1983. VII. 16.
Mátrafüred, Bányató

Összjátékidő: kb 60 perc

konferansz: "Elég ha egyetlen dolgot mondok, a színpadon a Bikini."
Intró
konf: "Szevasztok fiatalok. (közönségből: "Nem is a tiéd.") Ez jó? Végre megjött a hangotok. Azt hittem, hogy Magyarországon a rockzene kezd haldoklani. Az az. Olyan szép színesek vagytok, hogy az fantasztikus. Józsi. Ne zavard meg a fiatalokat ilyen hülyeséggel, hogy Józsi. Józsi a király. Egy. Két. Egykéthánégy!"
Hegyek között
konf: "Ejjó. Shön dánk. (O zene) Ne ez provokál benneteket. Ez már nem divatos direkt azért nyomja be. ne énekeljétek ezt, hogy. Siker az siker. (O ének) Egész jól halad a magyar rockzene, már 1969-be vagyunk. Mit akartok még mit játszunk? Akartok Deep Purple-t? Jó kis Deep Purple, nem? Füst a víz felett, vagy ilyesmi nem megy? Biztos német újhullámot akartok. Á, nagy kiabálás volt. Mér nem újhullámot akarnak a fiatalok? Icht möchte belökte. Was haben zie zürzavar. Loben zie hirtelen. Neue deutche welle. Új autót vettem. Nem érted. A Józsi új autót vett. Milyen rendszáma van mit gondolsz? Nem szól ott? Aha. Aha-aha-aha. Német újhullámba mindenki. Én már a hajamat levágattam."
Da Da Da - Daddy Cool
konf: "Nagyon hagymaszagom van ma. Ti meg nagyon kásásak vagytok. Te mit röhögsz ott Lugosi? Akartok régi Ricsét? Hőőő. Jó, akkor a Farkas lesz."
Nagyvárosi farkas
konf: "Mér nem vagy te kőből stb."
A zenekar üzenete
konf: "Kicsinál szódát?! (3x) Én nem. De inni iszol. Akárhogy is fáj, padlón minden sztár még én is."
Ki csinál szódát
benne: "Várjatok mer kihúzódott a gitárból a izé. Madzagja. Jóska ne egy. Annyira stenkbe jöttél, hogy. Lacikám ezekkel a gitárosokkal annyi baj van. (?) jövök. Na akkor itt most. Mer elakadt a hangulat, meg minden. Most hogy a fenébe vigyük föl, mikor már ilyen rosszul jön. Rosszul sült el a dolog. nekemteneugassvau. Én nem ugatok mié ugatás. Farkas vagyok. He. (?) utolsó nótától. Nyomjad."
konf: "Tanítsuk meg a fiatalokat egy dalra. Kislány. Ne tanuljátok meg ez egy hülyeség Ilyen hülyeséget ne tanuljatok Evvel nem értek egyet egyáltalán. De. Tanuljuk meg. Jól van. Mutassátok meg, hogy a hülyeségre is fogékonyak vagytok. Mutassátok meg a Józsinak. nem olyan rossz ez. A dallamot hallgassátok. (meg szalagról az eredeti) Jön a szöveg vigyázz."
Kislány vigyázz, a bottal ne játsz
benne megállás: "Tudjátok? Ezek után már tényleg csak azt mondhatom nektek, hogy (O ének). Jó. Akkor folytatjuk. Vigyáztam én már eleget, mégis bekaptam a legyet."
konf: "Ne egyétek meg ezeket a hülyeségeket, hát. Hát hülyét csinálnak belőletek, én mondtam előre. Ettetek ti már eleget. Angyalföldi gyereknek születtem. Akarjátok? S Ramonest akartok. Ne, ne akarj, ne! Most meg fogod kapni miért ugrálsz mindig előre. Figyeld. Mondtam, hogy ne akard."
Ramones Twist Again
konf: "Nem lehet, nem lehet játsz. Tapsoljuk, tapsoljuk meg a fiatal kis művészeket. Hajoljatok meg gyerekek. Alakul a hangulat. Akkor hajoljál meg, te ne hajoljál meg. Most pedig. Mindent elsöprő erővel következik egy fiatal kis előadóművész...amely a Bikini együttessel a hangfalakat szokta pakolni és másodállásban bemutatjuk nektek a fővárosi fiatal kis előadóművészt, Angyal Tivadart, tapsoljuk meg. Sajnos a "Ki mit tud?"-on nem indulhatott, mert hiányzik egy pár foga. Komolyan és nem esztétikus. Dalának címe Lángosképű állat a babám. (elkezdik) Várjál ebbe van, ebbe van szaxofon is, cső vagy mi. Mehet."
Lángosképű
konf: "Tapsoljuk meg a fiatal kis művészt. Na fiatalok ezt jól megkaptátok. Kiabáljuk, hogy Feró. Ugyan gyerekek, nem kell annyira beképzelt leszek. Feróóó! Nagy vagyok, Feró. Akartok amerikai muzsikát? Igen, vagy nem. Nem? tegye föl aki nem. És aki igen. Ezek mennek Amerikába. Áháhá. De kurva rossz poén volt. Amerikából már bejön a stb."
Csak a közönség nem
konf: "Pjáty, seszt, szem, vószem."
Dolina
konf: "Csodálatos látvány volt az óceán. Havanna vár. Carneval, Carneval. Ott ismertelek meg te gyönyörű lány. Natasa mond merre jársz?"
Viva! Carramba!
konf: "Nem leszek sohasem. (3x) Nem leszek sohasem a."
Nem leszek sohasem
konf: "Köszönjük. Az Angyalföldet játszuk el fiatalok. Van kedvetek? Józsinak. Kiabáljátok, hogy Józsi, mer Józsinak nincs kedve. De úgy hogy bemondom, mert nem értik így. Kicsit úgy, hogy Jó-zsi. Jó-zsi. Józsi szeretnek a fiatalok. Tapsoljuk meg a kis művészt. Hajolj már meg te bunkó. Na gyere hajolj meg. Na isten. Amióta király lett, azóta nem igaz milyen izé. Kenőmájas. Kenőmájas! Gyömbérrel ízesített. Kenőmájas az igaz. Sex Pistols. Se Pistols ez. Tééérárárár. Nagyon kásásak vagytok és hagymaszag van. Nagyon hagymaszagotok van és nem ettetek hagymát akkor is hagymaszagotok van. Ecsém, tíz. Úgyis van, 14. 13-nál már gitár van. Egy, két, há, négy. Ne hülyéskedjél Józsi. Ehetek? Jóska kezdheti? Ehetek? Szóljatok. (közönségből: "Tűnjetek lefele.")"
Angyalföld
konf: "Ti féltek? Féltek. Bátor harcosok vagytok. Ti nagyon bátor harcosok vagytok. (közönségből: "Menjetek a picsába.") (?). Laposan bekúszik a drámai feszültség. stb."
Jaiaó, eladió
konf: "Megbeszéljük. Pillanat meg kell beszélni a zenekarral, több részre szakadtunk. Egyik része a, a Sandokant akarja játszani, a másik fele meg a Kacsatáncot. Ezt el kell dönteni. Kicsit visszavonulunk megbeszélni. Addig ti kiabáljatok össze vissza, ahogy szoktatok. (hosszas szünet) Fiatalok. Állj meg, várjál. Örömmel jelenthetem, hogy a Sandokant játszuk. Hosszas vita előzte meg a zenekarban, de két szavazattal győzött Sandokan. Becsapás előtt. Úgyhogy el szeretném mondani nektek, hogy van egy barátom malájföldön, akit úgy hívnak, hogy...ti is ismeritek? Kabir Bedi. Milyen kapur? Kamu. Kamur Budi. Kapur Debil. Sandokan nyomaiba lépek. Sandokan az én eszményképem. A Balkánt, aaa a malájföldet sikerült megtisztítani a tigrisektől. Most következik a Balkán. Sandokan négy golyóval a testében szaladt a tengerparton. Én itt a színpadon két golyóval a testemben fogadom. Legyőzöm a tigriseket. Szólítsatok ezentúl a Balkáni Bugrisnak. Ne vicceljél már a Balkáni izé vagyok. Négy golyónk van. Két tigris, az négy golyó. Most pedig eredeti olasz nyelven. Józsi. Józsi énekeld már el a fiataloknak a Sandokant. Gyerekek azt meghallanátok. (?) van előttem. Vokális zene. Vokál (?). Kicsit olyan ne legyetek olyan kásásak, na. Olyan türelmetlenek vagytok. Türelmetlen ifjú vagy, na. Mehetünk. Tessék itten a kását befejezni. Három, négy."
Sandokan
konf: "Ilyen jó dolgod még sosem volt. Besült a mutatvány. Csütörtök."
Besült a mutatvány
konf: "Zártosztályra jó leszel? Jó. (közönségből: "(?) velem együtt.")"
Zártosztály
Katicabogárka
konf: "Egy. Két. Egy, két, há, négy."
Hegyek között
konf: "Szevasztok."