Üdvözöllek a Roxfortexpress-Út a Roxfortba Virtuális Boszorkány és Varázslóképzöben!

Az iskola tanmenetéről a Harry Potter Szerepjáték menüpontban olvashatsz. Miután beosztottunk egy házba és megjelölted a tantárgyaidat, nincs más dolgod, mint hogy tanulmányozd az anyagot a Tananyagok menüpontban. A Kérdések és Feladatok menüpontban pontokat szerezhetsz a feladatok megoldásával a házadnak hogy megnyerhessétek a házkupát. Ezeken kívül még sok más menüpontot találasz, ahol kellemesen eltölthetitek az időt.
Jó szórakozást kíván:Alice Barbara Torrid és Peter Miller a Virtuális Roxfort Igazgatói

Tisztelt diákok!
Iskolánk hosszabb szünet után újra megnyitja kapuit előttetek. Üdvözlünk minden új és régi diákot! Az iskola kezdetének pontos dátuma 2008 július 20. Ha bárminemű kérdésetek felmerül, írjatok emailt vagy keressetek fel a Chaten! Üdv: Peter Miller prof. (júl.11)

Tisztel mágiában jártas Boszorkányok és Varázslók!

Iskolánknak új tanárokra van szüksége, hogy tartsa az eddigi színvonalas oktatást. Olyan mágusokat keresünk akik egy adott mágiaágban kiemelkedő teljesítményt értek el tanulmányaik során és szívesen osztanák meg tudásukat a roxfort nebulóival. Az alábbi tantárgyakra keresünk tanárokat:
- Mágiatörténet
- Gyom-és Gyógynövénytan
- Keleti Varázslástan
- Roxfort története


Egy tanárjelölt több tantárgyat i elvállalhat. A jelentkezés mellé fantázia életrajzot is mellékeljenek, melyek tartalmazzák az elvégzett iskoláik nevét, eredményeiket, és kisebb élettörténetüket. A felvételt nyert tanároknak lehetőségük van szakköröket indítani a tanévek során. A posztokat jelenlegi roxfortexpress-es diák nem vállalhatja el! Várjuk mindenki jelentkezését, aki vágyat érez abban, hogy megtanítsa a diákokat a mágiára. E-mail: roxfortexpress1@citromail.hu

Üdv: Igazgatóság és Tanári karTisztelt Újságírók és Diákok!

Iskolánk hírlapja, a Reggeli Próféta szintén szünetet tartott míg a Roxfort élete leállt. Ez úton meg szeretnénk kérni benneteket hogy segítsetek az újság újraélesztésében! Ha van egy érdekes témátok ami megmozgatja a fantáziátokat és írni is tudnátok róla csak jelnetkezzetek, és kűldjétek el az igazgatóságnak, hogy megjeleníthessük a Reggeli Prófétában! Cikkeitek alapján, a legjobbak írói közül állandó szerkesztőséget alapítanánk, mely tanévről tanévre írná a cikkeket és szerkesztené az iskola újságját.

Üdv: Peter Miller prof.