1983. XI. 21.
Putnok

Összjátékidő: kb 63'40"

közönségből közben: "Beadom, utána írok egy (?) csekket. Nekem ez a deckekre jó. Tudod az a izé japán. Izéjéről vegyél föl."
Sramliintró
Feró: "Éj. Hát szevasztok fiatalok. Miért nem vagyok én kőből? Azért mert szép arcom van. Quasimodo!"
A zenekar üzenete
F: "Egy, két. Egy, két, há, és."
Hegyek között...
(kis vágás)
F: "Jóvan játszunk néhány régi dalt, mondjuk a Motorizált nemzedéket, jó?"
Motorizált nemzedék
F: "Sex Pistols! (?) Sex Pistols."
Holidays In The Sun
F: "Nem leszek sohasem a játéééé. Rázd meg, rázd meg játééééé. Azér mondom."
Nem leszek sohasem
F: "Most pedig minekután egy csomó rockzene volt következzen, vannak itt látom sok újhullámos fiatal. Ugye van itt újhullámos, nincs? Vannak itt, vannak. Aki újhullámos akar lenni a jobb kezével fogja meg a bal fülét. tessék most letépni. Aki leté, aki letépte az már punk. Azt nem mondtam. Csak húzd le egy kicsit. Mi az, hogy nem kell újhullám? Ugyanolyan jó, mint a diszkó, kell nektek. Látom én. Akarnak újhullámot. Kérnem újhullámot a fiatalok Józsikám."
Józsi: "Na. Német újhullám."
F: "Kérem neue deutche welle. Was haben zie zürzavar cakkundpack. (elkezdik) Amíg elkezdődik a (?) fel szeretnék szólítani mindenkit, hogy 3 féle újhullámos táncot szeretnék bemutatni. Elsőként a Gyöngytyúk nevezetűt bemutatom. (?) Gyöngytyúkot? Második. Második újhullámos tánc a Kenguru. Ollé. Melyik?"
J: "Volt olyan. Lesz máskor is."
F: "Józsikám kezdjed."
Da-Da-Da
Írtam a bátyámnak egy dalt
F: "Huh. Huh. (?). Shőn dánk. Was haben zie zűrzavar? (közönség: "Kifakult sztár!")"
Térden állva
F: "Beatrice szeretlek! Szeretlek, szeretlek, rettentően szeretlek!"
Maradj már
F: "Állok, állok, fűrészre várok. (2x) Dolgozik a stb."
Fűrész
Kanászélet
F: "Ha már a népdaloknál tartunk pjáty, sészt, szem, vószem."
Dolina
(vágás, valószínűleg eredetileg kazettafordítás)
F: "Angyal Tivadar, tapsoljuk meg a kis művészt. Ma este egy különleges dalt hozott nektek. Direkt erre az alkalomra írta, valószínűleg nagyon nagy meglepetés lesz. Tivadar, mit fogsz énekli?"
Tivadar: "A Lángosképű állat a babám címűt."
F: "Tapsoljuk, tapsoljuk meg gyorsan! Nagyon izgul, nagyon izgul. Izgulós. Mehetünk."
Lángosképű
(vágás)
F: "...merre jársz. Emlékbe jelvényt adtál, s magaddal vitted a tajga illatát. Játszuk el?"
Viva! Carramba!
(közönség ricsézik)
F: "Jó, majd mindjár. Most pedig...most pedig egy kis átvezető...átvezető produkció következik. Most pedig egy intelligenciateszt következik. nem a Sandokan, nem, sokkal szebb dal. Nem a Sandokan jön. Nem a Kacsatánc. Alakul, már közelít, közelít. Közelít. A Vedres Józsi fogja bemutatni nektek, gyere ide Józsi. Figyeljél, arra vagyunk kíváncsiak mennyi idő alatt tudod megtanulni."
J: "Figyelj."
Kislány vigyázz
benne leállás, F: "Nem szégyellitek magatokat ilyen disznó malacságot énekelni? Hát süljön ki a szemetek. Vigyáztam én mán eleget. Mégis bekaptam a legyet."
F: "Megállapítom, hogy rendkívül fogékonyak vagytok, olyan fogékonyak vagytok a hülyeségre, mint én. Jól van fiatalok, csak így tovább. Bikini. Most pedig meglepetést hoztam nektek. Az én példaképem következik. Az én példaképem! Tapsoljuk meg a példaképünket. Ne fütyüljél fiam, ne fütyüljél. Idejön a Sandokan oszt kitépi a fütyülődet. 3, 4."
Sandokan: "Eléneklem Sandokan futását. Négy golyóval a testében. Én most két golyóval szaladgálok. Két golyóval."
F: "Őnála volt. Őnála volt az igazi maláj kardja."
Nagyvárosi farkas
F: "Egész biztosan. Óh já. Eij, o. Let's go! (4x)"
Blitzkrieg Bop
F: "Az elhangzott kompozíció a Ramones együttes nagysikerű dala volt. Villámháborús divat címmel. Most pedig kedves fiatalok egy meglepetésdal következik. De a Zártosztály is lesz, de előtte egy kicsit szomorkás a hangulatom. Had énekeljem, mit nem kell? tegye föl a kezét, aki akarja hallani. Többség akarja kérem. Ott az a kis sapkás kislány is akarta, há mindenki akarta. É, hát mi ez a izé? (?) vagy mi ez?"
Kicsit szomorkás a hangulatom (benne kis vágás)
F: "Állj, állj. A igaza van neki, ez nem kell. Marhaság. Ez marhaság. Igazad van, szerintem besült a mutatvány. Jól besült a mutatvány."
Besült a mutatvány
Katicabogárka
F: "Én nem félek. Ma már nincs mitől féljek. 78, 79, 80-ban még akkor volt mitől. Ma már nincs mitől féljek. Ti féltek? Féltek?! Hát mert ti bátor harcosok vagytok. Vállaljátok. Ti nem hátráltok meg, ti mentek előre az úton. Úgy is van. Egy út van előttem, melyiket válasszam? megyünk tovább. Sandokan útját fogom választani én is. Megtisztítom a Balkánt a bugrisoktól. Mer én nem félek. Nincs mitől félni. Ti se féljetek. (elkezdik) A Balkán Bugris veletek van. Hiába is próbáltok ilyesztegetni. Én nem félek. Hagyjál már! Én nem félek. nekem nincs mitől félni. Mostmár elég legyen. Mondom, hogy nem félek!"
Jáijáó, eládió
F: "A sok féreg már az agyamra megy, mindent elborít stb."
Zártosztály
F: "Akarjátok hallani az igazat? A zigazata, zigazata? Ojojojoj. stb."
Csak a közönség nem...
F: "Üss a kölökre. Üss a kölökre. Üss a kölökre a lapátnyéllel jó nagyot. Sózz oda stb."
Üss a kölökre