Mi a Faszt keresel itt??!!!

Koncert 2008 február 16. Érsekvadkert
(bővebb info koncertek menüpont alatt)

      Ez itt a SAKK-MATT zenekar hivatalos honlapja...

                          Körtéri ANTI-TOLERÁNS Punk-Rock

 " Én nem tudom felfogni, hogy ehhez az egészhez hogy tudnak különböző, más ember alkotta eszméket csatolni...."

Képek
Zene
Dalszövegek
Cikkek
Koncertek
A zenekarról
Fórum

HIREK!!!

 

 

2007.12.23. - Koncert, update
Szóval lesz koncert! Ujratettem pár dolgod!

2007.10.06 - FELVÉTEL AZ OLDALON

Nah tegnap elkészült 10 számos felvételünk, ami sztem egész jó lett! A zene menüpont alatt le tüdod tölteni őket!! heheheee

2007.10.01 >>>> képek, koncert, felvétel

Nah 1 év után tul vagyunk az 1. koncertünkön, ami természetesen nagyon jól sikerült, találkozhattunk néhány csicskával, de alapjában véve, jó volt a közönségünk ! Koncertről találsz képeket a 'Képek' menüpont alatt!
A felvétel elkészült, de már 2.odszorra követtük el a következö hibát: nem váltottunk studiót... már le van dumálva az arccal most pénteken lesz uj felvétel...Igy fel fog kerülni az oldalra 1 hét mulva  "2007.10.05"címmel az elsö album. ( az album cím is a kreativitásunkat mutatja! nah jó faszverést!

2007.06.11

Mint azt észre lehet venni, a számok nem nagyon készülgetnek, de vajon mért nem? (mit kérdezősködsz?!) Szal a válasz a következö, ha már ilyen kiváncsi vagy: dobosunk balesetet szenvedett! Eltörte az alkotó kezét igy már jóideje még probálni sem probáltunk... de sebaj a hírnév igy is megmaradt! Bár a kölcségvetésünk 50000000ról 30000000ra zuhant, még megvagyunk! szal számok a nyár folyamán!!!!!

2007.05.10

A 2 sör nekem jár, ugyanis megoldottam , hogy mozilla, és még más böngészö is meg tudja nyitni az oldalt... akkora jó vagyok... de ezt  már nagyon sokan mondták... köszönöm:)

2007.05.08

Elindult a Fórum!!! Várjuk a frappáns hozzászolásokat!!! Továbbá felkerült két cikk,  'zöldhályog' és 'ANIFA!' címmel!!
Jah és 'Az a fasza aki megoldja' cimmel versenyt hirdetünk !!! Aki megoldja hogy az oldal, ne csak Explorerrel müködjön, az vendégem lesz 2 azaz kettö korsó sörre!!! jelentkezni lehet a fent említett e-mail címen! A versenyt az nyeri, aki minél elöbb megoldja ezt a hatalmas problémát!!:D üdv

2007.04.16

FEltettem egy fergeteges cikket, a dohányzásról , a cikkek menüpont alá! Nemsokára elkészül 7 számos Demonk, melyet majd ingyen le lehet tölteni az oldalról... tudom hogy már mindenki türelmetlen az uj számok miatt... de ez van... 3-4 hét, és hallhatod és jóó lesz neked nagyon jóóóóó!:)

2007.03.01   MEGTÖRTÉNT A FELVÉTEL

Felvettünk a meglévő számaink közül  3at...! A felvétel minőségéről a studio tehet, mi jól zenélünk, de ezt minek irom le, hisz te is tudhatod, és hallhatod!!! Amugy meg  Ne csüggedj, nemsokára felvesszük a maradék 28 számot!!!!!Remélhetőleg jobb minőségben... de igazából nem nagyon érdekel milyen minőségű... számomomra teljesen élvezhető, te meg le vagy szarva!

---------------------------2007.02.12---------------------------
Az oldal egy kis leállás után ujra kezdte müködését! A cikkek menüpont alatt találsz egy frappáns könyvet!!--- Felvétel hamarosan ---!!

Korábbi hírek