1990. VII. 1.
Debrecen, Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Összjátékidő: 63'48"
forrás: anyaszalag

Alligátor
konf: "Ó, mindenkit nagyon nagyon sok szeretettel köszöntünk itt, ebbe a csodálatos kis...(közönségből: "Bill a király.") Erdei Szabadtéri Színpadon, mindig nagy kedvvel jövök ide, erre a színpadra. Valamint a Debreceni Jazznapokra is. S most játszunk egy vadonat új számot az Alligátor után, aminek a címe csak annyi, mint a Blues vonat, a Blues Train, ami nagyon késve érkezik meg a nahotkai állomásra, valahol Szibériában. Tehát most jönnön ez a...dal."
Blues Train
konf: "Ó, kösz szépen. És most jöjjön egy vadabb szám, amelynek a címe annyi, mint az Éjszakai harcot. A nagy, hatalmas éjszakák embere. Amibe még mi is beleesünk időnként. Tehát jöjjön most az Éjszakai harcos."
Éjszakai harcos
konf: "De azér bírjuk tovább. Kicsit, kis kontrollt is. Tehát menjen tovább a móka, egy vadonat új szám, melynek a címe, Helló, helló, egyedül, egyedül. Szép, piciny kis dal, ami mindenkihez írtunk...az elmúlt hetekben. tehát most jöjjön ennek az egyik változata."
Hello, hello, egyedül, egyedül
konf: "Kösz. Ez egy...vadonat új hangulat volt. S ha már itt tartunk a repülős hangulatoknál, emlékezzünk...régi dolgokra. És egy mai, nagyon aktuális dolgot. Csodálatos művésztől játszunk néhány hangot. És emlékezzünk temesvár és Marosvásárhely halottaira. Bartók csodálatos hangjaival. Este a székelyeknél. De inkább éjszaka van. Tehát jöjjön most a napfényben egy éjszakai hangulat. Emlékezzünk az erdélyiekre."
Egy este a székelyeknél
konf: "Nagyon kiöszönjük, nagyon jól esik. Nagyon jól esik. Csodálatos hangokl éjszaka van, székelyeknél, este. És most jöjjön, ha már itt tartunk. A Nagy fivér, a nagy testvér, a hatalmas nagy testvér, aki jövőre talán elhúzza a csíkot. Úgy tudom, innen a környékről elhúzták. Tehát most jöjjön a Nagy fivár, a nagy testvér. Ez a dal jön most."
Nagy fívér, nagy testvér
konf: "Ó. Nagy fivér, a nagy testvér. (?). És jöjjön egy régebbi dolgo, egy blues, egy lusta blues, ami asziszem, hogy...ma még...találó, egy munkaügyi bluesra a listaság. De úgy érzem, em, meg kell változnunk. Jöjjön most."
Lusta Blues
konf: "Köszi!"
Gőzhajó
konf: "Köszi! György Ákos volt billentyűn, tapsot neki! György Ákos! Huszár Bandi, dobok! Tapsot neki, Huszár Bandi! Tarján Zsolti, basszusgitár! Taspot neki, Tarján Zsolt! Köszönjük, hogy eljöttetek. Köszönjük a tapsokat. Viszont látásra valahol e száp hazába. Szevasztok!"
közönség: "Visz-sza!"
konf: "Mit játszunk? Szív küldi szívnek. Mit játszunk, tessék. Vissza a városba, ezt hallottam meg először. Jöjjön egy régi-régi ballada. Egy igazi...rockersong a hetvenes évekből. Jöjjön egy dal, melynek a címe: Back to the city, Vissz a városba!"
Vissza a városba
konf: "Köszi szépen. Szevasztok. Viszont látásra. Köszönjük a tapsokat. Sziasztok."