Főoldal & Könyvek & Sorozat & Szereplők & Média & Internet & Cikkek

Örömmel üdvözlünk a Magyar Született detektívek Portálon, amely az amerikai TNT csatornán nagy sikerrel futó sorozat egyetlen magyarországi rajongói oldala. Itt megtalálsz minden információt, ami a sorozathoz kötődik: híreket, cikkeket, epizódismertetőket, a színészek és az írónő - Tess Gerritsen - életrajzát, a sorozat alapjául szolgáló könyvek adatlapját és rengeteg képet a Galériában.
aliquis és aliasanna

Nyitás időpontja: 2011. augusztus 6.
Szerkesztők: aliquis és aliasanna
E-mail: rizzoliandisleshun@mailbox.hu
Ajánlott felbontás: 1024×768
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Látogatók:

Jelentkezés társoldalnak

Hírek, frissítések

Ha a legújabb hírekre vagy kíváncsi, látogasd meg a Portál Facebook oldalát is!

2012. 12. 23. | Feliratok

 - Aliasanna elkészítette a 3.11. Class Action Satisfaction című epizód magyar feliratát, és a továbbiak fordítása is folyamatban van. A legfrissebb információkért látogassátok meg a Portál Facebook oldalát.

2012. 08. 23. | Hírek

 - A sorozat nyári epizódjai "elfogytak" ugyan, de novemberben újabb öt epizóddal folytatódik a harmadik évad.
 - A harmadik évad eddigi tíz epizódjának - egy kivétellel - magyar feliratát a Feliratok menüpontból tudjátok letölteni. A maradék egyet is igyekszünk minél előbb pótolni.
 - A 3.02. Dirty Little Secret című epizódot jelölték a 22. Environmental Media Awards-ra "Television Episodic Drama" kategóriában. A másik két jelölt az új Dallas (TNT) bevezető, és a Harry’s Law (NBC) 2.08. Insanity című epizódja. A díjkiosztó szeptember 29-én lesz, addig lehet izgulni és szurkolni Jane-ért és Maura-ért!

 - A Portál Galériáját már legalább egy hónapja megszüntette a tárhelyszolgáltató, és addig nem is lesz új, amíg nem sikerül elköltözetni az oldalt új domain-re, ezért a türelmeteket kérjük!

2012. 07. 05. | A TNT berendelte a negyedik évadot, hírek

 - Június 29-én jelentették be, hogy a sorozat negyedik évadára is igényt tart a TNT. Ahogyan a második és harmadik évad, ez is 15 epizódból áll majd és 2013 nyarán kezdik majd vetíteni. Természetesen ez várható volt, hiszen a Rizzoli & Isles az elmúlt években magas nézőszámával a nyár elsőszámú kábeltévés sorozata lett.
 - A július 10-én következő epizód adatlapját itt találhatjátok: 3.06. Money Maker. A hivatalos epizódképeket pedig Facebookon.
 - Kérünk, hogy szavazzatok a Portál új domain címéről Facebookon!
 - Aliasanna elkészítette a 3.02. Dirty Little Secret és a 3.03. This is How A Heart Breaks című epizódok magyar feliratait, amelyeket itt, a Portálon a Feliratok menüpontból tudtok letölteni.
 - Aliasanna készítette a RizzlesCon 2012 hivatalos posztereit (!), és most felkérték, hogy a hivatalos pólókat is tervezze meg. Azt hiszem, méltán lehetünk rá nagyon büszkék! :)

2012. 06. 15. | Hírek

 - Tess következő, tízedik Rizzoli & Isles regénye, a Last to Die augusztus 28-án jelenik meg. Az Amazonon elő tudjátok rendelni 36% kedvezménnyel.
 - Az Ulpius-ház Könyvkiadó várhatóan a nyár folyamán adja ki a regénysorozat negyedik, Body Double című részét magyarul.
 - Az első évad DVD-je a Librinél 15% kedvezménnyel (5.092 forintért) előrendelhető. Várható megjelenés: 2012. június 20.
- Először Angie játszott Craig Morgan This Ole Boy című videoklipjében, most pedig az énekes tesz látogatást Angie "világába", ugyanis szerepet kapott a Született detektívek harmadik évadában - tudta meg a CountryWeekly.com. Craig Dr. Bill Ray Higgins orvosszakértőt alakítja majd, aki a "Golyó és Robbanás sérülés Konferenciára" érkezik Bostonba. Ez idő alatt segít Jane-nek és Maura-nak egy gyilkossági ügy megoldásában. Az epizódot várhatóan júliusban adja majd a TNT.
 - A legjobb film az MTV Movie Awards-on az Alkonyat - Hajnalhasadás 1. része lett, amelyben a Dean különleges ügynököt alakító Billy Burke is szerepel.
 - A 3.09. Hometown Glory című epizód forgatását holnap kezdik - írta Sasha Twitteren.
 - Maura örökbefogadó anyja, Constance Isles egy művésznő után adott középső nevet lányának. Ez alkalommal a nézőket is bevonták a döntésbe, vagyis a TNT oldalán lehetett választani három lehetőség közül: Edmonia, Hildreth és Dorothea. A július 24-én leadandó, 3.08. Cuts Like a Knife című epizódból megtudjuk, hogy melyik kapta a legtöbb szavazatot június 13-ig.
 - A harmadik évad hivatalos epizódfotóit a Facebook oldalon találjátok. A Galéria egyenlőre - technikai okok miatt - nem fog frissülni.

Archívum

Vissza Előre
2011- 2012 Magyar Született detektívek Portál • Hungarian Rizzoli&Isles Fansite • www.rizzoliandisles.atw.hu
Minden jog fenntartva!