1983. XII. 8.
Csongrád

Összjátékidő: kb 81'50"

Sramliintró
Feró: "Jó estét kívánunk csongrádi fiatalok. Miért nem vagyok én kőből drága szép arcú Quasimodo. stb."
A zenekar üzenete
F: "Egy. Két. Egy, két, há, négy!"
Hegyek között
F: "Ma esti programban elsősorban a Bikini zenekar nagylemezének anyagát fogjuk játszani. Egy, két újabb dalt, és egy két nagyon nagyon régit emlékezve egy régi-régi zenekarra. Nem tudom ti emlékeztek-e még rá? (közönség ricsézik) Nagyon nyitottak és értelmes fiatalok vagytok. Ma este azt hiszem, hogy nagyon jó hangulatban fog eltelni, mert angyalföldi gyereknek születtem. 1, 2, 3...5. (13 fodor)"
Angyalföld
F: "Azigazata, zigazata. Akarjátok hallani az igazat? Zigazatazigazata? (3x)"
Csak a közönség nem...
(vágás)
F: "Muszáj elfogulatlanul megállapítanom, hogy jelen pillanatban Magyarországon és Európában a Bikini a legjobb zenekar."
Lajos: "Egyetértek."
F: "Kéremszépen ezek után pedig mi jöhetne, mint egy megkoronázása, motorra magyar."
Motorizált nemzedék
F: "Nem leszek sohasem a játékszered. (2x)"
Nem leszek sohasem
F: "Csodálatos látvány volt az óceán. Ünneplőbe stb. Lallala. Egy luftbalmot vettem neked, s te könnyes szemmel mondtad: Já ljubljú."
Natasa
F: "Pjáty, seszt, sem. Málágyec. (2x)"
Dolina
Kanászélet
F: "Ha már ilyen nemzetközi a program most pedig újhullámos fiatalok dalai következnek. Vannak itt újhullámosok? Van egy, ket, nagyon tehetséges újhullám, úgy van, nagyon. Látom. Aki igazán újhullámos akar lenni, itt a lehetőség kérem, a jobb kezével megfogja a bal fülét, és most letépi. Ne tépd le teljesen, mert punk leszel. Aki félig letépi, az újhullámos, az jó, az egy nyitott, nyitott tehetséges fiatal. Neue deutche welle. Vedres Józsi fog nektek énekelni. Német újhullámot, biztos nagyon örültök, tapsoljuk meg. Nagyon tehetséges. Egy az egybe tudja. Igen. (2x)"
Józsi?: "És. Most. Meg le vagytok maradva egy kicsit. Várjál már, ne püföljétek. Még nem vagytok teljesen. Újhullámosak."
F: "Hogy lehetne, hogy lehetnek teljesen újhullámosak?"
Lajos?: "Meg kell tanulni néhány táncot. Kultur, kulturális élményben lesz részetek."
F: "Én bemu, én bemutathatom? Bemutathatom?"
?: "Mutasd be kérlek szépen. Az első, tessék a tempó. Gyöngytyúk. Tapsoljuk meg a fiatal Gyöngytyúkot. Második. (2x) Kenguru. Ez is megérdemel egy tapsot."
Da-Da-Da
F benne: "Kösz, csukd be az ajtót, meghallják kint aztán kezdődik a probléma."
F: "Áj, ó, let's go."
Blitzkrieg Bop
F: "Üss a kölökre. Üss a kölökre a lapátnyéllel. Jó nagyot. Sózz oda. Üss a kölökre. (2x) stb."
Üss a kölökre
(vágás)
F: "Ő lesz a Sótész mint mondtam, illetve Rezső. S a Tivadar. Kiabáljunk neki, hogy Tivadar, Tivadar. Na, nagyon i, nagyon izguló. Izgulós kis fiatal. Mit énekelsz ma nekünk Tivadar?"
Tivadar: "A Lángosképű állat a babám című szerzeményt."
F: "Nahát, nem is gondoltuk volna."
Lángosképű
F: "Nagyon szépen köszönjük. Reméljük nemsokára a Tivadarnak önálló nagylemeze jelenik meg. Ha még egy kicsit pakolja a hangfalakat, akkor talán ez össze is jön neki."
Térden állva (benne kazettafordítás az elején)
közönség: "Ramones!"
Katicabogárka
F: "Nem jó, nem jó, nem jó. Ez egy rég lejárt lemez, kérem ezt '78-79-be énekelte a Beatrice, hogy félek, félek, félek. Azóta már nyugodtan állíthatom, hogy nincs mitől félni. Van aki itt fél? Ennyi bátor harcost én még nem is láttam. Ti mind bátrak vagytok, biztos mind Kiszfiatalok, nagyon helyes. Nagyon helyes fiatalok, nagyon helyes. Nem is kell félni, mer nincs mitől. Úgy van. Én már rég nem félek. (elindul) Ha egyszer nincs mitől, akkor mér félnék? Velem van Sandokan. Én régen megmondtam. Fokozódni fog a drámai feszültség. Persze én nem félek!"
Jáijáó, eládió
F: "A zártosztályra jó leszek, a zártosztályon jó lesz, a zártosztályon jók leszünk, a zártosztályon jót eszünk."
Zártosztály
F: "Most pedig a következő nagylemezünkről egy dalt előlegképpen, amelynek az a címe, hogy Jaj de széles jókedvem van, nem férek a bőrömbe. Szűk ez a város kettőnknek, nyihaha, nyihaha."
Sárga bögre
F: "Még egy új dalt arról a nagylemezről. Nem csak sátánok vannak, hanem vannak angyalok is című."
Sátán
F: "Never mind the bolloks. Here's the Sex Pistols."
Holiday In The Sun
F: "Akárhogyis fáj. Padlón minden sztár. Aúúú. Még én is. (elindul) Forró vizet a kopaszra."
Nagyvárosi farkas
Kicsinál szódát?
F: "Mer állok, csak állok. Állok, csak állok. Fűrészre várok stb."
Fűrész
F: "Még mielőtt a ma esti, a ma esti fa teljesen kidőlne és nemsokára majd jön a Karácsony, meg az új év, ezennel a Bikini együttes mindenkinek nagyon nagyon boldog karácsonyt és nagyon boldog új évet kíván, sok sok rockkoncerttel egyetemben, itt, Csongrádon."
Józsi: "Így van. Kislány."
F: "Most pedig intelligencia tesztünk következik. A Józsi elénekel egy dalt nektek. Nektek egyetlenegy dolgotok van, megpróbálni megjegyezni és együtt énekelni velünk. Józsikám remélem nem valami disznóságot. Nem? Jó. Mindegy, valami intelligenset. Amit van egyszer megjegyezni és most mindjár megtanuljuk együtt. Józsi, énekeld el, de nehogy valami, ezek fiatalok, nehogy valami disznóságot. Biztos? Jóvan, jóvan. Figyelj."
J: "Nem is tudok disznót."
Kislány vigyázz
F: "Hamar lesz. Hát sűljön ki a szeme. Fúj. Ájájájá. Várj meg csak. Mit? Lehet hogy én rosszul értem, mer öreg, jóvan én nem értem a fiatalokat, de ez valami disznóság. Mi az, hogy össze, mit fröcsköl? Mi ez, mi ez a bot?"
J: "Kéremszépen kislány kezébe van egy bot."
F: "És? És akkor mi van? Disznó. Nem szégyelled magad?"
J: "Ütögeti vele a tócsát és lefröcsköl...i magát."
F: "Tócsába? Jaj már azt hittem, hogy izé. Ja má majdnem ki is mond. Ja, hát akkor mehet. Vigyáztam én már eleget stb. (elindul) Már azt hittem, hogy disznólkodtok. Ne haragudjatok, hogy el akartam rontani a szórakozást. Még én is éneklek."
F: "Tapsoljuk meg a Józsit, nagyon ügyes volt. Meg kell állapítanom fiatalok, hogy a hülyeségre annyira fogékonyak vagytok, mint én."
J: "Legalább."
F: "Egy! Két! Egy, két, há, négy!"
Hegyek között (belassulva)
F: "Szevasztok fiatalok, olyan rendesek vagytok, hogy eljöttetek, a viszont látásra, a viszont hallásra. Csaó!"