Tartalomjegyzék Hacked by Hackers Smash :: montiNy
Hacked by Hackers Smash :: montiNy

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

S.E. Modelliskola

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemény a weboldalról
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Ada
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 13, 2005 11:17 am    Hozzászólás témája: S.E. Modelliskola Hozzászólás, az előzmény idézésével

Írjanak, akik jártak oda Very Happy
Vissza az elejére
Szandra
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 14, 2005 11:27 am    Hozzászólás témája: Re: S.E. Modelliskola Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ada írta:
Írjanak, akik jártak oda Very Happy

Sütő Enikőhöz? Én jártam Smile
Vissza az elejére
Ada
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 03, 2005 7:35 pm    Hozzászólás témája: Re: S.E. Modelliskola Hozzászólás, az előzmény idézésével

És neked, hogy tetszett ez a modelliskola? Laughing
Vissza az elejére
Szandra
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 15, 2005 7:57 am    Hozzászólás témája: Re: S.E. Modelliskola Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ada írta:
És neked, hogy tetszett ez a modelliskola? Laughing

Én nagyon szerettem oda járni, tetszettek az órák, egyet sem akartam kihagyni. Smile Ennek meg is lett az eredménye, azóta Rajnai Lacihoz járok táncolni. Gondolom ha kérdezted, Te is jártál. Neked hogy tetszett?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Vélemény a weboldalról Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban