GALÉRIA

Akkor némi infó a galériáról. Mivel az atw-s tárhelyünk 500 megás, nagy része pedig már foglalt, ezért a shotok egy része átkerül az extrás tárhelyre, ami üres és 1 gigás. Lényegi különbséget nem jelent, hogy kinek a képei hol lesznek, praktikus okokból akié már fennvannak az atw-n, azok ott is maradnak.

A tárhelyek elérései (pl. Total Commanderrel lehet meglátogatni)

Hálózat -> FTP kapcsolódás... -> Új kapcsolat

atw-sek: Kapcsolat neve: ftp.atw.hu; Kiszolgáló neve: ftp.atw.hu; Felhasználónév: scorpion-klan; jelszó: keressetek msn-en (ha valaki ezt írja be, megütöm :)

extrások: Kapcsolat neve: ftp.extra.hu; Kiszolgáló neve: ftp.extra.hu; Felhasználónév: scorpion-klan; jelszó: szintén keressetek

A tárhelyeken szépen megkeresitek a screenshot mappában a saját neveteket és oda lehet töltetni a képeket. A könyvtárban két fájlt találtok, az index.php-t és a description.txt-t. Ezeket úgy nem kéne törölni. Szerkeszteni a description.txt-t lehet, ezzel némi kommentet írhattok a képhez, bővebb infók a txt-ben. A képek neve bármi lehet, csak "ekezetet" ne használjatok, mert a trágya explorer nem jeleníti meg őket úgy.

Sajnos jelszóval nem lehet levédeni az egyes könyvtárakat, szóval hozzáfértek egymás dolgaihoz, de érett felnőttekről lévén szó :) ebből ne legyen probléma.

A tárhelyek 1 perc inaktivitás után (= nem váltasz könyvtárat, nem másolsz, nem nevezel át, magyarul semmit nem csinálsz) szétkapcsol, ilyenkor újra kell csatlakozni. A másik dolog pedig, hogy az ftp csak 1 felhasználót enged egyszerre fel, ezeket vegyétek figyelembe.

Bármi egyéb kérdés, probléma akad, lehet msn-en zaklatni

Geri

Gen

Bake

AndrewT

Petros

Katka

Bakesz

Lacee

Julius

Winthee