Rovarirtás


Ugrás a tartalomhoz+3670/295-0326

+3670/633-3583
Rovarcsípés hatásai:
Egyes rovarok - a szúnyog, a bögöly, a moszkitó, a bolha, a tetű, a poloska - vérszívásból él. Csípésük a nyálukban lévő anyagok miatt okoz bőrirritációt. A többi hazai rovarfaj csípése sem okoz általában betegséget, maradandó egészségkárosodást, csupán néhány órán át tartó fájdalmat, bőrpírt, bőrduzzanatot. A hazai pókfélék harapása, százlábúak marása sem veszélyes, inkább "csak" kellemetlen, mert esetenként fájdalmas. Ugyanis a szájnyílásukon keresztül irritáló méreganyagot juttatnak a bőr felső hámrétegébe. Szintén méreganyaggal teszik "emlékezetessé" a velük való találkozást az erdei vöröshangyák, a lódarazsak, a darazsak és a méhek is. A fullánkos rovarok szúrása akár veszélyessé is válhat, amennyiben a marás helye elfertőződik, vagy maga a csípés allergiás reakciót vált ki.

Előzze meg a felesleges találkozásokat rovarokkal, és hívja az
IBRON-BT
szakemberét.
hal


Kedves látógató!

Elszaporodtak OTTHONÁBAN a kártevők?!
Tisztaságérzete újra a régi lesz, félelemérzete megszűnik.

Minden olyan garantáltan eredményes lehetőségeket az Ön rendelkezésére bocsátunk, ami csak egy rovarírtás­ba beleférhet. Ha elege van a csípésekből, vagy megszabadulna a rovarok okozta félelemtől és undortól, akkor csak pár percet kell itt eltöltenie, és biztos megoldást talál.


Megoldás rá az IBRON- BT
A permetezés esetében a tartós méregmező felhordása a cél.

olvasson tovább >>>

A gélezés a modern technológiák egyik legkönnyebben és egyik leghatásosabban alkalmazható módszere.

olvasson tovább >>>
A hidegködképzés egy elektromos berendezés segítségével történik.

olvasson tovább >>>
Füstképzés a szakemberek által alkalmazható kiegészítő eljárás. Egy pohár alakú kis hengerből áll amin a kilógó kanócot meggyújtva hozható működésbe.

olvasson tovább >>>

 Tel:+3670/295-0326 +3670/633-3583

Cégünk | Rovarirtás | Rágcsálóirtás | Egészségügyi kártevők | Információ | Árajánlatkérés | Tartalom