Hogy tetszik az ünnepi díszkivilágítás?

Szép, nekem bejön!

Mondjuk elmegy. Ide ez is jó!

Hát, nem egy nagy eresztés!

Miért, ez díszkivilágítás?

A szavazat leadásához be kell jelentkezni.