Hozzávalók:
- 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
- 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs Piros Magyaros
- 4 kocka MAGGI Magyaros Halászlékocka
- 1 kg friss ponty
- 30 dkg harcsa filé
- 1 db zöldpaprika
Elkészítése:
A harcsát és a pontyot kifilézzük, ízlésesen feldaraboljuk. A halakat MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és Piros Magyaros Ízvarázs ételízesítővel fűszerezzük be és hűtőben pihentetjük. A halcsontokat 1 liter vízben feltesszük főni. Ha felforrt hozzáadjuk a MAGGI Halászlé kockákat, és erős tűzön 30 percig főzzük. A halászlevet tésztaszűrőn átpaszírozzuk, majd a halhúst belefőzzük. Tálaláskor zöldpaprika karikákkal díszítjük. Mustár, citrom és tejföl felhasználásával pikáns korhelyhalászlét is készíthetünk belőle.
|