1981. X. 24.
KEK

Összjátékidő: 49'39"
forrás: anyaszalag

Ne hátrálj
benne: "Óh, szevasztok. kezdjük el ezt a koncertet egy picit. Hoppá."
konf: "Óh, köszi szépen, mindenkit nagyon sok szeretettel köszöntünk ebben a kellemes klubban és jöjjön egy nagyon aktuális téma, a Kolduskirály. Egy, két, há, négy."
Kolduskirály
konf: "Óh, kösz. És most jöjjön egy...vérpezsdítőbb nóta. Forró spanyol éjszakák, Kunu Lacival! El lehet kezdeni mindenkinek lüktetni egy picit."
Forró Spanyol éjszakák
konf: "Kunu Laci. Kunu Laci volt. Forró spanyol éjszakák. És most egy szerelmes dalt az élő nagylemezünkről. Senki nem vehet el tőlem."
Senki nem vehet el
konf: "Kösz. És most jöjjön egy régi-régi ballada...melynek címe annyi, mint: Asztalhoz leültem. Három! Négy!"
Asztalhoz leültem
konf: "Kösz. Ó, nagyon jól jön, mer...a Rádió veszi ezt a kis koncertet, és úgy érezzük, hogy...beleszól. Kösz. És most egy új darabot játszunk már készülődőben lévő új anyagunkból. Egy kicsit a dél-amerikai Amazonas és a dzsungel világát próbáljuk idehozni egy nótával...amelynek a címe nem más, mint a Jaguárok és kolibrik harca. A nagy nagy indák, dzsungel és különböző más rovarok között. Tehát...jöjjön egy kicsi...Dél-Amerika."
Amazonok, jaguárok, kolibrik
konf: "És most utoljára mindenki! Segítsétek meg a kis bandát! Szívetekkel, lelketekkel. A kis tenyerekkel. És a hangszálakkal. Nem hallooooom! Nem hallom! Elfáradtatok talán? És most játszunk egy kis játékot. Mindenki játszon velünk, akinek ehhez kedve van. Indul a játék, figyelem! "
Játékrock
benne bemutatás: "Németh Karcsi volt a billentyűkön. Tapsot neki! Németh Karcsi. Lakatos Lacika dobolt. Tapsot neki! Kun Lacika basszusozott. Tapsot neki. Kun Laci. Az erősítőkön (?) Gyuri. Dragéj(?) Gyuri, tapsot neki. Nem hallom! És még mindig én a kameracsövön és a hangszálakon, Török Ádám! Gyerünk!"
konf: "Köszönjük. Köszönjük a tapsokat, köszönjük, hogy eljöttetek. Viszont látásra valahol a városban. Szevasztok."
közönség: "Vissza!"
konf: "Ó, nagyon köszönjük ezt a...finom fogadtatást mindenkinek. És igen, itt hallottam egy, egy régi balladacímet. Kedvenc nótám. Keresztes lovagok."
Keresztes lovag
konf: "Köszi! Viszont látás! Szevasztok!"
közönség: "Vissza!"