| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sailor Moon Site Admin

|
Elküldve: Pént. Márc. 02, 2007 9:55 pm Hozzászólás témája: Ki a kedvenc szereplőd? |
|
|
| Kinek ki a kedvenc karaktere? |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Bordü Újonc

Csatlakozott: 2007.03.04. Vasárnap 20:32 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: Vas. Márc. 04, 2007 8:37 pm Hozzászólás témája: Kia kedvenc szereplőd? |
|
|
REI CHAN! (Sailor Mars) _________________ MINDÍG ÉN! |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Melly Moderátor

|
Elküldve: Vas. Márc. 04, 2007 10:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is Mars tündér a kedvencem!  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Péter18 Újonc

|
Elküldve: Kedd. Márc. 06, 2007 11:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem Venus a kedvencem, róla tudok a legtöbbet is.  _________________ Ha nem a megoldás része vagy, akkor a problémáé!
Peace and love...? These are foolish and petty desires... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Tenshi Újonc

|
Elküldve: Szomb. Márc. 10, 2007 11:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Venus (V-sama *o* *megölelgeti a Sailor-V mangáit és a figuráját*), khm ^^" aztán Chibi-usa és őőő... Sailor Cosmos. Gonoszok közül meg Galaxia. _________________ Régi fórumon Sailor Cosmos voltam.
"Pachelbel's Kanon. It repeats the same melody and crescendos gradually, peacefully, and beautifully. It would be nice if life changed like that; slowly but surely, while being seemingly unchanged from day to day." |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Péter18 Újonc

|
Elküldve: Vas. Márc. 11, 2007 11:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Tenshi írta: |
| Venus (V-sama *o* *megölelgeti a Sailor-V mangáit és a figuráját*), khm ^^" aztán Chibi-usa és őőő... Sailor Cosmos. Gonoszok közül meg Galaxia. |
Jó neked, nekem sajnos csak virtuálisan vannak meg a mangák, így nekem sajnos nincs mit megölelni... Nekem Gonoszok közül Jedy (vagy aki így jobban szereti Jadeite), csak kár hogy olyan hamar elintézik, kicsit szerepelhetett volna tovább is...  _________________ Ha nem a megoldás része vagy, akkor a problémáé!
Peace and love...? These are foolish and petty desires... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Sailor Moon Site Admin

|
Elküldve: Vas. Márc. 11, 2007 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az én kedvenc szereplőm a jó oldalról köztudott, hogy Sailor Moon vagy Bunny, vagy ahogy éppen tetszik ,de azt már kevesen tudják, hogy a sötét oldalról nekem is Galaxia a kedvencem. Még magamnak sem tudom megmagyarázni, hogy miért pont ő.  |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Ireth Újonc

|
Elküldve: Csüt. Ápr. 05, 2007 10:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az én kedvencem Jupiter tündér Megfogott az átlagos barna haj Egyébként meg a zöld a kedvenc színem. Makoto hasonlít is rám a viselkedésében. Imádom  _________________ "Hogyha az életben boldog akarsz lenni, csinálj zenekart" |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Cony Újonc

|
Elküldve: Vas. Ápr. 15, 2007 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nálam Haruka az egyik nagy kedvenc...a másik pedig Seiya.
De ha az öt lányból kell választani,akkor Makoto. Előbbi kettőnek szerintem hihetetlen erős karaktere van, az eredeti japán hangok pedig rákontráznak erre. |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Endymion Újonc

|
Elküldve: Szer. Aug. 24, 2011 12:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Az én kedvenc karakterem egyértelmű. Chiba Mamoru (Bordü a magyar változatban). Főként Endymion-ként tetszik.
Ha a lányok közül kellene választani, akkor talán Usagi vagy Rei. Az első szériákban Rei, a vége fele inkább Usagi a szimpatikusabb.
Az hogy pont így volt Mamoru-val is az animében, csak a véletlen műve.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|