2024 ápr. 23 (kedd)
/* */
Tiszai halászlé PDF Nyomtatás E-mail

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
  • 1 evőkanál MAGGI Ízvarázs Piros Magyaros
  • 4 kocka MAGGI Magyaros Halászlékocka
  • 1 kg friss ponty
  • 30 dkg harcsa filé
  • 1 db zöldpaprika

Elkészítése:

A harcsát és a pontyot kifilézzük, ízlésesen feldaraboljuk.
A halakat MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és Piros Magyaros Ízvarázs ételízesítővel fűszerezzük be és hűtőben pihentetjük.
A halcsontokat 1 liter vízben feltesszük főni. Ha felforrt hozzáadjuk a MAGGI Halászlé kockákat, és erős tűzön 30 percig főzzük. A halászlevet tésztaszűrőn átpaszírozzuk, majd a halhúst belefőzzük.
Tálaláskor zöldpaprika karikákkal díszítjük.
Mustár, citrom és tejföl felhasználásával pikáns korhelyhalászlét is készíthetünk belőle.