|
|
 |
 |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Péter18 Újonc

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Tenshi írta: |
Szerintem ezt had döntse el ő. ^^" Mindenkinek a saját véleménye, hogy melyik évad volt a legkomolyabb.
Szerintem az első, az S és a Sailor Stars. Ettől függetlenül az első és a SuperS a kedvencem, de mindet szeretem. ^_^
Starlights meg... nők, de végülis mindegy, az SM mangában pl. pont Haruka volt az, aki azt bizonygatta, hogy érzelmek és egyéb dolgok szempontjából is mindegy, hogy valaki férfi vagy nő. ^^ (De végső soron nők.) |
Ez érdekes, ha én merek megkritizálni valakit, szerintem jogosan, mert valamit nem jól tud, vagy szerintem nincs igaza benne akkor rögtön jönnek, és megvédik azt ilyen "hagy döntse el ő" jellegű kommentekkel. Amikor bezzeg én mondok véleményt valamiről, akkor érdekes módon legalább ketten megpróbálnak meggyőzni arról, hogy "de nem igaz, mert...". Nem tudom miért van ez, de kezd a dolog már egy kicsit zavarni. Úgy tűnik, én bármit mondhatok/írhatok az vagy senkit sem érdekel, vagy egyből letámadják.  _________________ Ha nem a megoldás része vagy, akkor a problémáé!
Peace and love...? These are foolish and petty desires... |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Sailor Moon Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 4:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hé! Nehogy már összevesszetek itt nekem!
Ez csak természetes, hogy mindenkinek meg van a maga véleménye, gondolatvilága, hisz pontosan ebben különbözik az egyik ember, a másiktól! (ill.ebben is ) |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Tenshi Újonc

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 5:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én max. tényeknél javítok ki embereket (Seiya fiú v. lány, stb.), véleményben, ami teljesen az egyén ízlésétől függ, nem. Ha mégis így tettem volna a múltban, akkor azért elnézést kérek. Sztem az, hogy ki melyik évadot találja komolynak, teljesen az egyén saját meglátásától függ, de lehet, csak én látom így. (És én se szeretnék ezen összeveszni, ha te másként látod, elfogadom. ^_^) _________________ Régi fórumon Sailor Cosmos voltam.
"Pachelbel's Kanon. It repeats the same melody and crescendos gradually, peacefully, and beautifully. It would be nice if life changed like that; slowly but surely, while being seemingly unchanged from day to day." |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Péter18 Újonc

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Tenshi írta: |
Én max. tényeknél javítok ki embereket (Seiya fiú v. lány, stb.), véleményben, ami teljesen az egyén ízlésétől függ, nem. Ha mégis így tettem volna a múltban, akkor azért elnézést kérek. Sztem az, hogy ki melyik évadot találja komolynak, teljesen az egyén saját meglátásától függ, de lehet, csak én látom így. (És én se szeretnék ezen összeveszni, ha te másként látod, elfogadom. ^_^) |
Hát, felőlem okés, bár én sem veszekedtem (legalább is úgy érzem), csak néha már zavar a kritika. Nem tudom miért, talán lehet hogy kicsinyes vagyok...  _________________ Ha nem a megoldás része vagy, akkor a problémáé!
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Tenshi Újonc

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 5:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem hiszem, engem is szokott sokszor zavarni. ^^" Utóbbi időben már szerencsére egyre kevésbé, de azért elő szokott fordulni. Szerintem valamilyen szinten természetes dolog. Csak szét kell választani az épitő jellegű kritikát az anyázástól/kötöszködéstől.  _________________ Régi fórumon Sailor Cosmos voltam.
"Pachelbel's Kanon. It repeats the same melody and crescendos gradually, peacefully, and beautifully. It would be nice if life changed like that; slowly but surely, while being seemingly unchanged from day to day." |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Sailor Moon Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nincs semmi baj, csak már kezdtem úgy érezni, hogy a különböző látásmód miatt összetűzésbe kerültök! (csak megelőzés céljából írtam ) |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Péter18 Újonc

|
Elküldve: Kedd. Ápr. 17, 2007 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Áh, én nem vagyok azaz anyázós típus. Alapból törelszek arra, hogy semmi sértő, vagy bántó dolgot ne mondjak, és amennyire csak lehet kerülöm a tapló, bunkó viselkedést. Különben is, tartozom Tenshinek, meg Setikének, mert anno segítettek nekem... Felhívták a figyelmemet pár súlyos hibára, amiket sikerült is orvosolnom, bár a széria ismertetők még mindig szörnyűek, úgyhogy a nyáron újraírom őket.  _________________ Ha nem a megoldás része vagy, akkor a problémáé!
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
Endymion Újonc

|
Elküldve: Szer. Aug. 24, 2011 12:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A nagy kedvenc az első széria.
Legendás, és páratlan a műfajban. Remek zenéket kapott, és imádom a történetet. Plusz ott van, hogy Mamoru mint Endymion is szerepel benne. A legmisztikusabb az öt szériából.
De még szeretem a Sailor Stars-t is. A főcím zene a kedvencem az összes (nem csak Sailor Moon, hanem szó szerint az összes) zeneszám közül. Meg persze Galaxia és Chaos... epic széria lett.  _________________
 |
|
| Vissza az elejére » |
|
 |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
 |
|
|
 |
|