1980. ? ?
Győr, KTMF

Összjátékidő: 78'12"
forrás: első generációs másolat

konf: "Je."
Johnny B. Goode
konf: "Je, köszönjük. Mindenkit sok szerettel köszöntük Győr városában. Főleg azért is, mert valaha...egy évig én is itt laktam. Oly rég volt. De nem ez az érdekes. Egy régi közmondás, aki szereti a virágot az rossz ember nem lehet. Hát fordítsuk át. Aki szereti a rockandrollt. Okéj? Nos, hogy később kezdtünk az...később is lesz vége. Okéj? Ameddig akarjátok, ameddig hangulat van. Okéj? Amint egy jóságos házibulin. Minden belefér."
Wang-Dang-Doodle + dobszóló
Walkin My Shadow
konf: "Okéj. (hangolás) Egy dal Misiről, aki...átevezett nem a Stix folyón, hanem a Kánaánhoz vezető folyón, ahol a másik oldalon tejjel-mézzel várta őt a jóság, ha átér. És összeszedte minden erejét és át bírt kelni."
Hallelujah
konf: "A citromfa. Amely mindenről mesél."
The Lemon Tree
konf: "Okéj."
Dig That Boogie
konf: "Okéj. Köszönjük. Egy pillanat. (hangolás) Je. Akkor egy Tűzkerékszámot játszunk el. Kéne már...némi lazítás"
Lazítás
konf: "Köszönjük. Hallgassátok meg...a feledhetetlen nagy király...legnagyobb számát...amit mi csak...hulló morzsák a...romboló förgeteg felett merünk eljátszani. Jimi Hendrix. Hey Joe."
Hey Joe
konf: "Most megin' egy Tűzkerékszámot játszunk...amelynek a címe: A megátkozott ember."
A megátkozott ember
konf: "Köszönjük. Egy rövid szünet, okéj? (halkan valaki) Mehet a királyi madár. Je. Egy dal a Lángszívű lányról. Aki szeret mindenkit, de főleg a zenészeket. Illetve aki ott keres menedéket, ahol talál. Illetve ahol megértik."
Lángszívű lány
konf: "Köszönjük. Okéj. Egy kedvenc dalunk...a Királyi madár."
Királyi madár
konf: "Köszönjük. Okéj. Köszönjük. Ugye nem baj, hogy...nem bőrnadrágban jöttünk és nem fekszünk le a földre? Mer nem tudtuk, szóval...de ugye nem baj? Nem baj, hogy csak zenélünk, okéj? Okéj? (hangolás) Okéj. Talán egy gyöngyszemet ragadjunk ki. Jimi Hendrix, Red House."
Red House
konf: "Okéj, okéj. Okéj! Eljátszhatunk egy Gitárboogie-t? Really? Igazit. Na jól van. Nem azér' mondtam, hogy izéljetek, hanem tényleg akarjátok? Je. (kis szünet után) Na jó, akkor egy blues után egy boogie. Valaki azt mondta, hogy a Boney M....után...azok tudnak boogie-zni. Tudjátok ki mondta ezt? A Presser meg a Frenreisz."
Guitar Boogie (Shadoogie)
konf: "Héj. Köszönjük. Okéj! Gyerekek. Tudjátok meddig tart a buli? Ameddig akarjuk. Há-há-há. All together. Ahogy mondta Hofi: zusammen. Várjunk csak, igen együtt persze azt jelenti. Okéj? Ne, semmi székdobálás. Ez nem Beatrice, meg izé, meg. Okéj? Csak Mjuzik. Okéj? Csak. Jeah! (közönségből: "Zöld csillag.") Nos akkor a szünet előtti utolsó számunk, a Gonosz asszony. Hehej. Sokan örülnének ha rátörne egy ilyen gonosz asszony. Csak az a baj, hogy hogy kell kirúgni! Na elmondom, a végén okéj?"
Gonosz asszony
konf: "Okéj. Köszi. Egy kis szünet."
közönség: "Zöld csillag!"