1982 vége?

Összjátékidő: 83:41
forrás: anyaszalag

Intro
konf: "Szevasztok fiatalok. (o ének) Nagyon örülök, hogy ilyen szépen összegyűltünk akkor amikor már a rockzene halódik. Szerencse, hogy a Bikini zenéjére még kíváncsiak vagytok. Nagyon szépen köszönjük a bizalmat. Miért nem vagyok én kőből? Széparcú Quasimodo. Simogatják a pulton. Érted szól a harang, csak te nem hallod meg."
A zenekar üzenete
konf: "Köszi. Egy pár szót szeretnénk szólni a mai műsorunkról. A mai műsorunkban elsősorban fognak szerepelni olyan dalok, amely az első nagylemezünkön találhatók. Ezen kívül ma este remélhetőleg megajándékozunk benneteket egy két régebbi dallal a Beatricétől. Mindjárt mindjárt kezdjünk is egy dallal. A Motorizált nemzedék. "
Motorizált nemzedék
konf: "Most pedig egyenesen a második nagylemezről...amely még el sem készült egy dalt. Én nem csak játszom a Sátánt (?) csak mindenki úgy tesz."
Sátán
konf: "Egy. Két. Egy, két, há, négy."
Hegyek között
konf: "Szedegetem a rizsát. Hippirió."
Otyi totyi - Ping Pong
konf: "Most jól megmondtuk. (közönség: "Ricse. Ricse. Beatrice.")"
Kanászélet
konf: "Fiatalok. Kedves drága fiatalok. Látom nagyon sok újhullámos fiatal van itt. Igen? Jó? Nálunk újhullám ügyben Józsi, Józsi a felelős. Most pedig neue deutche welle következik, vagyis eredeti német újhullámot fog a Józsi. Ma nagyon sok újhullámos fiatal van. Aki igazán újhullámos akar lenni, az fogja meg a jobb kezével a bal fülét. Jó. Két nyelven. Aki meg(?) az már punk. Aki megkísérelte az már újhullámos, aki nem az marad rocker. Addig (?) egy német újhullámos táncot, addig én bemutatom."
Da Da Da - Daddy Cool
konf: "(?) Ramones. Hej. Most egy vidám dalt adunk elő, mert marhára jókedvünk van. Egy nagyon vidám dal következik. Jaj de széles jókedvem van, nem férek a bőrömbe címmel. (?) Na."
Jaj de széles jókedvem van
Katica bogárka
konf: "Élet, élet, élet, élet. Ma már nincs mitől félni. 78, 79, 80 véget ért a Beatrice. Ma már nem félek. Te félsz? Ennyi bátor fiatalt én még nem is láttam együtt. Marha bátrak. Én se félek, nincs mitől félek, nem láttam semmit, akkor...hiába is próbáltok ilyesztegetni."
Jáiáó, eládió
Térden állva/Edda blues/meditáció
konf: "Láttam, dolgozik a fűrész. Emberek dől a fa. Jóska."
Fűrész
konf: "Na. Akartok egy kis, egy kis amerikai muzsikát? (?) Na ugye (?) hogy (?). Pedig Amerikából be fog jönni most a zene. Nézd már mit akaron ottan az a (?). A legjobb zenekart állandóan elhívja. A gyengébbek kedvéért, akik nem tudják az van ráír, megmondom "b" betűvel kezdődik. Ikini, ikinivel végződik. Az igazat, az igazat akarjátok hallani? Megmondjam? Azigazatazigazat, olyolyolyolyoly. (2x)"
Amerikából bejön a zene
konf: "(o ének) Sziasztok. Józsi. Mi van? Kéremszépen intelligenciateszt következik, tessék vigyázni, mer aztán figyelek mindenkit, megnézem, hogy hogyan tetszenek reagálni. Józsikám vezesd elő a kérdéseket. Jó. Kislány vigyázz. Honnan tudjátok? Elénekelem. Nagyon fogékony fiatalok vagytok."
Kislány vigyázz, a bottal ne játsz
konf: "Nagyon helyes, hogy tetszik fütyülni. Ilyen disznóságot nem is hallgatok tovább. Marhaság. Micsoda (?). Na és aztán. Kicsit (?) a (?). (?) nem lehet hagyni a gyereket mi? Üss a kölökre. Üss a kölökre. Üss a kölökre a lapátnyéllel. stb."
Üss a kölökre
konf: "Marha jó ez a izé háló. (?) Nem akartok egy igazi (?) Megfeszítem a mellemen a (?). Egész kicsi. (?) Húzd el a (?). Tessék? Egy jelet adjál, egy jelet. Jaj a. Jaj a szívem. Jaj a szívem. Nem értem mit mondasz? Hogy, mit? Nem hallok egy hangot se. Mi? Mit? Kérem tessék rendesen viselkedni, mert kiürítettem magadat. Nagyvárosi város. (közönség: "Jerikó.") Na. Vau. Rosszul, rosszul mondjátok. Rosszul mondjátok. Mi az hogy Ferikó? Feri, Ferike. Ferike. A Józsinak azt mondjátok, hogy Józsikó? Józsika. Janika. Alajoska."
Nagyvárosi farkas
konf: "Ma már...ma már a családokban nincs meg az a megbízóra, aki megcsinálja a szódát. Én meg mindig csinálok szódát. Te nem tudsz fiam. (?) a baj. Nem csinálsz szódát? S a bort mivel iszod? Tisztán. Na szép tisztán. Jó. Aztán olyan részeges leszel, hogy az apád. Vagy mint a Józsi. Tivadarról nem is beszélve. (?) fővárosi előadóművészünk következik. Angyal Tivadar. Tapsoljuk meg a fiatal kis művészt. Tivadar gyere már. Kedves fiatalok Angyal Tivadar az egyik technikusunk elénekel nektek egy dalt. Honnan tudod, hogy azt énekli...mit fogsz énekelni, a meglepetést? (?) címmel Lángosképű állat a babám. (?)"
Lángosképű
konf: "Jövőre a Tivadar fog indulni a Ki mit tud?-on is. Lányok, ha akartok, írjatok levelet, fogok válaszolni. Csináljatok már szódát."
Let's Go
konf: "A zártosztályon jók leszünk. (2x) A zártosztályon jók lesztek. A zártosztályon jót eszünk. A zártosztályon jók leszünk."
Zártosztály
konf: "Várjál el kell árulni a szaxofont. (?) Kinek leszel a játékszere? Az első nagylemezen arról van szó, hogy nem leszek sohasem a játékszered. A második nagylemezen már arról lesz szó, kislány hagy legyen mán játékszered."
Nem leszek a játékszered
Kicsinál szódát?
konf: "Ja. Ja. Mindjár megyünk haza."
Anarchy In The U.K. (Sex Pistols)
konf: "Egy. Két. Egy, két, há, négy."
Hegyek között