Scarbantia Scorpions

Bár a csoportunk már 2005 óta létezik, sokaknak elég "zavaros az összkép" velünk kapcsolatban, ezért úgy gondoltuk, hogy írunk egy hitelesnek mondható bemutatkozó szöveget magunkról. A csoportot 6 fiatal alapította. Először szervezetten egy Sopron-Nyíregyháza meccsen jelentünk, meg mint csoport, a drapival egy meccsel később, egy Sopron-Békéscsaba találkozón debütáltunk. Akkoriban azért került a Scorpions névre a választás, mert valami egyedit akartunk, ami még nem volt Magyarországon. A Scarbantia pedig városunk római kori neve. Folyamatosan kezdtünk egyre inkább jelen lenni idegenbeli túrákon, és néhány rudassal a hazai meccseket színesítni. Igazából a City Boys megszűnése után kerültünk jobban előtérbe. Az évek során nagyon sokat fejlődünk és táboron belül is elismertek minket.
Fennállásunk során szereztünk barátokat és ellenségeket is egyaránt. Baráti viszonyunk van a szegedi ultrákkal. Tagjaink személyes barátságot ápolnak a zalaegerszegi, kaposvári ultrákkal. A Brigade Sopronnak köszönhetően semlegesnél jobb a viszonyunk a debreceni ultrákkal. Ellenségeinknek tartjuk a győri ultrákat, de a szombathelyi, angyalföldi, és a pécsi szurkolók sem tartoznak a kedvenceink közé, de ide érdemes sorolni a körmendi szurkolókat is.
A szurkolást megpróbáljuk rudasokkal, két rudasokkal, valamint pirotechnikával színesíteni. Volt pár kiírásunk is, amely szólt a csapatnak, ellentábornak valamint fogadkozásunk ellenére politikai töltetű is volt.
Készítettünk már egyen pólókat, matricákat, mezeket valamint egyen pulcsit és elkészült az egyen sál is.
A társaság jobboldali érzelmű, büszkék vagyunk a magyarságunkra és történelmünk nagyjaira.
Jövőbeli céljaink, minél több helyre elkísérni csapatunkat, létszámunk növelése, szurkolásunk szinesítése.

Scarbantia Scorpions