domained.hu

A fórumod leíró rövid szöveg
Pontos idő: 2026.02.22. 17:53

Időzóna: UTC

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Edhardys - Assa/Combat rogue
HozzászólásElküldve: 2010.06.25. 10:56 

sziasztok!

Név: Edhardys
Karakter faj, kaszt: undead rogue
gear talent: s4 totál full brutál még bcből, talentom 20/51/0(combat) és 51/18/2(pve assa)
profok: herba és skinning, csak megélhetésnek van, szal ha hiány prof van a guildben szívesen váltok:)
played: 51day 16h

hogy miért szeretnék hozzátok tartozni? nos az alliból azért vezetett a hordába az utam mert az átlag játékintelligencia nem ütötte meg a számomra elégséges szintet, szeretnék értelmes emberekkel megismerkedni jó társaságba, nem idegbeteg RP arcok társaságában játszani:)

Magamról egy-kettő szó: Szeretek összetartó csapat tagja lenni. Nem tartom magam lootkurvának, bár nem is állítom azt, hogy nem érdekelnek a cuccok, mert aki ezt mondja, az véleményem szerint nem mond igazat, szeretném én is a tesco gazdaságosnál picit jobb gearben látni a karimat, de ez nagyon nem elsődleges szempont.
18 éves vagyok
Aktivitásommal sztem nem lenne probléma sokat játszok, suli után általában online vagyok (tudom-tudom kocka:D, de biztos vagyunk még így páran ezzel).
ha csúszások vannak a raidel vagy az idő pontokkal, na azon a téren sztem nálam rugalmasabb emberrel nem fogtok találkozni se irl se ingame:)
raid tapasztalatom wotlkba naxx 10 full és hc insták , valamint bcből az összes üthető boss, és classicból is:), szóval lenne még mit tanulnom, de gyorsan tanulok és megértem a szlenget^^ felfogom a tőmondatokat szóval elég egyszer elmondani a dolgokat:D
a karakterem magam húztam és gearletem evvel a karival csak pvpzni jártam át hordába így evvel a karival nem voltam még guildban, korábban alis voltam, de ez ne tévesszen meg senkit.
ts-re feltudok menni valamint ventrire is.

Előre is köszi az elbírálást, várom mielőbbi válaszotok
Üdv: Ed

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC