Matthew Lion
Citromos Robbancs: Összetevők:
Főnix könnyben áztatott málna, 2 db occamy fej, Farkasölőfű, 2 kákalag bőr, unikornis nyál
Elkészítés:
Az áztatott málnát tegyük bele egy üstbe! Az occamy fejekről vágjuk le a bőrt és ezt tegyük bele egy másik üstbe! A málnához tegyünk unikornis nyálat és öntsük fel főnix könnyel! A másik üstbe tegyünk kákalag bőrt és egy ki unikornis nyálat öntsünk bele! Rakjunk még bele farkasölőfüvet és keverjük össze! Még tegyünk mind a két üstbe málnát! Öntsük össze őket és keverjük 5 percen keresztül! Tegyük fél órára tűz felé! Ha végeztünk vele rakjuk meleg, napos helyre!
Hatás:
Nem kell szétrágni mive l10 másodperc múlva málnás zselé alakul belőle ami kellemes bizsergést éreztet. azután össze lehet rágni. Ha nem jól készítettük el barna színe lesz és egyszerűen ráragad a fogunkra kávés sár ízt adva magából. És a szaga patig műtrágya szagára emlékeztet( de nagyon ritkán fordul elő az elrontása).

Zsuzsi
Az éberség drazséja
Hozzávalók: egy csomaghoz
2 csipet sárkány bőr szárítva, egy egész egérgomba, 15 dkg sárkány hús (a legjobb a szív tájéki), 3 csipet aszfodéleusz gyökér és virágzat (fontos hogy a második virágzás legyen ,mert az első mérgező hatású!), egy üveg hernyóméz

Elkészítés: Ezüst késsel feldaraboljuk az egérgombát, ezáltal több levet ad. A levét felfogjuk egy edényben és beleöntjük az üstbe. Ebben a lében megpirítjuk a sárkánybőrt és a darabolt egérgombát. Az így elkészült pirított gomba és sárkánybőr lila színű lesz a gomba belső hámrétege miatt- ami különösen alkalmas sminkek készítéséhez is szárítva. Ezt hagyjuk állni 6 órát és közben apró darabokra vágjuk a sárkányhúst (ez tetszőlegesen módosítható- házi készítésnél), de vigyázzunk, hogy ne ezüst késsel vágjuk fel, mert a sárkányhús leve keserűvé teszi az ételt. A legmegfelelőbb réz késsel, mert ez szárítja a húst. Az aszfodéleusz gyökeret és virágot a speciális hernyómézzel összeállítjuk és a húst megforgatjuk benne, és ha összeállt, akkor apró drazsékká formáljuk őket. Ezeket egy óráig állni hagyjuk. Figyeljünk, mert ezeket márványtálcán kell a hűtőbe rakni, hogy egybe maradjanak. 6 óra elteltével a lébe - amely időközben egészen világoslila lett- beleforgatjuk a húsdarabokat és a maradék hernyómézben kisütjük. Az íze a csokiéhoz és a savanyú mandarinéhoz hasonlít. Enyhén savanykás és édes egyszerre.
Ajánlás:
Ideális órák előtt a fáradékonyság ellen a hernyóméznek köszönhetően.