1988. IV. 24.
LKH

Összjátékidő: 139'14"
forrás: anyaszalag

konfernasz: "Ladies and Gentlemen are you ready? Are you ready? (4x) The."
Strand
konf: "Mindenkit nagyon sok szeretettel köszöntünk. Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttetek erre a kis ünnepi koncertre. Mi egy kis bulit akartunk csinmálni barátainmmal, a régi zenésztársakkal, valamint az újakkal. Gondoltam egyszer jön össze, egy ilyen, hogy 20 a 40-ben. S meghívtam mindenkit, aki játszott velem. Hát aki persze itthon van és még dolgozik. És...nem gondoltam volna, hogy ekkora port ver fel ez a kis buli. S nagyon örülök, hogy ennyien eljöttetek és had mutassam be a legújabb együttesemet. Billentyűnél György Ákos. Basszusgitár Tarján Zsolt. És akkor ebből az új anyagból az első szám címe Strand volt. És most pedig a Kék angyal völgyét hallgassátok meg."
Kék Angyal völgye
konf: "Nagyon, nagyon köszönjük. És jöjjön egy dal, amit Tátrai Tibivel írtunk. Egy szám, ami a nagy, vad alligátorról szól, az alligátor, aki...megkerget minket, aki majdnem bekap minket. És mi aztán, mikor ilyen picire összemegy, akkor sikerül legyünk őket. Az alligátorokat és meg mindent, ami a mai helyzetre nagyon szépen illik. És akkor jöjjön a nagy, vad alligátor."
Alligátor
konf: "Nagyon köszi. Muuuukabele."
Mukabele tánc
konf: "Nagyon szépen köszönjük. és most had játszunk el egész más zenét. Régen a hős Minibe is kisérleteztünk ezzel. Most megin elővettük a legnagyobb magyar zenész csodálatos darabjaiból hozzá mertünk nyúlni egy-két...kicsiny témához. Bartók Béláról van szó és hallgassatok meg most két feldolgozást tőle."
Este a székelyeknél
Bartók feldolgozás
konf: "György Ákos feldolgozása volt. Este a székelyeknél és (?). És akkor engedjetek meg nekünk egy vadonat új dalt had mutassunk be, az Éjszaka néma harcosa címmel. Meglátjuk, hogy sikerül."
Éjszakai harcos
konf: "Nagyon nagyon köszönjük és köszönjük a tapsokat. És el szeretném mondani, hogy...reméljük mostmár nemsokára megjelenik egy lemezünk. A kellemes...rádió kiadásába, akik mindig támogatják a törekvéseinket. S erről a lemezről had játszunk egy kis búcsúzó dalt, bár nem a koncerttől búcsúzunk. Csak ebbe a formációba egy kicsit...had búcsúzzunk egy számmal, amelynek címe, annyi mint...egy búcsú, Öt perc múlva éjfél."
Éjféli búcsú
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük a tapsokat. És most...nemsokára...egy másik új, egy másik csoporttal folytatjuk a bulit, köszönjük, hogy...tapsoltatok. Tehát György Ákos volt billentyűs. Tarján Zsolti basszus. Két nagyon kiváló fiatal muzsikus. MRCA. Nagyon köszönjük, és minden szerdán láthattok minket ebbe a felállásba a Szonátába, nem messze itt a Bartók Béla úton. Minden szerdán este és majd folytatódik az őrület, egy kis zenét, Stingtől a 87-es őrület. (vágás) Vele a hetvenes években játszottunk nagyon régen. Závody Jancsi. Akivel alapítottuk a Minit. Együtt zenélünk már huszonöt, valahány éve és együtt nyomjuk az úton már 39-40 éve. Körülbelül. Mikor kezdtük? Egy éves voltam, mikor odaköltöztek a házunkba. S kettő éves korunk óta a legjobb haverok vagyunk. Ákos billentyűn, őt már bemutattam nektek. György Ákos. És Németh Karcsi, akivel 11 évig nyomtuk. A nagy Mini dolgokat. (elindul) S egy régi ballada. Apák és fiúk."
Apák és fiúk
konf: "És most egy olyan számot hagy játszunk el, ami igazán a mai napra is vonatkozik és egy régi 10 éves bulira is, amit a valaha Parkba csináltunk. Ez a szám a Miniben mindig megvolt, és a mai bandába is, úgy érzem. Kell a barátság. S ezért csináltuk ezt a bulit."
Kell a barátság
konf: "Ó, nagyon köszönjük. (elindul) Körbe, körbe."
Körbe, körbe
konf: "Nagyon kösz."
(vágás)
Lusta blues
konf: "Igen, hát...most aztán játszunk egy nótát, aminek a címe annyi, mint Játékos rock. Egy régi-régi nagy Mini sláger volt valamikor."
Játék rock
Asztalhoz leültem
Gőzhajó
konf: "Ugye összejött. Összejött. Horváth jancsi, gitár. Tapsot neki. Darázs Zsolt basszus. Döme Dezső dob! Závody jancsi gitár. Németh Karcsi billentyűk. Papp Gyuszi, orgona. Tátrai-Török tandem, egy régi jó szerzőpáros. Mi? Jó. Igen. És akkor jöjjön egy piciny, piciny dal. Amelynek nem más a címe, mint az öreg Kereszteslovag szomorú balladája. Jöhet. (dúdolja a riffet)"
Kereszteslovag
40/20 blues
Dobszóló
konf: "Döme Dezső! Döme!"
Vissza a városba
konf: "György Ákos. papp Gyuszi. Gyertek. Papp Gyula. Németh Karcsi. Závody Jancsi. Döme Dezső. Tarján Zsolt. Horváth János. Nagy Józsi. S a többiek. Köszönjük a tapsokat. Köszönjük, hogy eljöttetek. Viszont látásra valahol. És megmondom, hogy hol. Kedden a Postásban. (?) egy nagyon jó klub, nem jártok oda. Nagyon jó bulikat szoktunk csinálni. A Banczur utcában. Most is, 19-én ott vagyunk, valamint a Szonátában minden (vágás) saflé, egy játékos saflé. Gyerekek. Egy számot amibe szeretnék veletek együtt őrjöngeni valamire. Meg lehet ezt csinálni? (elindul) Gyerünk, namost aztán tényeg és igazából. Hátul is ott a Péter, meg a Laci. Gyertek előre fiúk."
Játék rock II.
konf: "Szevasztok! (sokszor) Viszont látásra valamikor."