1972. V. 1.
BIP

Összjátékidő: 46:16

Éjszakai vonat
konf: "Köszönjük. Nagyon szépen köszönjük. Köszi. Nagyon sok szeretettel üdvözlünk mindenkit első nyilvános koncertünkön a...Taurus Ex-T 25-75-82 együttes nevében. A tagokat asziszem nem kell külön egyenként bemutatni, mégis...így utólag a szólógitár Radics Béla, orgona Balázs Ferenc, dob Brunner Győző, és a basszusgitárnál Lajos Som. Kösz. Az elhangzott szám címe az Éjszakai vonat. Második számnak hallgassatok meg egy Béla szerzeményét, a szám címe a Lángszívű lány."
Lángszívű lány
konf: "Köszönjük. Köszi szépen. Egy Lajos szerzemény. Hosszú éjjel hosszú nap."
Hosszú, fáradt nap után
konf: "Köszi szépen. Köszönjük. A mai műsorba bizonyára sokan meglepődnek, de csak saját szerzeményeket játszunk és általában a zenekar egész irányelve az, hogy a saját kompozíciókat jutatjuk érvényre. Most hallgassatok meg egy számot a május végén, június közepén megjelenő kislemezünkről, a szám Fecó szerzeménye, a szám címe Szólíts meg vándor."
Szólíts meg vándor
konf: "Köszönjük. Nagyon szépen köszönjük. Köszi. Most szintén egy Fecószerzemény következik, a szám címe: Akire szerelemmel nézhetek."
A lány, kire szerelemmel nézhetek
konf: "Tehát ez volt az Akire szerelemmel nézhetek. Köszönjük, nagyon szépen köszönjük. Köszi. És most Győző fogja egy kicsit produkálni magát a kongával. A szám címe: Szép lányok jönnek és mosolyognak rám"
Szép lányok jönnek és mosolyognak rám
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. Köszi szépen. Thanks. Kösz. Most pedig szintén egy Béla szerzemény következik. A szám címe: Királyi madár."
Királyi madár
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Köszi. Köszönjük. Tehát ez volt a Királyi madár. Köszi szépen Béla nevében. Köszönjük. Köszi."
Királyi madár (reprise)
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Köszi. Köszi szépen. Köszönjük. Egy Fecószám következik. Címe: Anyám vigasztalj engem. Az én anyám."
Anyám, vigasztalj engem
konf: "Köszönjük. Nagyon szépen köszönjük. Köszi. Tehát ez volt az Anyám vigasztalj engem. Köszönjük szépen. Köszi. Köszönjük. Most pedig rövid műsorunk befejezéseképpen. Nagyon köszönjük. Köszi. Két három és."
Anyám vigasztalj engem (reprise)
konf: "Köszönjük. Nagyon köszönjük. Köszi. Köszönjük. Köszi szépen. És most az utolsó szám előtt mindenkinek, aki ide eljött, és a mi kedvünkért jött el nagyon szépen köszönjük és utoljára hallgassátok meg azt a számot, ami a kislemez "A" oldalán szerepel, Bélus szerzeménye, a szám címe Zöld csillag. A mottó: Béke és szeretet legyen a szívben. Ez állt a Zöld csillag jegyében."
Zöld csillag
lekonf: "Köszönjük. Nagyon szépen köszi. Köszönjük. Köszönjük szépen."