1987. X. 30.
Debrecen

Összjátékidő: 41'44"
forrás: anyaszalag

Suhanó part
konf: "Köszönjük és...lassan nem is merem elmondani, olyan régen volt, hogy...pont itt Debrecenbe mutattunk be néhány feldolgozást...amivel aztán a Mini együttes nagyon híres lett. Most is szeretnénk ettől a csodálatos szerzőtől...néhány...elopott...félve ellopott témát...eljátsazani a nagy BB-től. Nem a Bridgit Bardotra gondolok, hanem a legnagyobb BB-re, Bartók Bélára. Most pedig...kis összeállítást a mi felfogásunkban. Úgy érzem, hogy nagyon aktuális ez mostanában, a 80-as évek végén. Kicsit visszanyúljunk...abba a zenei világba, ahonnan...megszülettünk és éltünk."
Bartók feldolgozás
konf: "Köszönjük."
Egy este a székelyeknél
konf: "Nagyon köszönjük. És ha már itt tartunk, akkor menjünk át egy másik népzenébe. Kicsi a...ugyancsak nagyon nagy kedvencem a latin...dél-amerikai zene. Innen egy régi híres témát. Sombrero Sam a (?)tól."
Sombrero Sam
konf: "Köszönjük. És most egy dalt had játszunk, vadonat új szám ugyancsak a new age, az új korszak. Öt perc múlva éjfél. Búcsú perce."
Éjféli búcsú
konf: "Nagyon köszönjük. György Ákos billentyűk. Tarján Zsolt basszus. Török Ádám fuvola. Nagyon köszönjük, további jó szórakozást az egész Jazzfesztiválhoz. Köszönjük a meghívást. S a megjelenést mindenkinek. Viszont látásra, szervusztok. (taps) Ó, hát nagyon jól esik ez a forró fogadtatás. nagyon. Tényleg. Köszönjük. És akkor már ha itt tartunk, akkor befejezésképpen egy igazi funkys nóta. A jó öreg Alligátoros krokodil, amelyik már bekapott minket Tátrai Tibivel. És reméljük, hogy bekap minket így, az új formációval is. Tehát jöjjön ez a dal, amelynek a címe a Jó öreg alligátor a nudistrandról."
Aligátor