|
sziasztok!
Név: Edhardys Karakter faj, kaszt: undead rogue gear talent: s4 totál full brutál még bcből, talentom 20/51/0(combat) és 51/18/2(pve assa) profok: herba és skinning, csak megélhetésnek van, szal ha hiány prof van a guildben szívesen váltok:) played: 51day 16h
hogy miért szeretnék hozzátok tartozni? nos az alliból azért vezetett a hordába az utam mert az átlag játékintelligencia nem ütötte meg a számomra elégséges szintet, szeretnék értelmes emberekkel megismerkedni jó társaságba, nem idegbeteg RP arcok társaságában játszani:)
Magamról egy-kettő szó: Szeretek összetartó csapat tagja lenni. Nem tartom magam lootkurvának, bár nem is állítom azt, hogy nem érdekelnek a cuccok, mert aki ezt mondja, az véleményem szerint nem mond igazat, szeretném én is a tesco gazdaságosnál picit jobb gearben látni a karimat, de ez nagyon nem elsődleges szempont. 18 éves vagyok Aktivitásommal sztem nem lenne probléma sokat játszok, suli után általában online vagyok (tudom-tudom kocka:D, de biztos vagyunk még így páran ezzel). ha csúszások vannak a raidel vagy az idő pontokkal, na azon a téren sztem nálam rugalmasabb emberrel nem fogtok találkozni se irl se ingame:) raid tapasztalatom wotlkba naxx 10 full és hc insták , valamint bcből az összes üthető boss, és classicból is:), szóval lenne még mit tanulnom, de gyorsan tanulok és megértem a szlenget^^ felfogom a tőmondatokat szóval elég egyszer elmondani a dolgokat:D a karakterem magam húztam és gearletem evvel a karival csak pvpzni jártam át hordába így evvel a karival nem voltam még guildban, korábban alis voltam, de ez ne tévesszen meg senkit. ts-re feltudok menni valamint ventrire is.
Előre is köszi az elbírálást, várom mielőbbi válaszotok Üdv: Ed
|