A Rózsakert Vendéglő a „magyar tenger” déli partján, Balatonbogláron található, annak üdülőövezetében. A családi vállalkozásként üzemeltett étteremben hagyományos, magyaros ízekkel, kellemes környezetben várjuk kedves vendégeinket. Családi és nyaralóházak között, kerthelyiséggel és zárt térrel is rendelkezünk. A Balaton partja és a strand pár perc gyaloglással elérhető, de közel van a kikötő és a vasútállomás is. Az épület emeleti szintjén lehetőség van apartman bérlésére is.

    Éttermünk kertjében a főszezonban heti két alkalommal gulyáspartit rendezünk. A népszerű rendezvényen péntekenként élőzenével igyekszünk még hangulatosabbá tenni vendégeink számára az estét.

    Érdeklődő vendégeink számára, partnereinken keresztül, vitorlástúrákat szervezünk, melyek során akár Badacsonyba is ellátogathatnak. A vitorlástúra min. 3, max. 6 fő számára igényelhető, 3-7 órás időtartamra.

    Az étterem emeleti szintjén apartmant alakítottunk ki, ezt 4 fő számára tudjuk ajánlani. Családi nyaralás esetén ideális a Balaton és a városközpont közelsége miatt is. Amennyiben saját szobáinkban már nem tudunk helyet biztosítani Önnek, partnereinken keresztül ajánlatot teszünk kényelmes szálláshely keresésére.

A honlapot szerkesztette és karbantartja: Jakóts Ádám © [ www.jakadam.hu ]