1983. I. 15.
P.I.K.

Összjátékidő: 87:14
forrás: első generációs másolat

Intró (Jó szelet kívánok)
konf: "Egy. Két. Há. Négy."
Hegyek között
konf: "Először is. Mindenkinek nagyon nagyon jó szórakozást kívánunk a mai estére, és elmélyülést a zenében. (közönségből: "Isten mentse meg a helységet.") Azonkívül Még el szeretném mondani...hogy mit is akartam mondani? Ramones, azt is el akartam mondani, de az később akartam elmondani. Azt szeretném elmondani, hogy azt hiszem, hogy ennek a zenekarnak a tagjait nem muszáj bemutatni, mindenki ismeri őket. Ezek az emberek először is a barátaim, tehát. Aki az én barátom, az annak is a barátja, aki kíváncsi rám. Tehát. Mit játszunk? Jó. Kedves fiatalok, ma kívánságműsort tartunk. Tudom, hogy a Ramonest szeretitek...és még van egy mondanivalóm...mert ti el vagytok tévedve. Nem tudjátok, hogy...ki a király. Ez a nagy tévedés. Látod, a Józsi a király. Ma én vagyok a király. Mától kezdve kinevezem magamat exkirálynak. Köszönöm szépen. Ma én vagyok a király. És megpróbálok a trónra törni. A Józsit le fogjuk taszítani. Tévedés. Tegye föl a kezét, aki a Józsira szavaz. (?) Megnyerte a Józsi. Kész. Köszönöm szépen. Ferire meg egyik sem. Ezér' nem merte. Tegye föl a kezét, aki rám szavaz. Szavazz rá, mert én rá szavazok. S ki szavaz a Ferire? Ez nem lehet. Ez nem ér. Ez nem ér. Ez a többség, ez engem akar. (?) volt. Ramones!"
Ramones twist again
konf: "Most pedig egy rendes Ramones jöjjön."
Üss a kölökre
konf: "Úgy is van. Ma. A mai nap ne törjétek össze az asztalokat, slágereket fogunk játszani nektek. El szeretném mondani, hogy a mai este milyen dalok hangzanak el. Elhangzik ma egy nagysikerű dal, amelyet mindenki ismer. Ugye a Dádádá. Nagyon örülünk, köszönöm szépen. És egy meglepetésdallal készülődünk későbbiek folyamán. A Kacsatánc következik majd. De majd még soká. Ne. Mindenki tud kacsát táncolni? Nem? Megmutatom, hogy...megmutatom, hogy mire odaérünk, tudja mindenki. Következik. Na Lujza mutasd meg."
Kacsatánc
konf: "Jó. Ez csak ízelítő volt, ízelítő volt. Ízelítő volt. Mér nem vagyok én kőből? Mér nem vagyok én kőből énekelte Quasimodo."
A zenekar üzenete
közönség: "Angyalföld!"
konf: "Egy kettő. (közönség folytatja)"
Angyalföld
Nagyvárosi farkas
Katicabogárka
konf: "(Feró énekeli a Rolls-féle Katicabogarat.) Jól van én vagyok a program. Én vagyok a program. (sokszor)"
Program
konf: "Be szeretném jelenteni, hogy...májusra mi vagyunk a legjobb zenekar egész Magyarországon. Ennek fejében most eljátszunk nektek egy kellemes kis dalocskát. Egy slágert. Szép csendesen játszátok fiatalok. Ti is. Modern világban élek, nemrégen vettem egy kvarcórát. Kvarcórám minden órában annyit mond, hogy: Pitty-pitty. Modern kvarcórám van. Színes televízióm. Modern világban élek, hifitoronyra gyűjtök."
Lángosképű
(vágás)
konf-időhúzás: "Szeretlek. Asszongya. Pillanat, asszongya a Németh Gabi, hogy húzzam el az időt, mert beszakadt a nagydob. Akkor most elkezdjük húzni az időt, amíg a nagydobot megjavítják. Na. (Kacsatánc lalalázva) Ezt kell énekelni. Húzzuk az időt. Hápháphápháp. Mi az hogy nem kell? Az egész világ ezt énekli. Mér kell neked mindig ellenkezni? Mér ellenkezel? Hát akkor melyiket akarod? A Dádádát? Oké."
Aha-aha-aha
konf-műsor: "Én nem szeretlek téged. Te sem szeretsz engem. Nem szeretlek téged. Nem szeretlek téged. Én nem szeretlek téged! Te sem szeretsz engem. Én nem szeretlek téged. Amit akarsz. Amit nem. Letoljam a gatyámat? Mit akarsz? Mi mit csináljunk? Sztriptízt akarsz? Mit csináljak neked, mondd meg. Mondd meg mit akarsz. Toljam le a gatyám, mi? Na letolom. Nem hiszed el, hogy letolom? Nem, most mit csináljak neked?! Hát befizetted a pénzt, jól akarod érezni magad. Jó. Én meg toljam le a gatyám. Igen? Jó. Én le fogom tolni. Letoljam, Lujza? Toljam le nekik?! Toljam le? Letojom. Tojok. Tolok. Állati halk zenét kérek hozzá, és félhomályt. Hölgyeim és Uraim, Magyarországon először...miss...Feró. (?). Sztriptízt mutat be. Máris izgalmas a dolog. A lányoknak felcsillant a szemük. Most lehet látni kéremszépen mindent. Mindent...aki érti, hogy mi van a mindenben. Az a minden. Tehát. Figyelem, kezdem. Kis fényt kérek a művésznőre. Jól látszik? Megkísérlem. Azt kiabálják, gyorsan már, ezt nem lehet gyorsan, ez szívből jön, vagy nem. Fiataloknak szóló kultúra, nem marhaság. Tapsoljuk meg Nagy Ferót. Jövő héten már a Molen Rouge, a Molen Rouge-ba játszunk. Gyertek oda. Ne. Kiabáljatok, hogy tüdőbajreklám, meg ilyen micsoda nézz ide. Vízisikló. Olyan vállas vagyok, mint a vízisikló. Legalább. Szeretlek! Szeretlek! Rettentően szeretlek!"
Maradj már
konf: "Melyiket? Csodálatos látvány volt az óceán. Ünneplőbe öltözött Havanna várt. A karnevál. Kárnevál. Ott ismertelek meg te gyönyörű lány."
Viva! Carramba
konf: "Seszt. Szem. Vószem. Pillanat ezt föl kell raknom a mikrofont."
Dolina
konf: "Pillanat. Kívánságműsor van. Melyiket akarjátok elénekelni? Még mit csináljak? Toljam le a gatyámat? Ne. Pénzt ne adjak? Még szerencse. (közönségből: "Kifakult sztár.") Eltévedtetek, egy másik koncertre jöttél. Elég volt. Úgy van. Na ezt most megkapjátok. Gyerünk. Villákat a magasba. Villák. Gyerünk. Ez az, mindenki villázzon. Hátul is. Gazember hol vagy?"
Daddy Cool
konf: "Ezt jól eljátszottuk. Aztán mész a tengerparton, mész a tengerparton, rohansz, mert állatira kergetnek. Beesel a vízbe. Otyi-tyotyi, pitty. Honnan tudtad? Hát az eszed, mint a fakard. Otyi-tyotyi, ping pong. Művészetünk legmagasabb foka következik."
Otyi-Tyotyi Ping Pong
konf: "Jó. Jó. Mehet. Persze. Elhalmoztad a szívemet minden jóval."
Nem leszek sohasem
konf: "Még játszunk tovább a következő dalt."
A győzelem napja
konf: "(hangolás) ? le kell rakni a nulla kilométerkövet. A rockzene, ami idáig volt...'83-tól nincs. Van helyette más, s más lesz helyette. Feladatunknak érezzük, hogy lerakjuk a nulla kilométerkövet...és felszólítsuk az egész világot..."
(vágás)
konf: "Felszólítsuk az egész világot, hogy húzza meg a botot. Akárhogy is fáj. Úgy is van. Lehúlt minden sztár."
Kicsinál szódát?
konf: "Húúú. Aoh. Azt tudod, hogy? Na térdeljetek le. Letérdel. Ha mindenki letérdel eljátszuk, tessék. Látod sokan nem térdelnek. Még a zenekar is letérdel. Fotósok is térdelnek. Kisztitkárok is, mindenki. Megmutatjuk nektek, mi az illúzió. Illuzionista is vagyok. (?) csendet, mert koncentrálnom kell."
Az a huszár, aki szoknya alá nyúl
konf: "Hát ez jó volt. Jó volt. Várjatok, ezt meg kell beszélnünk. A zenekarnak van még egy tagja, az nem tartózkodik itt. Bernáth(y) Ypszilon Sanyi. Nem ismeritek, de (?) srác. Meg kell beszéljük. Kár, hogy nincs itt a Sanyi, mert vele mindig megbeszélünk mindent. Meg kell beszélni. Várjál nem úgy van, hogy megyünk gyorsan tovább. Meg kell beszélni. Gyerekek, ezt meg kell beszélni. Nem úgy hogy Térden állva, aztán már lökjük is. Huszár sokkal jobb volt, mi?"
Térden állva
konf: "Nem félek. Miért félnék? Várjatok egy kicsit."
Jáijáó, eládió
Gyerekmese
konf: "Túl meleg volt. (?) vagyunk együtt a Zártosztályon."
Zártosztály
konf: "(?) Jó szelet kívánok. (?)"
Outró (Jó szelet kívánunk)