1981. VIII. 29.
Sárvár

Összjátékidő: 61:20
forrás: első generációs másolat

konf: "Egyes. Kettes."
Johnny B. Goode
konf: "Szeretettel üdvözlök mindenkit...ezen a szép...várbeli szombaton. Fogunk játszani rockandroll is. Meg mást azt hiszem nem. Lassút, meg gyorsat. Most például egy gyorsat. Az a címe, hogy...találkozunk a vízválasztónál."
Crossroads
konf: "Következik egy kis...lassabb. lazítás címmel. 1981."
Lazítás
konf: "Lazítás. Következik egy szép, szép régi. Jimi Hendrix. A klasszikusok közé tartozik már. Úgy kezdődik, hogy...Hey Joe."
Hey Joe
konf: "(közönség: "Éljen.") Hey Joe. Azt hiszem...nem hagyhatjuk abba Hendrixet. Van még. Ugyanígy utazásról, útról, magányosságról. Highway Chile."
Highway Chile
konf: "(közönség: "Éljen. Gyerünk Béla.") Highway Chile. Még van a tarsolyban...egy Hendrix. Ez is egy kicsit gyors. Így kezdődik. Fire. (közönség: "Red House.")"
Fire
konf: "(közönség: "Éljen.") Red House."
Királyi madár
Közönség: "Éljen."
konf: "Lángszívű lány."
Lángszívű lány
(vágás)
közönségből: "Éljen"
konf: "Gonosz asszony. Köszönjük szépen."
A bika jegyében
közönségből: "Éljen."
konf: "A dobnál Soldos László. (közönségből: "Éljen.") Még vannak történeteink. Emberekről. Gonosz asszony, lángszívű lány. Megátkozott ember."
Megátkozott ember
konf: "Megátkozott ember. (közönségből: "Éljen.") Következik...a legeslegutolsó szám. Félárnyékba borult színpadon. (Közönségből: "Ne viccelj Béla.") Éppen jókor jön egy csillag. Pótolja a fényt. Mely mostmár...egész másféleképpen világít. A Zöld csillag következik."
Zöld csillag
Közönségből: "Gyerünk Béla. Kilenc húsz." konf: "A befejezéshez egy lassú szép szám tartozna. Például ez."
Going Home
Közönségből: "Éljen. Vissza (sokszor)) Wild Thing