Pap Rezső massőr, reflexológus, spirituál terapeuta lapja

Tartalom

Pap Rezső testmasszőr, spirituál terapeuta, parapszichológus mester köszönti Önt honlapján!

Alábbi szolgáltatásaimat ajánlom szeretettel Önöknek.

1. Lazító-frissítő svédmasszázs

Rohanó , stresszes világunkban egyre inkább előtérbe kerül az Öngyógyítás fontosságának felismerése , szervezetünk energiáinak feltöltése.
A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik. A masszázs csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.
Vérkeringést, nyirokkeringést javító, reumatikus, ízületi fájdalmakat enyhítő, esetleg megszüntetését eredményező professzionális, gyógymasszázs elemeket is tartalmazó svédmasszázs.

Teljes testmasszázs 90 perc
Láb- és hátmasszázs 60 perc
Hátmasszázs 30 perc
Talpmasszázs 30 perc
Dekoltázs-, nyak-, arc-, fejmasszázs 30-40 perc
(Narancsbőr) cellulitisz masszázs 50 perc

2. Reflexológia

A reflexológia szabaddá teszi az energiacsatornákat, ennek hatására a páciens testileg, szellemileg és érzelmileg egyaránt új erőre kap. Speciális technikákkal nyomást gyakorlunk a láb bizonyos pontjaira, ezáltal utat nyitunk a gyógyító energiáknak, hogy eljuthasson a test valamennyi részébe. Nem ritkán előfordul, hogy már az első kezelés után érezhető a hatás. Általában azonban a javulás – legyen kismértékű vagy nagyarányú – csak a harmadik, negyedik kezelés után tapasztalható. Annak érdekében, hogy a testben teljesen helyreállítsuk az egyensúlyt, és elkerüljük a visszaesést, legalább egy teljes kúra ajánlott, még akkor is, ha úgy tűnik, már az első alkalommal sikerült korrigálni a problémát. A kúra 8-12 kezelésből áll, és heti egy-két alkalmat jelent. A legjobb eredmény eléréséhez addig, amíg javulást nem észlelünk, heti két kezelés javasolt, aztán fokozatosan csökkentjük a találkozások gyakoriságát. Évek óta meglévő betegségek egyetlen kezeléstől nem fognak elmúlni.

Talp reflexzóna masszázs 50 perc

A masszázshoz olajat vagy krémet használok.

A fenti masszázsokhoz nevemet és szeretetemet adom a szakmai tudásommal együtt.

Hívásra házhoz megyek mobil masszázsággyal.

3. Reumatikus, ízületi szervi betegségek alternatív kezelése (gyógyítása)

Reumatikus, izületi szervi betegségek (fej, nyak, váll, hát, kar, keresztcsont, forgó, térd, boka) fájdalmak kezelése (gyógyítása).

Lelki tanácsadás.

A kezelési idő maximum 60 perc.

Pap Rezső testmasszőr, spirituális terapeuta. Kérésre házhoz megyek, masszőrággyal.

Hívjon! 06 30 556-3557

Szintén megtalálható vagyok az alábbi linken: Gyógymasszázs

Telefon: 06 30 556-3557