1982. IX. 4.
Miskolc, Csanyik Rockfórum

Összjátékidő: 33:26
forrás: első generációs másolat

konf: "(?) együttes következik."
Kicsinál szódát
konf: "(?). Tudjátok mi a módi? A Quasimodi."
A zenekar üzenete
lekonf: "Tudjátok miért a (?)? Feró! (?)"
közönség: "Ricse-Ricse-Beatrice-hóórukk!"
felkonf: "Most angolul fogunk énekelni."
A győzelem napja
konf: "Ismeritek azt a dalt, hogy...Hegyekközöttvölgyekközöttzakatolavonat? (közönségből: "Anyád!") (?) Hegyek között, völgyek között hegyek között zakatola vonat. Én a legszebb lányok közül én a legszebb tégedválasztalak. Satöbbi."
Hegyek között
konf: "Natasa. Merre jársz? Merre jársz Natasa? (?) játszani. Natasa egy szovjet lány, úgy hívták, hogy Natasa. Nagyon nagyon szerelmesek lettünk egymásba. Egy nagygyűlésen egymás kezét fogtuk. Később vettem neki egy luftballont, amely elpukkant szerelmem tüzében. Natasa! Drága Natasa! Mondd meg hol vagy!"
Viva! Carramba
konf: "Aztán elmentünk (?) és Natasa után nem maradt, csak egy dal...mely úgy kezdődik, hogy...Pjáty, siszt, szem, vószem. Etá úlicá, etá dom. Étá gyéduská, kák já ljubom."
Dolina
konf: "Hogy vagytok? (közönségből: "Szarul.") Remélem mindenki azért nincs itt! Oké. Én nem leszek sohasem. Nem leszek sohasem a játékszered."
Nem leszek sohasem
konf: "Köszönjük. Most pedig egy improvizatív szám fog következni. Egy kedves barátunk is besegít...Török Ádám a Mini együttesből! A dal címe az, hogy a Bioritmusom felborult."
A bioritmusom felborult - Impró Török Ádámmal
Angyalföld
konf: "Farkas!"
Nagyvárosi farkas
Katicabogár