Répce Magazin - városi bulvárlap
 
 
Navigáció
Portál
  Hírek
  Bulvár-pikáns
  Cikkek
  Olvasóink írták

Bajnokság
  Foci: NB III
  Teke: NB I
  Kézi: férfi megyei I.
  Kézi: női megyei I.
  Tabellák (teke, foci, kézi)

Mellékletek
  Olvasóink írták
  Kommentár
  Csajok a csúcson
  Képgalériák
  Laki Csemeték

Dühöngő
  Vélemények, kommentárok, szavazások helyi fontos és kevésbé fontos dolgokról

Interaktív
  Fórum
  Keresés
  Impresszum
  Helyi honlapok

Beküldések...
  Hír beküldése
  Cikk beküldése

Online felhasználók
Vendég: 1
Nincs tag online

Regisztáltak: 74
Legújabb tag: ~duoer
Fórumtémák
Legújabb témák
A 86-os úton is lehe...
Mire van szüksége Ré...
Répcelaki SE
Mit érnek el a tünte...
Répcelakon készült a...
Legnépeszerűbb témák
Répcelakon készül... [29]
Répcelak jövője [16]
A 86-os úton is l... [12]
Mire van szüksége... [12]
Répcelaki SE [8]
Hírdető

Hollo-haz

Legújabb cikkek
Halitól egy négyes
Poki góljával!
Sereghajtó ellen sem ment!
Tánczos Gábor bevallotta a gyilkossá...
Újabb meccs, újabb vereség!
Ovis farsang (képek)
Utánpótlás foci siker!
Helyi vihar károk!
Répce Szépe
Nézze meg a verseny képeit!

Július 22-én került megrendezésre az első Répce Szépe szépségverseny a helyi Művelődési Házban, A rendezvény jobban sikerült, mint gondoltuk, erről többen is tanúbizonyságot adtak az esemény utáni gratulációikkal. Több leány is úgy távozott, hogy jövőre is visszajövünk. Persze akadtak hibák, és mint minden verseny után vannak csalódottak.


Répce Szépe szépségverseny
2006.Július 22
Répcelak



Reggel 10 órától gyülekeztek a versenyzők a Gondola pizzéria kerthelyiségében. A szervezők izgatottan várták a leányokat, hogy kik fognak eljönni, és kit fognak a fotók alapján megismerni!
Sajnos ketten – a két nagy esélyes- mégsem jött el a versenyre, de így is nagyon sok szép leány vette birtokába a vendéglátóegységet.

11 órától a gyors ismerkedés után: próba a Műv.házban, ebéd a Liss étteremben, fürdés a sportpályán. Majd három óra után érkeztek a fodrászok és a kozmetikusok a leányokhoz. A leányok szépségért felelős kozmetikus és fodrász hölgyek (Chlebik Hajnalak, Sütő Anikó (Sárvár), Csizmadia Oszkárné (Sárvár), Fülöp Erika és Horváth Eszter (Sopron) estére a versenyzőkből igazi dámákat varázsoltak.

Eddig minden a legnagyobb rendben, ½ négytől felgyorsulnak az események, és váratlan problémák jönnek elő.
A fodrászoknak az előre kialakított emeleti helyiség – joggal – nem felel meg. A mobilklíma ellenére is hatalmas nagy a hőség. Gyors pakolás a fölszinti kisebb, de hűvösebb szobába. Közben (16 óra után) az egyik szponzor érthetetlen módon 28 ajándékcsomaggal távozik (azt felejtették el, hogy ez az est nem rólunk és róluk szólt, hanem a 23 versenyzőről.)

18 órakor kezdetét vette a város első szépségversenye. Ahol 23 teljesen különböző versenyezővel (szőkével, barnával, vasi, pestivel, szlovákkal) ismerkedhetett meg a szépszámú közönség (büszkén írhatjuk, hogy újra bebizonyosodott, hogy Répcelakon is lehet teltházas rendezvényeket szervezni) Voltak nagyon vékonyak, voltak olyanok, akik teltebb idomokkal rendelkeztek. Voltak leányok, akik az életük első szépségversenyén vettek részt, de voltak rutinos, sikeres versenyzők is.

A 23 versenyző utcai- alkalmi- és fürdőruhában mutatták be bájaikat. Bizony az amatőr leányok egy-két kisebb hibától eltekintve felvették a kesztyűt a „profi” versenyzőkkel.

Mint minden szépségverseny után állandó téma, hogy miért pont Ő nyert?!
Egy internetes portálon olvastuk, hogy „három szempont alapján lehet szépségkirálynőt választani. Vagy a legjobb nőt vagy a legaranyosabb lányt vagy a legjobb királynőt választják meg. Répcelakon a legjobb királynő nyert. A sárvári 19 éves Ható Júlia személyében. Aki közben megnyerte a közönséget is, és a szakmát is. A korona mellé egy hétvégén eltöltését nyerte amit a párjával a Hotel Szarvaskútban vehet igénybe. Különdíjként modellképzőt és az értékes ékszereket nyert

Második helyen a tavalyi Miss Hungary másodikja a győri 18 éves Polgár Ildikó lett. A harmadik helyre pedig a 22 éves csánigi Molnár Ernesztina futott be. Az udvarhölgyek koronát és ékszereket nyertek.

Ha rajtunk múlik, akkor a Derdák Viki, Ruzsás Bettina, Karsai Klaudia, Polgár Ildikó, Abonyi Adrienn ötösből került volna ki a végső győztes.

Különdíjat kapott:
Abonyi Adrienn, Ruzsás Bettina, Karsai Klaudia, Ható Júlia, Molnár Ernesztina, Polgár Ildikó, Horváth Alexandra, Böndicz Korinna

Dupla különdíjat kapott: Derdák Viktória és Kozma Helga

Közönségdíjas: Ható Júlia

Azt hiszem az 5 órás rendezvényt sikerült nagyszerű programokkal színesíteni, míg a leányok átöltöztek, a hihetetlen meleg teremben a közönség se unatkozott. A közönség vastapsa kísérte a pápai rock and roll csoport fellépést, majd Arnóczky Noémi gyönyörű hangja ejtette bámulatba a nagyérdeműt, közben Kohus Orsi operett slágerekkel, Bőbe kongával, Páva Juli és barátnői pedig hastánccal szórakoztatta a közönséget.

Összességében egy nagyszerű este volt. A leányok többsége is megvolt elégedve a rendezvénnyel többen is mondták, ha lehetséges jövőre is visszajönnek. Ha lesz II. Répce Szépe szépségverseny! Lesz! Több szponzor is mondta, hogy 2007-ben is támogatni fogják a rendezvényt. Sőt!

Nyugat.hu internetes portál is írt a versenyről:

A hétvégén első ízben rendezték meg a "Répce szépe" szépségversenyt. A merész kezdeményezés elsöprő sikert aratott. A nők elismerően, a férfiak pedig szájtátva bámulták a huszonhárom elragadó versenyzőt. A lányoknak háromszor kellett a színpadra lépniük: bemutatkozásként utcai viseletben, a második menetben fürdőruhákban topogtak végig. Levezetésként a báli ruha került a porondra, illetve a lányokra. A szoros versenyben végül Ható Júlia, sárvári szépség fejére került a korona. Azonban a többiek sem maradtak vígaszdíj nélkül, a virágcsokrok mellett értékes jutalmak sorát osztották szét. A zsűri hozzáértését bizonyítja, hogy a közönségdíjat is Júlia kapta.Amíg a lányok a színfalak mögött öltözködtek , a nagyérdeműt rockisok és hastáncosok szórakoztatták. Volt olyan is, aki dalra fakadt a színpadon. El kell ismernünk, remek estét hozott össze Répcelak!

Az egyik legnagyobb támogatónk a Starworld véleménye:

Mivel a mezőny olyan erős volt, a Starworld képviselete úgy döntött, hogy az öt helyett hat lányt jutalmaz meg ajándékával. Azaz egyenként 50-50 ezer forint értékű manöken- és modellképzővel.


Kiemelt támogatóink:
Répcelak Város Önkormányzata
Starworld Hungary Sztárképző iskola
Hotel Szarvaskút
Rádio Szombathely (Kiemelt médiatámogatónk)

Támogatóink:
Répce TV (Médiatámogatónk)
Liss Kft
Linde Zrt.
Party Szerver Center Kft
Né-Gó Kft.
Scheling Tamás
Ezermesterbolt
Partner Trans Kft.
Répcelakért egyesület
Royal Söröző és Játékterem (Lukácsi Péter)
Répcelak és Vidéke Takarékszövetkezet
LR Welness Kft.
Horgászbolt
Bernáth Ilona
Betti Bolt
Bécs és Társa Kft.
PePeNet
Milla-Plastic Kft
Biró József
Pannontej Rt
CompTradeker Bt.
C+D ZÖLTSÉG ÉS GYÜMÖLCS


Külön köszönet mondunk
Molnár Lászlónak, Szabó Józsefnek, Dr. Németh Kálmán polgármesternek, Művelődési Ház dolgozóinak, Kovács Milánnak, Varga Tamásnak és mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

Köszönjük!

Répce Média Bt és http://repcelak.helyhir.hu

Polgár Ildikótól is kaptunk egy e-mailt:
Polgár Ildikó vagyok, olvastam a fórumon írottakat. Úgy érzem, semmi okod nincs az elkeseredésre, hiszen ezeket olyan lányok írták, akik nem nyertek. Persze minden versenyen vannak olyanok, akik rossz szájízzel térnek haza, bár - úgy gondolom - ez nem a szervezés hibája.
Azt hitték, ha először elindulnak egy versenyen, már nyerhetnek, pedig mindenkinek meg kell érnie kudarcokat, hogy aztán az esetleges későbbi győzelmét igazán tudja értékelni. Ők nem vonhatnak le következtetést a versenyről, mivel nekik ez volt az első, viszont az első helyezett Júlia és én, akik már több versenyen részt vettünk, bátran kijelenthetjük, hogy remek volt a szervezés (persze apróbb hibák mindenhol akadnak, ez az évek alatt majd csiszolódik), az első három helyezett ajándéka, a különdíjak mennyisége- és jellege. Hol találsz Te még egy olyan versenyt Magyarországon, ahol az első három helyezett mindegyike kap koronát és ajándékot?! A Miss Hungary-s II. helyezésemért is csak egy virágcsokrot kaptam, itt pedig egy gyönyörű szép ékszert is, amit azóta büszkén viselek.
Ti ezen a versenyen gondoltatok arra is, hogy a lányok éhesek is lehetnek, a legfinomabb hazait tettétek elénk, amit ezúton is köszönök.
Nem egy mindennapi eset az sem, hogy a hozzátartozóink 2 db tiszteletjegyet kaptak, mert bizony az anyukámnak már 5000 forintos jegyet is meg kellett venni, ha látni akart.
Örömmel tapasztaltuk, hogy a verseny után is segítőkészek voltak a
helybéliek, ami nekünk nagyon jól esett.

Szóval fel a fejjel! Várom a következő általad szervezett Répce Szépe választást.
További munkádhoz sok sikert kívánok: Ildikó


Nézze meg a verseny képeit!
Hozzászólások
Nincsenek hozzászólások
Hozzászólás beküldése
Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám



Még nem regisztráltál?
Kattints ide!
Elfelejtetted jelszavadat?
Kérj újat itt!.
Szavazás
Hogy tetszik az ünnepi díszkivilágítás?

Szép, nekem bejön!

Mondjuk elmegy. Ide ez is jó!

Hát, nem egy nagy eresztés!

Miért, ez díszkivilágítás?

A szavazat leadásához be kell jelentkezni.