1985. I. 6.
LKH

Összjátékidő: 44:05
forrás: anyaszalag

Az emberevő robot
konf: "Mindenkit nagyon sok szeretettel mostmár...a magunk nevében ez a kellemes kis fesztivál, amely mostmár amely, ami összejött most erre a mai bulira. Egy új klubbot akarunk itt beindítani már ez a negyedik alkalom. Egy új fórumot, ahol mindenki felléphet, aki...új dolgokat próbál játszani. Mi is így egy egész új dologgal kísérletezünk. Most Karcsival 15 év után egy egész más irányt vettünk, de gondolom, hogy valakinek meg fogja nyerni ez a tetszését. Első számunk címe volt az Emberevő robot. és most jöjjön egy dal, aminek a címe annyi mint...1984. 1984 egy új dal, de ez vonatkozhat erre a mai időre is...amiben most élünk. Tehát jöjjön a dal, aminek címe 19...84."
1984 (Nagy-Fivér, kis-testvér)
konf: "Köszi. nagyon köszönjük. Nagyon sokan manapság a szakmába a múltba próbálnak élni, a múltba temetkeznek. Mi megpróbálunk a 80-as évek második felének zenéjéből idelopni néhány hangot. És egy számot most hallgassatok meg...egy számot, melynek a címe annyi mint: A múltban élt. De mi nem a múltban élünk, hanem megpróbálunk a jelenben élni. Tehát jöjjön a dal, amelynek a címe az, hogy a múltban élt."
A múltban élt
konf: "Köszi. És most...jöjjön néhány régebbi dal, régebbi nóta. Kedves barátunk közreműködésével, akivel már pontosan ebben az évben 10 éve dolgozunk együtt rövidebb, hosszabb megszakításokkal. Németh Lujzival. Merre vagy Lujzika? Csináltunk néhány lemezt is, egy két nagyon jó koncertet. És jöjjön Németh Lujzi tehát. Egy dalt, egy régi dalt, aminek címe Körbe-körbe."
Körbe-körbe
konf: "Hát csak ízelítőleg egy régi dalt egy lemezről, amit együtt csináltunk Lujzival. És van egypár más dolog is. van egy nóta, amelynek címe annyi mint Valami örökre elszakadt. Egy szám, egy vadonat új dal, amit Lujzi szerzett és egy kedves barátunk (?) írt rá szöveget. Egy új hangzású dolog. Tehát jöjjön ez a dal, aminek címe Valami örökre elszakadt."
Valami örökre elszakadt
konf: "Kösz szépen. És most ugyancsak egy vadontaj dal. A szám címe annyi mint Aranykor. Egy aranykor után kedves visszaemlékezés. Tehát egy számcím."
Aranykor
konf: "Kösz szépen. És befejezésképpen mindenkinek egy régi-régi balladát egy nagyon régi nótát. Amelynek a címe annyi mint...Asztalhoz leültem és megittam sok sok üveg bort. Egy pici fényt adjatok ide, egy egész kicsit. Nem megy? Nem megy, ugye? Hát akkor. (közönségből: "Kell ez a balladai homály. Nem kell.") (elkezdődik) Hátul oltsatok fel egy kicsit világost. Mindenki segíthet egy picit. Óh adj egy kis dobot. Óh. Skanzikám nyomjál egy kis dobot, hagy halljuk. Ez az. Moh. Óh igen hehe. Segítsétek meg a jó kis bandát, ezt a pici triót, vagy duót. Egyre minibbek leszünk lassan. Egy régi balladát mindenkinek. Az aranykorból. Az aranykorból egy régi-régi balladát."
Asztalhoz leültem