1984. VI. 27.
Dorog

Összjátékidő: 79'42"

Hegyek között
konf: "A zigazata zigazat. (3x)"
Csak a közönség nem...
konf (break): "Jó volt? (2x) (halandzsa) Hórukk. (?). Erre anyám azt szokta mondani, hogy (?) vagy. (?). Szevasztok srácok. Nagyon örülök, hogy (?). (?). Látom, (?) gyere. (?). Ő az ügyeletes (?). (?). Nem újhullámos. (?) vagytok. (?). Akartok tanulni? (közönségből: "Kenguru.") Nenene (?) persze. Jön a break. Ha már itt tartunk (?) mutatni. Elsőként kedves ifjúság, kedves fiatalok egy igazi breaktánc következik. Utána az Arrivederchi Amore is lesz. Ne ellenkezzél fiam, benne van a műsorba. Nem jön a kultúra hozzád. Dehogynem. Nem, nem lehet az, hogy csak (?). (?) kell. Kéremszépen be szeretnék (?). (?). Keményen újhullámos. Kenguru, tapsoljuk meg a kengurut. Én egy (?) fiatal vagyok. Fogékony. Második újhullámos a gyöngytyúk. Tapsoljuk meg! Most pedig...műsorunk fénypontja következik. Az a fél perc, melyet Németh Alajos koreografált. Hej! Marha jó. Most pedig be fogja mutatni nektek a sültcsirkét! Figyelem. Figyelem. Egy. Kettő. Három! Ez neked sültcsirke volt? Büdös bogár volt. El volt (?) mint a büdösbogár. Ne tessék, ne tessék itten. És most a Józsi énekel nektek. Aha. Mondjad, hogy Aha."
Da-Da-Da Aha-Aha-Aha
benne a közönségből: "Hangosabban."
Daddy Cool
konf: "(O ének) Akartok egy Black Sabbathot is? (?). Akartok egy Black Sabbathot vagy nem? Igen? Inkább egy Ramones? Ramones. Twist Again."
Ramones Twist Again
konf: "(?). Ramones!"
Üss a kölökre
konf: "Mostmár...gyerekek mostmár úgyis minden mindegy."
Medvetánc
konf: "A motorizált nemzedék dala."
Motorizált nemzedék
konf: "Egy. Két. Egykéthánégy!"
Balhé és blöff
Blitzkrieg Bop
konf: "Pjáty, sészt, szem, vószem. (?). Énekel Nyikolaj Lermontov."
Dolina
konf: "Natasa...mond merre jársz? Mér vagy olyan messze?"
Viva! Carramba
konf: "Kedves fiatalok."
Kanászélet
konf: "Éljen, éljen. (közönségből: Ricse. Ricsét.") Angyalföldi gyereknek születtem. (?) mint a malacok. (?) voltak, de nem baj. Nehéz gyermekkorom volt. (?) gyerek hogy. (közönség kántál: "An-gyal-föld.") Ezzel nem. Angya, angyalföld. (megint kántálás, majd számolás) Angyalföld nem kell, mert (?) számolást kezdjük előről. (számol a közönség)"
Angyalföld
konf: "Állok, állok, fűrészre várok stb."
Fűrész
(vágás)
Gyerekmese
Zártosztály
konf: "(közönségből: "katonanóta! Jerikó.") Mit gondoltok elég divatosak vagyunk? Ennyire le vagyunk maradva a divattól."
Lakcipő
konf: "Ez sem?"
Arrivederchi Amore
konf: "Ez se?"
(vágás)
konf: "...szomorkás. (elkezdik) Mindenki énekel."
Kicsit szomorkás a hangulatom
benne a közönségből: "Hagyd abba!"
benne Feró: Kedves közönségünk: tánc. Táncoljatok már egy kicsit."
Nagyvárosi farkas
(vágás)
konf: "Mér nem vagy te kőből stb."
A zenekar üzenete
közönségből: "Kislány vigyázz!"
konf: "Köszönjük szépen. Pista bácsi. Eltanálta? Valami régit fogunk játszani. Az van ideírva a papírra, hogy."
Térden állva
közönség kántálja, hogy: "Jerikó."
konf: "Ferikó? Mi az, mi az hogy Ferikó? Ferike. Há Józsinak se, hogy Józsikó. Há mia, mii az, hogy Ferikó? Ferike. teljes hasonulás. Vagy múlt időben is. Most pedig...a Józsikó, a Józsika fog nektek énekelni. És tessék figyelni kérem. Jó. Egy dalt fogok elénekelni. Mielőtt elkezdené, addig felolvasok. Kérem Ződ Tibor...esztergomi illetőségű. Várj nem látok a szemüvegtől, leveszem, megnézem merre vagytok egyáltalán. (közönségből: "Vedd fel a kapcsolatot.") Le se látok. Csendet kérünk. Tessék figyelni az előadóra. Nem összevissza itten kérem, tessék komolyan. Eltanálta Pista bátyám? Nagyon okos."
Kislány vigyázz
benn konf: "Kéremszépen bevallom őszintén én ezt a dalt idáig félreértettem. Én azt hittem, hogy a, szóval na azt hittem. Egyszer a Józsi elmondta nekem, hogy miről szól ez a dal. Lemész a Duna partjára, s ottan állsz és akkor a vízzel (?) magadat. Ennyi az egész. Azt hittem, hát szóval érted. Hogy a...lány és a annak a ellentéte te. Isten ezt hittem. Vigyáztam én már eleget, mégis bekaptam a legyet. Újhullámos leszek. (folytatják) Everybody."
konf: "Megállapítom, hogy annyira fogékonyak vagytok a hülyeségre, mint én. És ha már így megtalálta a zsák a folytját kéremszépen...akkor eljátszunk nektek egy régi dalt, egy régi régi dalt, amire nem is emlékszem. A Jerikót azt nem játszuk el, a Józsikót játszuk el. (közönségből: "Sex Pistols.")"
Katicabogárka
konf: "Ne üvöltözzél már, fogd már be a szád. (közönségből: "Pistolst akarok!") Tinektek nem lehet semmit játszani? Mindjár büntetőzene. 1978, 79, 80-ból. Kussoljál. 1978, 79, 80-ban énekelte a Beatrice azt, hogy félek, félek, félek. de ma már nincs mitől féljen. (?) állandóan. Ma már nincs mitől félni, én már például egyáltalán nem félek. Akkor, akkor, akkor féltem. Dehát, dehát mostmár nem félek, mert mostmár nincs mitől."
Jaijaó, eládió
konf: "Szeretlek! (2x) Rrrrrrrrrrrrrrrrrörörörö. Milyen gyors a nyelvem."
Maradj már
Ez majdnem szerelem volt
konf: "A csomagot itt felejtetted picim. Köszönjük szépen a tapsot."
Matematikus dala
konf: "besült a mutatvány, jól besült a mutatvány, a produkció rosszul sikerült, jól besült."
Besült a mutatvány
konf: "Szóda! (2x) Van még szóda?"
Kicsinál szódát