1989. VII. 20.
Debrecen

Összjátékidő: 59'49"
forrás: anyaszalag

A vágy titokzatos tárgya
konf: "Ó, mindenkit nagyon sok szeretettel köszöntünk e csodálatos szép...házban ezen a ragyogó Jazznapon. Nagyon örültünk a Rádió újbóli meghívásának és...el szeretném mondani, hogy megin teljes létszámú a Mini együttes, tehát megint dobossal játszunk. hagy mutassam be új tagunkat, Szendi Gábor dobon. Tarján Zsolt basszusgitár. György Ákos, billentyű. Tehát a Mini megin a régi hangzást próbálja előcsalogatni a régi idők mélyéből vadonat új és régi számokkal. És most jöjjön egy szám, aminek a címe annyi, mint A nagy fivér, a nagy testvér."
Nagy fivér, nagy testvér
konf: "Nagy Rihárd 84-től 89-ig. Nagyon szépen köszönjük. Je, nagyon köszönjük a fogadtatást, és ha már arról van szó, a forró nyári éjszakákból jöjjön egy dal, amelynek a címe: Az éjszakai harcos, a nagy éjszakai harcos."
Éjszakai harcos
konf: "Köszi. Ákos. Köszi. És hagy játszunk egy régi régi régi Miniballadát ami nemsokára felkerül egy korongra, reméljük, egy lemezre, ahol régi és vadonat új számokat fogunk játszani s egy filmzene is lesz belőle valamikor télen. Sivatag című filmhez írunk zenét és remléjük, hogy lemezen is kijön. Tehát jöjjön egy régi Mini ballada, melynek címe: Asztalhoz leültem és megittam sok sok üveg bort."
Asztalhoz leültem
konf: "Kösz! Jöjjön egy vadonat új dal. Boa, Boa, Boa, Boa. Szendi Gabi nótája."
Boa, boa, boa
konf: "Szendi Gabi! Ésa maradjunk ennél a hangulatnál, jöjjön egy régi Mini dal. S meghívtunk egy régi kedves vendéget, akivel a Minit alapítottuk 20 éve. Závody Jancsi, gitár4 S jöjjön egy szám, amit valaha együtt csináltunk. Egy igazi forró afrikai, dél-amerikai dal. Egy afro-rockdal. A jó öreg Gőzhajó."
Gőzhajó
konf: "Bravó. Bravó, bravó. Köszi. Egy régi Mini volt. És jöjjön egy blues...egy blues, melynek címe: A Lusta, lusta, lusta blues. Egy igazi mai munkaügyi blues. A Lusta blues."
Lusta Blues
konf: "Húh. Kösz szépen, nagyon jól esik. S kint, kint is sok szeretettel üdvözlünk mindenkit kinn a téren, aki nem tudott beférni ma a bulira. Reméljük, hogy valahol találkozunk. Pesten a Zichy Kastélyban minden pénteken, vagy valahol a kis országban. és jöjjön befejezésképpen egy rock and roll. Amelynek a címe: Lets Good Times Roller Rock. "
Lets Good Times Rock'n'Roll
konf: "Kösz szépen. György Ákos volt billentyűn. Závody Jancsi gitár. Szendi Gabi dob. Tarján Zsolt basszus. Mini. Szevasztok. Eljátszunk még egy stámot. Egy gyors számot most had játszunk el, van egy nagyon kedves kis helyünk Budapesten. Tegnap is egy nagyon jó bulink volt a Jammin the blues-zal. Egy ragyogó kis éjszakai hely a Zichy Kastély kertjébe egy csodálatos barokk kertbe. És ö...sikerült egy stámot írnunk ennek a kis parknak az ihletésére. Jöjjön most a gróf Zichy Misi blues."
Gróf Zichy Misi blues
konf: "Kösz szépen. További jó szórakozást a mai estéhez. Jammin the blues és a Hobo Blues Band. Van még ma hallgatni való. Szevasztok! Viszont látásra."