Hírek

 

2012-09-15

NAGYLEMEZ FELTÖLTVE!!!

Sziasztok!

Először is elnézéseteket szeretnénk kérni, hogy az utóbbi időben nem frissítettük a honlapunkat. Most egy számotokra jó hírrel jelentkezünk: feltöltésre került a teljes debütáló lemezünk, a "Halál közeli élmények". Hallgassátok sok szeretettel! Reméljük tetszeni fog mindenkinek.

 

 

 

2012-09-10

A Scylla énekese az X-faktorban!

Üdv Nektek!

A nyár folyamán Zombit is elkapta az X-faktor láz, így el is indult a tehetségkutatón az Iron Maiden Tropper című számával, amit a koncertjeinken sokszor hallhattatok már tőlünk. Erről meg is jelent egy cikk, valamint a videó is a HammerWorld oldalán, amit az alábbi linken megleshettek:

 

X-FAKTOR 2012 - Nem jutott tovább, de nekünk bejön ez a hang

 

Megjegyeznénk, hogy a cikk egy kicsit hibás... mivel tovább jutott!

 

 

2012-09-01

4 tagú lett a Scylla!

Sajnos rossz hírt kell közölnünk... a Scylla és Kalmár Tamás útjai elváltak egymástól. Jelenleg keressük az új ritmusgitárost. Tomának sok sikert kívánunk a továbbiakban.

 

 

 

2012-03-27

Birthday party!!!

Sziasztok Rockerek!

Április 7.-én ismét egy nagyon nagy bulival jelentkezünk Balinkán, a Bakonykapu vendéglőben. Újra lesz egy hatalmas Grimasz(Bill K!ll) koncert, akik mindig hatalmas bulit csinálnak, valamint Győrből érkezik még a WhatsErname zenekar. Több mint 30.000 Ft,- értékben lehet ajándékokat nyerni. A megjelenés kötelező!!!

Kezdés: 19:30

Beugró: 500 Ft,-

 

Az este addig tart, amíg álltok a lábatokon :D

 

 

 

2012-01-25

Újra egy FEZEN-buli!!!

Sziasztok Scyllások!

Újra egy hatalmas FEZEN-buli van készülőben, amin minket is hallhattok majd. A bulit az End Of Paradise lendíti be igényes heavy metal zenéjével, majd egy kis mélytengeri Scylla-muzsika után színpadra lép a két fő zenekar, az EGO Project és a Demonlord.

Időpont: 2012. 02. 24.

Kezdés: 20:00h

Beugró: 1000 HUF

Helyszín: FEZEN Galéria

 

 

2012-01-25

FEZEN-buli!!!

Sziasztok Rockerek!

Legutóbb novemberben hallhattatok minket a FEZEN klubban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Február 17.-én újra színpadra lépünk, az End Of Paradise-el és a Power-el. Gyertek és bulizzatok!!!

 

2012-01-24

Hangosztás - Műsorváltozás!!!

Műsorváltozás történt a február 10.-ei buliban. A Burnout sajnos lemondta a részvételt, de helyettük egy szintén nagyon színvonalas zenekar fog fellépni, az Eclipse Of The Sun. Bízunk benne, hogy ennek ellenére is sokan eljöttök, hiszen ne feledjétek INGYENES lesz.

 

 

2012-01-22

Feltöltés - Reklám - Élménybeszámoló

 

Az Alagsori buliról felkerült jópár fotó. Fergeteges buli volt. Köszönjük a közönségnek és az alkoholnak a remek hangulatot, valamint az End Of Paradis-nek a meghívást. Zseniálisan tolták a metált, mint mindig. Ne feledjétek, február 10.-én, Székesfehérváron a Pucok sörözőben újra hallhatjátok őket, és természetesen mi sem fogunk hiányozni a buliról.

 

2012-01-16

Várpalota - Alagsor

Január 21.-én (szombat) igazi heavy metal hangulatot varázsolunk majd az End Of Paradise zenekarral Várpalotán az Alagsor sörözőben. A belépés ingyenes. Bízunk benne, hogy sokan eljöttök.

 

2012-01-15

Lehet Lájkolni!!!

Mivel facebook nélkül már a legtöbben nem is tudnak létezni így néhány alapvető facebook funkciót beépítettünk az oldalba, mint például a "Tetszik" és a "Küldés" gombot. Használjátok sokszor vagy annál többször!

 

2012-01-12

Pannónia fesztivál - A szavazás elindult!!!

Sziasztok Rockerek!!!

Szeretnénk ismét a segítségeteket kéri. Hogy bejuthassunk a 2012-es Pannónia fesztiválra kérünk titeket, szavazzatok ránk ITT! Beírjátok az e-mail címeteket és a neveteket (beceneveteket) és már szavazhattok is. Köszönjük előre is mindenkinek!

 

2012-01-10

Hangosztás a Pucokban!!!

A Székesfehérváron méltán híres Hangosztás koncertsorozat, felidézve a legendás időket, ezúttal a Pucok Klub nyitóeseményeként indul február 10.-én.
A fellépő zenekarok:
End of Paradise
Scylla
noTs
Burnout
Heavy Walkerz


A belépés szigorúan INGYENES! Kezdés: 19:00h.

 

2011-12-25

Módosítás!!!

Új köntösbe öltözött a honlap.

Köszönet a grafikáért Menyhárt Misi barátunknak.

 

2011-12-24

Jókívánságok...

Rockzenében gazdag karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek!

 

2011-11-25

Szavazzatok!!!

Sziasztok Rockerek! November 27.-én (vasárnap) az Árulók közt c. dalunk a Neo Fm-en szereplő Lali király Káosz Versenyében lesz hallható. A műsor ideje alatt lehet szavazni a 06-30-505-9999 –es számon SMS-sel, a dal számkódját kell megírni sms-ben, mely az adásból derül ki vagy a lalikiraly.hu-n is megtalálhatjátok majd. A legtöbb szavazatot begyűjtő zenekar bekerülhet egy személyes audienciára a királyhoz. Hallgassátok a Neo Fm-et és szavazattok. Köszönjük!

 

2011-11-20

Köszönet...

Nagyon jó volt a tegnapi buli. Köszönünk mindent a Wisdomnak, a Fezennek és a legnagyobb köszönet a közönségnek. Nagyon jók voltatok.

 

2011-10-09

Koncert-Wisdom!!!

Nagyon jó hírrel tudunk most szolgálni. A WISDOM ingyenes jubileumi turnéjának Székesfehérvári állomásán mi is vendégeskedünk november 19.-én. A helyszínt a FEZEN klub biztosítja. Fellépők: Cronology, Fall Attack, Wisdom, Scylla. Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel! A hónap legnagyobb bulija lesz!!! Gyertek és nézzétek meg!!!

 

2011-08-16

Tehetségkutató!

Kedves Barátaink! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy bekerültünk a Peron Music Alapítvány által rendezett tehetségkutatóra, ami szeptember 17.-n 10:00-kor kezdődik Tatabányán, a Roxxy Music Café-ban. A rendezvényre 18 zenekar jutott be. Drukkoljatok nekünk és nagyon örülnénk, ha néhányan személyesen is támogatnának minket jelenlétükkel. Valamint ezúton is sok sikert kívánunk minden résztvevőnek. Ott találkozunk!

 

2011-08-10

Hallgasátok meg...

Sziasztok! Ne feledjétek a pénteki bulit Hantoson. Sok szeretettel várunk mindenkit! Valamint a "Halálközeli élmények" albumról feltöltésre került 5db szám -> Katt ide!

 

2011-08-03

Megyünk a FEZEN-re!!!

Sziasztok! Most szombaton (aug. 6.) megyünk zúzni egyet FEZEN-re. 17:00-kor kezdünk a Media Markt színpadon. Bízunk benne, hogy sokan eljöttök és külön örülnénk ha ismerős arcokkal is találkozhatnánk. Gyertek és bulizzatok.

 

Keress minket a facebookon

 

Scylla