1984?
?

Összjátékidő: kb 34 perc

konf: "Nagyvárosi far-kas. Az melyik nóta a Nagyvárosi farkas. Azt ki játszotta? A Rolling, Rolling Stone? A Rolling Stone játszotta? Ja persze. Az egy Bitlisz. ja. A Boney M-re gondoltok. Valami magyar zenekar. Olyat nem ismerek. Én nem ismerek. A Omegát ismerem, meg a Beatricét. Meg a Neotont is ismerem, emlékszem volt Neoton is. Táncoló fekete lakcipő. Jajj. Gyerekek...mondtam nektek ez a műsor kívánságműsor. Amit akarsz. nem érdekes, hogy én mit akarok, az le van szarva. Lényeg, hogy te jól érezd magad. Mit érdekel, hogy a Feró miről dumál, hát menjen a fenébe."
Lakcipő
Nagyvárosi farkas
konf: "Ahogy öregszem úgy leszek. (2x) irigy és rosszindulatú. A nagy dolgok tényleg úgy történnek, ahogy a történelemkönyvek megírják. Csak sajnos én teljesen máshogy érzem. Nem vagyok beavatva semmibe."
Sárga bögre
konf: "Az előző (?) új nagylemezünkön lesz, amely valószínűleg egy vagy két hónap múlva megjelenik. (vágás) Mit csináltál Miklós? (?) hej! Hej! (3x) Je. Je. Jó? Jó? Akkor jó. Azt mondja hogy, hogy is van? Egy, két. Egykéthánégy."
Balhé és blöff
(vágás)
konf: "Teljesen úgy érzem magam mint a hétfejű kívánságműsor. Egy Black Sabbath, egy Boney M."
Paranoid
lezárás: "Még egy. Most kettőt. Hát ez milyen volt. Három. Négy. stb (közben gitárbeütések) És a tíz."
konf: "Angyalföldi gyereknek születtem!"
Angyalföld
konf: "Most pedig a Józsi fog nektek énekelni kultúrális programunk keretében."
Kislány vigyázz
közben: "Kéremszépen megvan a véleményem magukról is, meg a Józsiról is. Ez kéremszépen...meg, megállapítom, hogy ez egy disznó dal. Nem ide való. A kocsmába való. (?) persze. Akkor énekeld el mégegszer ha mered. Na mondjad tessék. Tesék, hallod? Nem szégyelled magad. Én (?). Munkás (?) állandóan. Mindig ezekkel a csavargókkal mászkálsz. (?). Ilyen együtteseket szeretsz, hogy Bikini meg Beatrice. Ugyan már. Hát mit szeretsz rajtuk annyira? Annyi aranyos, kedves fiatalt látok itt. Hát mér nem szeretitek a Soltész Rezsőt? Látom őt is szeretitek. Ez az. (?). Fiatalok. Én momdtam nektek. Jön a break. Jön a Break. Sőt már itt is van. Itt a break. Örülünk örülünk, tegye fel a kezét, aki örül. Ez az. Mindenki örül. Mindenki. Ki nem örül? Á semmi ez. Öten vannak, az nem érdekes. Tessék örül. Németh Alajost megkérem mutassa be nektek az egyik legszebb breaktáncot. A tánc címe: Sültcsirke, nézzük meg. Alajos próbáld meg. Figyeljünk, figyelem."
Sültcsirke Break
konf: "Hej sikerült. Vissza, még. Még egyszer megmutatom, mer. Eleje hajoljon le, mer nem látszik hátul. Jaj de széééép. Kérem újhullámos lányok és fiúk figyelem. Újra break. megin jön a break. Orrba szájba break. nem bírjuk ezt a break-et (?). Amerikából bejön a break. Amerikából már bejön. Dádádá zenéjére kéremszépen fiatalok nézzétek meg a Kengurut című táncot. Kenguru. (3x) Bemutatja Nagy Feró. Taps, nem?"
Kenguru
konf: "Jön a break. Most pedig...teljes csendet kérek. A művészetem egyik legmagasabb fokát mutatom be. Kéremszépen...a tánc...koreográfiáját én csináltam. S a táncnak csak annyi a neve, hogy Kopasznyakú gyöngytyúk. je. tapsoljuk meg a Gyöngytyúkot. Csak gyakorló táncosok gyakorolják. Gyakorló táncosok tudják utánam csinálni."
Gyöngytyúk
Da Da Da - Daddy Cool
konf: "(?) nagyon szeretném, ha újhullámosok lennének mind. Ez az igazi. Ez az iga, ez az izom. Minden reggel tejet iszom. És újhullámos vagyok. Újhullám van a hajamban. Mostmár úgyis mindegy, hogy újhullámos vagy, vagy nem."
Medvetánc
Kanászélet
Csak a közönség nem
konf: "Örömmel állapítom meg, jól bejött a zene. Most pedig tudjátok mi jön? Igazi amerikai muzsika. Énekel Angyal Tivadar. Tapsoljuk meg."