1983. IX. 23.
BIP

Összjátékidő: 67'06"
forrás: anyaszalag

Feró: "Ahogy öregszem, úgy leszek egyre szenilisebb, irigy és rosszindulatú. Fiatalok. Vegyétek át ezt az üveg sört tőlem."
Kicsinál szódát?
F: "Miért nem vagy te kőből? Te drága, széparcú Quasimodo. Őrizetlenül hagytad a tornyot. Széparcú Quasimodo."
A zenekar üzenete
(közönség ricsézik)
F: "A zigazata zigazata! (4x)"
Csak a közönség nem...
F: "Otyityotyi? (4x)"
Otyi-Tyotyi
(közönség ricsézik)
Program
(vágás)
F: "Jól besült a mutatvány! (2x) A produkció rosszul sikerült. Jól besült."
Besült a mutatvány
F: "Kedves fiatalok. Először a Bikini együttes nevében mindenkit szeretettel üdvözlünk. Köszönjük szépen a bizalmat, hogy ennyien eljöttetek. Sajnos rossz hírem van, mert a műsor mélypontja következik. Egy fiatal tehetséges kis művészt szeretnénk bemutatni, aki másodállásban a hangfalak alatt szokott megrepedni. tapsoljuk meg a fiatal kis művészt, Angyal Tivadar következik. A háttértáncokat Nagy Feró mutatja be. Köszönjük a bizalmat."
Lángosképű
közönségből: "An-gyal-föld!"
F: "Állok, állok, fűrészre várok. (2x) Dolgozik a fűrész, rajtam. (2x). (elindul) Emberek! Dől a fa. Jóska. Dől a fa."
Fűrész
(közönség ricsézik)
A jelen világ közönyösen viseltetik lakói iránt
Nem leszek sohasem
F: "Adj egy jelet. (3x) Jelezz. (2x) Hallod? Intsél kézzel, vagy valamit. Lássam. Muta. Nem látom. Nem. Érzel? Érzel egy kicsit? Muta, lega. Szóljál. Valamit. Halljam. Valam, valamit. Nem. Ne. Mondjad. Mit? Hogy mondod? Nem értem. (2x) Mit? Hogy? (közönség ricsézik) Nem értem. Hangosabban! Nem hallom! Nem érted?! Nem hallom! Erősebben! (2x) Nem hallom! (2x)"
Viva! Carramba!
F: "Pjáty, seszt, szem, vószem. (tangóharmonika közben)"
Dolina
F: "(elindul) Adj egy jelet! Jelezzél! Jelezz! Nem látom! Kiabálj, mondj valamit! Egyedül vagyok! Mondjad! Nem hallom! Mondjad! Segíts! (közönség ricsézik) Nem hallom, mondjad."
Katicabogárka
F: "Egy régi-régi emlék szerint 1978-ba...meg '79-ben. Még féltem. Ma már nem félek. Há nincs mitől féljek. Ti féltek? Mer ti bátrak vagytok. Sőt. Merem állítani, ifjúságunk széles rétegei hősök! Ti hősök vagytok. Én se félek, mer nincs mitől. (elindul) Mér félnék? Ugyan már gyerekek, ezt a hülye zenét. Asziszitek, hogy most megijedek, mi? Hehe. Laposan bekúszik a drámai feszültség. Én nem félek. Mért félnék? Ugyan. Ne vicceljetek. Hát én egyáltalán nem félek. Hát én nem mondtam semmit. Akkor nincs mitől féljek. Hülyeség az egész. Én nem félek. Én nem."
Jáijáó, eládó
F: "Forog a bolond. (2x) Nem tudja hol áll meg. Forog a bolond. (3x) A Zártosztályra jó leszek. A Zártosztályon jó leszek. A Zártosztályra jó leszek. A Zártosztályon jó leszek. Ígérem, a Zártosztályon jó leszek. Nyakkendőbe bújnak a férgek."
Zártosztály
(közönség ricsézik)
Orosz partizán dallam - Judit levele: "Ferókám. Kedves leveled megkaptam, csak egy probléma van, az hogy értem. Örülnék, ha vennéd a fáradtságot és elmagyaráznád. te valamit vártál, amit nem adtam meg, ebben egész biztos vagyok. Ott kezdődik a baj, hogy te összeraktad magadban a Dzsút, de csak a jó tulajdonságait és azokat a pillanatokat, ami szép volt. Nagyon veszélyes, amit csinálsz, mindenhol ezt az eszményképet keresed. Én tudnék mesélni neked egy-két dolgot a kicsi Dzsúról, de ennek már semmi értelme. Nem akarom összerombolni, amit összeraktál, majd lassan leépíted önmagad. Azt szeretném kérni, ne merj engem a Zsuzsával összehasonlítani. Ha Dzsú idejében teszed ezt, nekem egy szavam nincs, mert jogos. Vállalom a múltamat, és azt is, amit most élek. Én látom, te nem, mert nem ismersz, hogy mekkora különbség. És igenis taktikázom, kérdezd meg a barátaidat, hogy ők mit csinálnak, hogy kezelik a kapcsolataikat. Remélem lesz köztük, aki megmondja az igazat, mert mindenki ezt csinálja, csak kevesen ismerik el. Hideg vagyok? Igen, miért ne? Viszont mindenkihez kedves vagyok, udvarias, de húzok egy falat, amit nem mindenki léphet át. A te szemedben ez óriási hiba? Azt hittem lehetünk barátok, és beszélhetek veled teljesen őszintén. Mostmár tudom, nem kellett volna, elfelejtettem lehúzni a falat. Mit vártál, milyennek kellett volna lennem? Remélem az Áginak elmondtad, mit kerestem nálad. Mindössze két ember próbált beszélgetni, de balul sült el a dolog. Nagyon kívánom, hogy szeressétek egymást az Ágival. Nagyon szimpatikusnak tűnt, de kérdezd meg tőle, ő is taktikázik. Kedves mosolygós, de nő, és tud tigris lenni. Őt kellett volna feleségül venned és boldog lettél volna. Na ezt se hittem volna, hogy tudok majd ilyet mondani féltékenység nélkül. Kérlek írj egy levelet és fejtsd ki bővebben, mit, miért mondasz. Hideg számító rohadt állat vagy. Én is tudok rád ilyesmiket mondani például. Életunt, közönséges, cinikus állat vagy. Van valami értelme? Miért bántsuk egymást? Mindketten a magunk útját járjuk. Judit."
F: "Háháháhá. Já. Te csak játszod a Sátánt. Én úgy teszek. Tegnap lehet megismertelek. Számító, hideg rohadt punk vagy. A tisztaságom tőled kell féltenem. csak még egyszer lennék igazán mocskos tőled. Szeretleeeek!"
Maradj már!
Józsi: "Nem. Nem, én nem gondolok rólad semmit."
Valaki: "Ne haragudj, hogy is hívnak?"
J: "Nincs nálad egy cigaretta? Véletlenül."
F: "Egy! Két! Egy, két, há, és!"
Hegyek között
közönség: "An-gyal-föld!"
F: "(elindul) Igazán egész életemben egyetlenegy nőt szerettem. Azt is úgy hívták, hogy Beatrice."
Nagyvárosi farkas
F: "Jó estét gyerekek. Remélem ágyban vagytok már. Ma este az éhes kismadárról mesélek...nektek. Történt egyszer, hogy nagyon éhes lett a kismadár. Éhes vagyok! (2x) Rikoltozta. Te ne legyél már annyira éhes, kismadár. Aztán annyiban maradtunk. Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jóéccakát gyerekek."
Gyerekmese
Jó szelet kívánok
F: "Meghajolás. (2x) Egy. Kettő. (közönség számol) Angyalföldi gyereknek születtem!"
Angyalföld
F: "Szevasztok."
közönség: "Vissza!"