1991. III. 15.
KEK

Összjátékidő: 61:57
forrás: anyaszalag

konf: "...megcsinálni a mai bulit bár tegnap még...a járványos influenza miatt még beszélni is alig tudtam és ma már lement ugye egy nagy fellépés. Ezek után (?) ha azt éneknek lehet nevezni, ami van. Mondom a többiek jönnek. Pálmai Zoltán a doboknál. Lugosi még nem jött meg, a Zsöcivel érkeznek. Addig megbeszéljük a Zolibácsival, hogy ketten mit tudunk csinálni. Szerencsére az ő dobja nincs berekedve. Addig szórakoztató zenével (?). És Zselencz Zsöci László. Megjött Lugosi László is, ott érkezik. Gitárod van? Mindjár lesz gitárja is."
Instrumentális bluesharmonikás jam
konf: "Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim egy kis rockandrollt fogok játszani. Tegnap nagyon beteg lett a torkom, de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy a...a rockandroll azért éljen, meg mozogjon. Ma többet fog énekelni a Laci, meg a Zsöci. Én meg asszisztálok hozzá és esetleg egy két táncot bemutatok. Köszönjük. Valami olyat kéne játszanunk, amit...addig egy régi régi dalt, azt hogy Nem kell. Hányszor mondjam nem kell."
Nem kell
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Hölgyeim és Uraim a Simon akar integetni. Egy, egy...asziszem egy új ember van ott. Egy új dal következzen, egy nagyon beteges új dal. Támadás. Egy, kettő, há-rom."
Jerikó
konf: "Ez itt...a Hősök tere. Egyik oldalon Sztálin...másik oldalon Lenin. Hátul...Hitler."
Hősök tere
konf: "Köszönjük szépen. Igazán rendesek vagytok. Hallgató nóta következik...igazi énekessel. Elénekli nektek Lugosi László. Szevasz (?). Most pedig. Haj de jót röhögtem. Csak neked énekelek a Laci. Nesze."
Csak neked énekelek
Nagyvárosi farkas
konf: "Köszönjük szépen. Igazán rendesek vagytok. Hallani még a hangomat? Jó nektek. Én mán nem, én mán nem hallom. De mostmár kezd egyre rekedtebb lenni. Megiszom ezt a kis teát az egészségetekre. Szerencsére Ballantines tea. Nem tudom ismeritek-e ezt a teát. Laci bátyó milyen tea? Ballantines. Ballantines tea. (?). Nedű. Hooo. Segítsetek. Egyedül nem bírom meginni. Mikor tizenegyest rúgtam, figyelj. Hóóóó-ruk. Sikerült, sikerült. Köszönöm. Köszönöm. Utoljára nem tudom mikor sikerült. De most sikerült, megittam. Gyerekek így kell inni. Etalon. Azon gondolkozunk, hogy legyen-e XX. század. Aki elénekli, az a Zselencz Zsöci László. Én meg tátogok rá, olyan, mintha Playback lenne. Segítsetek, jó? Énekeljétek. Kezdjed, kezdjed kormozni."
XX. század
konf: "Köszönjük. Igazán rendesek vagytok"
Matematikus dala
konf: "Egy, két, há, négy, öt, hat."
Topis blues
konf: "Köszönjük szépen."
Gyerekkorunk legszebb dalai
Kun Béla
konf: "(?). Bélabácsi. Csókolom Bélabá. Hideg lehet itt. Szervusztok elvtársak. Kun Béla vagyok. Bár ez a geci Sztálin felakasztott...de én úgy érzem, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik. Ott én nagyon jó elvtárs vagyok. Köszönöm elvtársaim. Könnyesre sírom magamat. Jó van öreg. Feküdjön vissza, oszt termelje az államot. Ahogy Zsöcibátyám mondta. Az élet nem egy habostorta. És ahogy a Ford Fairlane mondta: Eszem faszom megáll."
Zíben Mál
Mindenkinek van egy álma
konf: "Hopp. Hopp. Hopphipphopp."
Minek él az olyan?
konf: "Köszönjük. 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás. Megkérjük a zenekart (?) be. Hogy had szóljon az én, az én orgánumom. Nem bír, nem bírlak túlüvölteni."
8 óra munka
konf: "Köszönjük. Hát még, hát megpróbáljuk azt a dalt. Azok a boldog szép napok ég veled. Mert...a jönnek a boldog szép napok, hát hazamennek az oroszok."
Azok a boldog szép napok
konf: "Ez csak...egy egész pici kis rock and roll. Ez (?) rock and roll. Akkor nincs buli. Csak hang legyen, az a lényeg."
Ez csak rock and roll