1982. V. 11.
BIP

Összjátékidő: 55:27

konf: "Hát akkor. Kellemes borzongást. Good Vibration."
Good Vibration
konf: "Köszönjük. (?) hűvös van. (közönség a rosszabbik felvételen: "Hol van az a srác? Megyek el. Kibaszott.") Ő, nem is. Ezért fizettek. Megbízták, legjobb ital a Márka. Je. Ismeritek Chuck Berryt? A rock and roll egyik királyát? Hát akkor. Johnny, légy jó. (közönség a rosszabbik felvételen: "Cream.")"
Johnny B. Goode
konf: "Köszönjük. Hát akkor Lazítsunk egyet."
Lazítás
konf: "Köszönjük. Egy dal, a Megátkozott emberről. (bootleger a jobbik felvételen: "Húúú.")"
Megátkozott ember
konf: "Köszönjük. (közönség a rosszabbikon: "Figyelj volt négy doboz gyufám. Hagyjátok már a francba, add vissza. Le van szarva. Kurva anyád. Te. Mi? Te. Figyelj már. Figyelj ez nem ?.") (hosszas hangolás) Yeah. A Királyi madár...című szám következik."
Királyi madár
konf: "(közönség: "Béla. Remélem. (hangolás) Mit csinálsz ott?") Egy új számot adunk elő. Címe. Az lehet szabad. (hangolás) Sajnos ilyen szeles időbe...hangolni kell. Okay."
Az lehet szabad
konf: "(bootlegger a jobbikon: "Béla! (2x)") (hangolás) Okay (3x) Egy átdolgozás. (valaki a jobbikon: "Veszed?") Csajkovszkijtól. (?). A Diótörő. Éja."
Diótörő
közönség a rosszabbikon: "Ott van nála. Akkor jó."
a jobbikon: "Gonoisz asszony!"
konf: "Ahogy mondod. A gonosz asszony. Fenn áll fenn. A boltban(?)."
Gonosz asszony
a jobbikon valaki: "Bélát a kormányba! Béla, játszál valamit."
konf: "Mit akartok hallani. Na. (közönség: "Cream. Béla. Cream.") Cream? Hát akkor élőbe Jimi hendrixet. Okay? Je. Sokan úgy tudják, hogy...senki istenét se bántom, cikizem és egyáltalán, hogy hogy így van, hogy úgy van. A szövege úgy van. Hova mész barátom kezedben a fegyverrel? A gun angolul fegyvert jelent, a pisztolyt, géppisztolyt, puskát, akármit. Take it easy. De nem kést. Azt nem. Az (?). Ö, na szóval angolul énekelem el, okay, a dalt. Je? Hey Joe."
Hey Joe (benne kazettafordítás)
konf: "(hangolás) (angol) (a jobbikon: "Béla, valkamit játszál már!") Mit akartok hallani? (a jobbikon: "A Mókust!") Még egy szám? Okay. Zöld csillag volt az égen. (közönség a rosszabbikon: "Hova üljek? Üljél már le! Üljél le.") A Márka erőt ad. Zöld csillag? Zöld csillag. (közönség a rosszabbikon: "Ne dumálj, hanem játszál már! Szólíts meg vándor.")"
Zöld csillag
konf: "Okay. Okay, jöjjön."