Egy Nigéria személy 20 éve hamis papírokkal él Magyarországon.

A mindenkori belügyminiszterek tudtával és besúgóként tevékenykedik, ezért cserébe elnézik a bűnügyeit, amiből rengeteg van.


A hamis neve Sankoh Alfred Isesele. Ez egy visszaeső többszörös embergyilkos)

A VALÓDI NEVE Theophilus Ciodal Issesele.

Származásilag Sierra Leone i nak vallja magát, viszont a Sierra Leonei belügyminiszter igazolta, hogy nem onnan származik.


Valójában Nigériába született a legsötétebb bűnöző törzsben Bendel State Isian törzsében ezt a volt élettársa is igazolta egy rendőrségi jegyzőkönyvben. Anyja Kamara Mabitu.


Rabló volt és elmenekült az országból a számonkérés elől. Mivel rendőrségi besúgó a saját fajtáját és az arabokat dobja fel így elnézi neki a rendőrség, hogy hazánkba embert ölt és drogot árul, stb. Sajnos nagyon nehéz róla információt gyűjteni mert mindenki fél tőle mert nagyon agresszív, valamint woodoo varázsló pap és ezért aki nem az erejétől fél az meg a varázslói hatalmától.


Részletek.

Ez a hamis nevet úgy kapta, hogy mivel házasodni szeretett volna érdekből, hogy itt maradhasson az országba és ne küldjék vissza, ezért szerzett hamis papírokat és azzal házasodott. Ugyanis felesége és gyereke van nigériába, így már nem házasodhatott. Csakhogy ez egy született barbár és hamarosan verni kezdte a társát, az viszont megelégelte és feljelentette és így derült ki, hogy hamisak a papírjai. Persze ebből per lett és kiutasították 5 évre Magyarországról (ez ilyenkor teljes Európai kiutasítást jelent). Ezért neki el kellett volna hagyni az országot de, hogy ne kelljen egy idetelepült Erdélyi vállalkozó Szabó Szilárd fogadott neki egy ügyvédet mert azt hitte, hogy rendes. Az ügyvéd pedig széttépette vele a papírjait és néztek a netten egy Sierra Leonai nevet mert oda nem lehetett visszatoloncolni. Találtak egy focistát és adatait. Utána rakták még az Isesele nevet és jelentkezett, hogy ez ő és most szökött ide és rögzítették (mivel ekkor még minden bemondásra ment és nem vettek tőle 20 éve új lenyomatot így nem derült ki a turpisság és így ismerik azóta. (Sierra Leonába polgárháború van és oda nem küldhetik vissza őket.) Valójában kijönni se tudnak az ott lakók és ezért szinte mind csaló aki Sierra Leoniát jelöli meg származási országnak.


Valójában ez az afrikai terjeszti, hogy vallják magukat Sierra leonai aknak a menekült afrikaiak és itt maradhatnak.


Ezzel a személlyel egy afrikai gyülekezetbe kerültem kapcsolatba ahová sajnos elkeveredtem. Itt be is teljesedet az a közmondás, hogy „aki korpa közzé keveredik, megeszik a disznók”. Krisztus nagykövetsége gyülekezetnek nevezik magukat bár már megváltoztatták a nevüket, de inkább az ördög nagyköveteiként viselkedtek. Oda járt ez a nagyon gonosz afrikai is a többi hasonlóval szembe és drogot árult és fogyasztott már akkor is és váltogatta a nőket. John Oni a vezető szintén nigériai és ő is nagyon gázos mert kötött egy házasságot és már több éve nem élt együtt a feleségével csak játszotta a szentet aztán elvált és elvett egy afrikai nőt. Ő nagyon védte ezt a gonosz személyt.


Ott mint egy másik nem Nigériából származó afrikai gyülekezeti szolgáló elmondta a Nigériaiak az Urak a többi afrikai rabszolga. (Itt megjegyzem, hogy a Nigériai maffia kezd hazánkba nagyon megerősödni egy afrikai szerint, vagyis aki onnan idejön szinte mind bűnözésből él. .)


Egy ismerős hölgyet az az afrikai megerőszakolt a vezetőhöz John Oni hoz fordultam, hogy feljelentsük a rendőrségen. Természetesen ő elsimította az ügyet. Sajnos akkor nem szálltam vele szembe. Aztán kiderült, hogy ez nem is erőszak volt hanem csak hazudta a nő és vele élt évekig, már gyereket is szült neki, bár több tanú előtt kijelentette, hogy ezt a gyereket ő nem akarta hanem az afrikai leitatta és megerőszakolta, de hazudik mint mindig. A nőn látszik a leépülés és a varázslás jele. Az arca eltorzult és szellemileg is látszik egy barbár leépülés beszélni pedig már nem igazán tud hiszen a fehér barátai mind elhagyták és aki kitartott mellette azt meg az afrikai barbár üldözte el.. Képtelen szakítani az afrikaival saját erejéből. Miközben elismeri, hogy a nigger veri és terrorizálja ennek ellenére ragaszkodik hozzá. Mondjuk ez abból a szempontból érthető, hogy már senkinek nem kellene egy kapucsínó gyerekkel. Maximum egy afrikai venné el, de azok félnek a barbár afrikaitól és nem vállalják fel a harcot. Vagyis esélytelen, hogy valakinek kelljen így eltorzulva, leépülve gyerekkel.

Tehát egy gyülekezeti alkalmon minden mocskukat amit az afrikaiak itt elkövettek megemlítettem és a vezető megveretett és 2 afrikai fogott és ez a nagyon gonosz vert, szétverte az arcomat és a karomat (természetesen erről kamerafelvétel készült). Végül is a mentő vitt el másfél órás műtétem volt és 5 napot voltam kórházba és újra megkellet tanulnom mozgatni a karomat és súlyos testi sértés a vád és két csavar foglya a karomat és az bent is marad (ez alól ,mellékelve). Az eset a Bajcsy Zsilinszky út 12 alatti iroda ház 6 emeletén történt. 2012 Február 27. én. Csak a harmadik kérésemre rakták a jegyzőkönyv mellé a bizonyító erejű filmet, amit ha meg is semmisítettek már 6 an láttak és többen készek tanúskodni . Vagyis végig úgy éreztem, hogy a rendőrség mellette áll. Eddig még egyetlen tárgyalást se tartottak meg mert mindet különböző indokokkal elhalasztották. Sőt már Bírónő váltás is történt. A harmadik évben megtörtént az ítélet és a dr. Mohos Marian selejtes bírónő aki nyilván rendelésre elítélte az afrikait 240 óra (könnyű) közmunka. Anyagi kártalanítás nem jár és azonnali hatállyal jogerőre emelkedett. Bár visszaeső életveszélyt okozó testi sértésben és agresszivitásában bűnösnek találta a Fővárosi Bíróság egy más ügyben 14.B230/2003/8 számű ítéletében 2 év börtön és 5 év kiutasításra ra ítélte. Valamint drog terjesztés miatt a Budai Központi Kerületi Bíróság ítélte el 40 000 Ft pénzbírságra és 1 év kitíltásra. Ez eddig 11 év kitíltást jelent amit soha nem hajtottak végre. Nyilván ezt az ügyét is a többihez hasonlóan igyekeznek elsimítani, csakhogy feljelentettem ezért a Magyar államot Strasbourgban.

A Súlyos testi sértés ügyirat száma: Pesti Központi Kerületi Bíróság II/3B.20002/2013/6 szám mely most mivel új bírót jelöltek ki bár még egy tárgyalás se volt II/11B.20002/2013/27 re változott.


Ezen események után döntöttem úgy, hogy nyomoztatok az afrikai után.

A bevándorlási hivatal megpróbálta megtudni valójában honnan származik, hogy hazatoloncolhassák, Siera Leone joggal utasítja el, hogy nem onnan származik, hiszen még a fővárosa nevét se tudta. Amikor pedig bevitték a Nigériai nagykövetségre akkor ott kiabálni kezdett, hogy minek hozták ide ő nem innen származik. Így nincs befogadó ország ahová kitoloncolhatnák. Ő tagadja, hogy Nigériai lenne, hogy felesége és gyereke van. Az Erdélyi vállalkozó Sz. Szilárd elmondta, hogy járt Nigériába és találkozott az Alfréd feleségével és gyerekével. Egy afrikaitól megtudtam, hogy kint Nigériába állítólag embert ölt, sőt az egyik szemét is egy nőügy miatt verték ki . A teste tele van vágásokkal és felszentelt woodoo varázsló a varázslói neve az „átkozott” ez törzsi jellel bele is van vésve a testébe.

Persze az afrikai azt állította, hogy egy törzsi háborúban sérült meg és azért vannak rajta a vágások, csakhogy ebből semmi nem igaz. Valójában a woodoo gyakorlása közben lettek rajta sérülések.


Kiderült, hogy a nigériai nagykövet a barátja és ő is segít abban, hogy itt maradhasson. Persze ezt tagadják, de mivel szült neki az említett szajha és az a bizonyos nagykövetség konzuljának a felesége vásárolt és küldött nekik egy csomó gyerek ruhát, ami alapján a Magyar nyomozó szervek könnyen kideríthetnék honnan származik. .


Valamint sokszor zenél a külügyminisztériumba ahol barátokat szerzett magának azon Magyar nép szolgálatára felesküdött vezetők közül aki az esküjük ellenére most az afrikait védik és elsimítják piszkos ügyeit.


Ezen kívül feljelentettem rengetegszer mert hamis jogosítvánnyal közlekedik több éve és azóta minden feljelentésemre az volt a válasza a rendőrségnek, hogy nem az ő dolguk eldönteni, hogy valaki hamis jogosítvánnyal közlekedik hanem a bevándorlási hivatalé. Ez részben igaz, másrészt hamis. Ugyanis már sok éve honosítani kellett volna a jogsiját mert 20 éve itt él és azóta nem hagyta el az országot. Nyilvánvaló a hamis jogosítványt nem lehet honosítani. Végül is én a hamis jogsit jeleztem a bevándorlási hivatalnak és ők utána néztek és valóban hamis volt amit el is vettek tőle. Majd a másikat is bevonta a 8 kerületi rendőrség a jelzésemre . Csakhogy azóta megint vett egy másikat a kínai piacon, én beszéltem is egy közvetítővel és elmondta az előzők másolatára készült. Azzal okozza folyamatosan a baleseteket ami már több tucat, hiszen már a biztosítónál a maximális malus-ba került sőt már azóta is okozott sok balesetet. Ezen kívül rengeteg szabálysértést is elkövetett amit a rendőrök nem néztek át megfelelően. Gyorshajtás, közlekedési szabálysértés, tömkelege. Mindet ő követte el és évekig szinte csak ő használja a kocsit és a tulajdonosának nem nagyon engedte használni. Bár a büntetés mind a tulaj nevére megy. A kocsi rendszáma amivel közlekedik és általában drogot szállít. IYN 358 ezüst metál Toyota Corolla. Bár a biztosítókat is értesítettem, hogy jogtalan károkozásért fizetnek de semmi nem történt. A Mabisznak is jeleztem de az se foglalkozott vele. Gondolom van pénz dögivel náluk.


Farkas Nikolett szült neki egy gyereket aki koraszülött lett mert az afrikai állandóan veri őt aki néha ha szellemileg rendbe van segítséget kér máskor meg védi az afrikait vagyis egy pszichopata. Ez a gyereket (Farkas Sára Theofilia) az afrikai és a társa kínozta és most a gyámügy ha minden igaz feljelentette csecsemő kínzásért, bár úgy érzem ezt is igyekeznek eltussolni. Az afrikai a fejét tartani képtelen 1 hónapos csecsemőt feldobálta és egy kézzel a csuklójánál vagy a bokájánál kapta el. Valamint októberben hajnal 4 körül nyitott ablaknál a gyereket úgy fürösztötték rendszerint, hogy a gyerek vizébe jégkockát raktak és lehűtötték, majd a gyereket abba áztatták sokáig, majd lobogó forró vízbe lógattak ruhát és azzal áttörölték. Ez a művelet mintegy 40 percig tartott. A gyereknek ebből adódóan légzési problémái lettek erről orvosi zárójelentés is készült ami kimondja, ha nem vetetem el a gyereket másnap reggelre meghal. A gyerek amint meglátta az apját vagy megérezte a szagát azonnal sírni kezdett és amíg az a szobába volt abba se hagyta. Végül a levelezésemre a gyámügy nagy nehezen elvette a gyereket de a társtettes anya még a mai napig is láthatja a csecsemőt, pedig többször magára hagyta a gyereket, hogy had sírjon és bement a fürdőszobába, hogy ne hallja a sírást. Pár hete elvetélt de remélem ez most már ezután is így lesz mert az ilyennek ne legyen gyereke. Ez felháborító, hogy lehet egy ilyen gonosz pár még szabad lábon. Ez mind a gyámügy hibája aki közömbös a gyerek sorsát illetően, vagy a rendőrség áll mögötte. Az anyának engedik a látogatást, aki társtettes volt a csecsemőkínzásban. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a csecsemőkínzást el akarják neki simítani.


A nő akivel él a világ lustája és nem tette tisztába a gyereket mire az afrikai megjelent és a gyerekfekáliát az arcára kente. Szóval mindkettő egy elmebeteg az biztos.

Megtudtam, hogy drogot árul és fogyaszt az afrikai és elkezdtem figyeltetni és kiderült, hogy a 8 kerület Népszínház utcájában árul, vagy árultat drogot. Egy arab elmondta, hogy náluk váltatja be a pénzt valutába és állítólag egy kinti számlára továbbítja. Valamint megtudtam, hogy a 7 kerület a Hársfa utca 31. szám alatt található a Tropic nevű afrikai fodrászat, valamint a Wesselényi utcában levő Sensation  étterem környékén illetve a Népszínház utcában szintén drogot árul vagy árultat vagyis díler. Amikor megjelenik látszik, hogy ő a főnök. A környéken lakók bosszúságára nagyon mocsokul viselkednek, akik megkerestek már sokszor és van aki filmet is csinált a barbárokról akik hangoskodnak, ráülnek a kocsikra és barbár módon viselkednek. Belekötnek a nőkbe és az utcán nyíltan drogoznak.

Ezt írta több ottani lakó „Nekünk meg az embereiből van nagyon elegünk, akik drogot árulnak .

A telefonos ügyfélszolgálaton a rendőrség azt mondta, hogy csak hipotéziseink vannak.


Természetesen ezt sokszor jelentettem a rendőrségnek telefonon, személyesen, e-mailbe de soha nem léptek fel ellene még csak nem is nyomoztak. Pontosabban válaszra se méltattak egyszer se. Egy alkalommal végső elkeseredésembe a tavalyelőtti nyáron felhívtam a telefontanút is és ott miután minden adatot megadtam azt mondta a hölgy, hogy még van két kérdésem kitől szerzi be és kinek adja el? Mire én ne haragudjon bilincset is adnak és hozzam be önöknek?! Azt hiszem ezt nem minősítem, minősíti ez a rendőrséget. Persze ezen adatok hiánya miatt nem indult el semmi nyomozás akkor sem. Vagyis annyi történt, hogy kaptam egy tájékoztatót a Fővárosi Főügyészségről a KÜFO 19593/2013/1-II. Számon. Melyben értesítenek, hogy a Budapest VI. és VII. kerületi ügyészségnek továbbították. De semmi eredmény nincs mert szerintük semmi nem történt és az ügyet most a 12 rendőrség vitte tovább, de azok se csináltak semmi értelmeset.

Sőt a 12 kerületi rendőrségnek már 2 szer is jeleztem, hogy az afrikai a leányék házában egy nagy több száz nm es világos fűthető alagsort elfoglalt és elképzelhető, hogy vagy ott termesztette vagy tárolja a drogot de semmi nem történt még csak válaszra se méltattak de ki se szálltak, hogy megnézzék.


Egyszer fordult csak elő, hogy az élettársa anyja aki nagyon utálja és szeretné eltávolítani hiszen a lányát már naponta megveri és már őt is többször megverte, sőt a család többi tagját elüldözte otthonról, hallotta, a kocsiba, hogy drog szállítmány érkezik és, hogy a Blaha Lujza téren fogják átvenni. Mikor ezzel engem felhívott én mondtam, hogy szóljon a rendőrségnek. Felhívta a központi rendőrséget aki semmit nem csinált, majd hívta a nyolcadik kerületet aki visszahívta és megköszönte, hogy informálta őket. Természetesen lecsaptak a bandára de az Alfrédot már reggel elengedték. Mikor hazament a telefonján megmutatta a külügyminisztérium fényképét a leány anyjának, hogy ne erőlködj nekem itt mindent elintéznek.


Egy alkalommal a Theofil az élettársa anyjáért ment a Buda-gyöngyébe mire ott két török felismerte, hogy ez egy veszélyes drog díler és ezt jelezték a leány anyjának és pár napon belül a törökök akiknek addig az volt a törzshelye eltűntek. Kiderült , hogy feldobta őket is valamilyen ürüggyel.


Sikerült felvenni a kapcsolatot magasabb rangú rendőrökkel és elmondták, hogy ez rendőrségi besúgó, vagyis arabokat, afrikaiakat dob fel, hogy itt maradhasson. Mikor szembesítettem ezzel a hírrel azt mondta, hogy „én itt maradok mert a Magyar rendőrség a kezembe van mindent elhisznek akármit mondok”. Mondtam neki ez nagyon mocsok dolog amit csinálsz és egyszer minden kiderül, de erre azt mondta „ettől nem félek olyan hülye a Magyar állam, hogy mindent elhisz és a tenyeremből eszik”. Sajnos igaza van a tények ezt mutatják. Legalábbis javul a statisztika.


Egy ismerősöm kihasználta magas rangú rendőri kapcsolatát és a visszajelzés nem volt kedvező. Azt mondta jóhiszeműen, hogy felejtsem el az afrikait mert védett személy és sajnos eltüntethetnek ha nyomozok utána.


Vagyis hazánkba egy idegen hontalannak mindent szabad a hazafiakkal szembe is.

Én féljek, hogy ez a gonosz afrikai ennyire magabiztos a Magyar állam segítségével.


Ez a gonosz személy jelenleg a Golgota Gyülekezetbe jár és énekel a kórusba és valami segédpásztorféle vagy valami hasonló ezt állította magáról. Felhívtam a gyülekezetet és beszéltem több vezetővel és emailt is írtam nekik. Mondtam nekik, hogy miféle gyülekezetek ők akikhez járhat egy drogárus, embergyilkos és házasságtörő is. Mire ők azt mondták, hogy semmi gond jár oda több drogárus és gyilkos is és ez őket nem zavarja. Pedig a Biblia szerint a cél az, hogy Istenhez vezessék és a bűneire felhívják a figyelmét és megváltozzon, nem pedig legalizálják a bűnét. Na ennyit róluk. Meg a kereszténységükről. Azóta jelentkezett egy tanú aki állítja, hogy egy internet kávézóba hallotta, hogy afrikaiak arról beszéltek, hogy a Golgota Gyülekezetbe lehet port kapni. Ezt is jeleztem a gyülekezetnek is és a rendőrségnek is de semmi nem történt.


A balhék már szinte mindennaposak és bár jogcím nélkül lakott a 12 ker Dániel u. 2 alatt de a ház tulajdonosai nem tudták sokáig kitenni. Pedig nagyon rajta voltak.

Onnan elüldözve már a ház igazi tulajdonosait, megfenyegetve őket, hogy takarodjanak vagy agyonveri őket. Persze félelmükbe elköltöztek. A házat rendőrségi segédlettel ő bitorolta.

Viszont a Dániel 2 ből sikerült kitiltatni bár a szajhája ott él.


Egy két esetet a sokból.

A leány öccsét akarta az afrikai kidobni az ablakon, mert elborult az agya. Persze akkor az élettársa hívott hozzájuk rendőrt és hazudott a rendőrségnek, hogy az öccse kezdte, pedig az csak áldozat abban a körülményben kell élni amit a magát kereszténynek valló hazudós, pszichopata, prostituált, önző, könyörtelen, gonosz nővére idézett elő.


Vagy kiszállt a rendőrség a címükre sokadszorra és több órát alkudozott az afrikaival, aki ha veszélybe érzi magát dadogni kezd és sír és nyafog mint egy leány, viszont ha fölénybe érzi magát akkor szívtelen és könyörtelen.


Vagy elborult aggyal az élettársának és az anyósnak is a nyakához nyomta a kést mert azok szólni mertek, hogy ne kínozza a gyereket. Mondta nekik, hogy megöli őket és, hogy neki megéri mert ezt is megússza. Persze ekkor is az élettársa kihívta a rendőröket és őszinte vallomást tett amit később már megpróbált finomítani az afrikai javára.


Vagy a leány a gyereket lemerte hozni, hogy megmutassa az anyjának és a szomszédoknak. Az afrikai ettől úgy kiakadt, hogy a leány arcát egy kulccsal átszabta és a leány fejét a falba verte de úgy, hogy lent a földszinten lehetett hallani. Ekkor az anya kihívta a mentőt, de a mentősök nem mertek felmenni így hívtak rendőrt, persze a megérkező két rendőr se mert felmenni, hívtak még két nagydarab rendőrt és azok felmentek és elvitték az afrikait. A leány arca csupa vér volt és rázta a hideg falfehér volt és remegett. A mentő elvitte a gyerekkel együtt, de másnap már kiengedték, ugyanúgy mint az afrikait. Az afrikai erre erőszakkal, elvitte megint magával a kórházba a társát, hogy elhozza a gyereket Mondta neki ha nem kapjuk vissza a gyereket szétverem a fejedet.

Azóta ő már nem láthatja a gyereket.


Vagy Az afrikai a leány anyjára és barátjára rátörte az ajtót és elkezdett balhézni velük, hogy mit tettek velük elvetették a gyereküket. A barát kihívta a rendőrséget, már 3 rendőrautóval mentek 8 rendőr. Az afrikait kivezették az utcára mire az mint egy elmebeteg, (egyébként drogos volt) lefeküdt a Dániel u végén a körforgalomba az úttestre. A busz se tudott elmenni tőle. Majd a rendőrök utasították, hogy keljen fel mire elkezdett az út közepén imádkozni. Ez egy bolond néger, egy szellemi fogyatékos afrikai.


Az afrikai már több nőnek tette tönkre hazánkba az életét. Egy szült neki de azt is rugdosta még az utolsó nap is mint a jelenlegi szajháját és el is tiltották attól a nőtől és gyerektől is. Vagyis a mostani gyereke is 1,80 al született, koraszülöttként mert az afrikai megverte a leányt és beindult nála a szülés. Ezek ilyenek a kezdeti kedvesség csak bevezető és a többi már a verés agresszivitás. Persze aki velük kikezd megérdemli hiszen tisztességes igaz ember nem kezd ki egy nigerrel akkor sem ha valamennyit tud magyarul. . Az ilyen nő perverz hulladék.


2014. 02. 11. én reggel rendőrök vitték el hátrabilincselt kézzel. Mint kiderült azért mert megölt egy afrikait itt Magyarországon és egy másikat pedig súlyosan megsebesített mert nem voltak hajlandók neki átadni az átvett drog ellenértékét. A tárgyalás után kiengedték. Ekkor mondta el telefonon a társa anyjának, hogy valójában emberülés és súlyos testi sértés a vád de ő erről sem tehet csak a másik kettő nem fizette ki a drog ellenértékét és megverte őket de sajnos csak az egyik halt meg. Természetesen azzal védekezett, hogy ketten rátámadtak és ő csak védekezett. Úgy beszélt a halottról mintha egy csirkét ölt volna meg, persze nem ez volt az első. Ezt is elsimították neki a kormányunk.


Mivel hazánkba az információ nem jut el a rendőrségtől a bevándorlási hivatalig az ügyészségig vagy a bíróságig így nekem kell közvetíteni. Ezért most írtam egy levelet az afrikai ismert ügyeivel kapcsolatban az ügyész nőnek és a bírónőnek.


Természetesen számtalan levelet írtam az Orbánnak, a Pintérnek valamint a külügyminisztériumnak és a Bevándorlási Hivatalnak, a pártok képviselőinek a sajtónak. De válaszra se méltattak.


Mivel más megoldást nem tudtam, mert a kormányunktól, rendőrségtől segítséget nem kaptam, elkezdtem az afrikaiak, arabok és romák között terjeszteni, hogy vigyázzanak ez nagyon gonosz rendőrségi besúgó. Már sokan tudják és mint mondták sejtették. A következményekért pedig a Magyar rendőrség és konzul vagy aki benne van, felel. Így már ellehetetlenül és kényelmetlenné válhat a munkaadóiknak, baráti körének. Ezen kívül ő maga is megtesz mindent, hogy megutálja még a saját faja is. Ugyanis egy gyülekezeti társától aki szintén drogba utazik elrabolta a droggal teli piros hátizsákját és eladta.


Több oknyomozó portállal, újságíróval és képviselővel állok kapcsolatba akik bátorítanak és támogatnak amit nagyon köszönök. Egyetlen ilyen portál volt aki elutasított a Kontrollblog, de legalább kiismertem, egy kormányközeli blog. Természetesen van aki meg is jelentette az afrikai mocskait.

A magam védelme miatt pedig egy Idegenországbeli EU képviselővel vagyok kapcsolatba akit mindenről informálok.


Természetesen én rengeteg fenyegetést kaptam és számtalanszor közölte a leány anyjával, hogy mivel ketten próbáljuk kitoloncoltatni ezért mi a fő ellenségei vagyunk és megöl minket. Ezért fel is jelentettem de elutasította a rendőrség, hogy ezt nem nekem mondta személyesen. Csakhogy én nem vagyok ilyen feladós típus.


Az élettársát aki nem beszámítható pszichopata világ lustája nagy valószínűséggel drogra szoktatta, ezért az azt csinál amit mond neki az afrikai vagyis zombivá változott. Ugyan most elköltözött a nyolcadik kerületbe, mert azt a látszatot kell keltenie, hogy vissza kaphassa a gyereket akiért már egy külföldi ötmillió forintot ígért és a feltétele, hogy elszakadjon Farkas Nikolett tőle, de rendszeresen beszélnek és találkoznak is, sőt szexelnek.


Persze továbbra is használja a Farkas Nikolett kocsiját hamis jogsival. Vagyis egy rendőrségi ellenőrzésnél ezzel igazolja magát és nem a hetente megújítandó bevándorlási igazolással. A rendőrség meg nem csinál semmit vakon elfogadja. A bevándorlási hivatalnál pedig ha megjelenik megkérdezik, hogy mivel jött, azt mondja BKK val. Van e jogsija állítja, hogy nincs és elhiszik neki. Nem motozhatják meg, nem nézik meg, hogy mivel távozik mert kiderülne, hogy kocsival és hamis jogsival.


A leány anyja talált egy gyertyatartóba rejtve egy csomó amfetamint, hiszen a leányát valamivel eteti, leadta a 12 rendőrségen de azt állítja a rendőrség, hogy nem drog, persze ezt is eltüntették.


Közben egy csatornán megtudtam akivel még beszél a szajha, hogy verések után őt szokta felhívni és elmondta, hogy azért nem szakíthat a mocsokkal mert megfenyegette, hogy ölt már sok embert és ha nem engedelmeskedik akkor őt és a családját is kinyírja. Ezért félelemből van vele. Ez a hulladék pedig hozzá ragaszkodik érthetően, mert azon van, hogy adja el a Dániel u. 2 alatti lakását és a kocsiját, amiket nem tiszta úton szerzett be, és majd vesznek mindenből ujjat. Csakhogy egész biztos, hogy lelépne a pénzzel és azonnal ott hagyná. Persze nem sajnálom megérdemli, de a mocskot nem engedem pénzhez jutni. Igaz a szajhát azzal eteti, hogy ők összetartoznak és lesz egy saját gyerekük. Csakhogy eddig a világon legalább tíz gyereke van és hazánkba is több, de egyik sem érdekli, sőt nem is láthatja őket, mindtől eltiltották, csak ez az egy. Vajon miért, mert ez gazdag hozzá képest a többi csóró. Itt ez eltartja mert elmebeteg, pszichopata, tolvaj. Ezt használja ki.


A pszichopata Nikolett az anyját többször megverte, kilökte a saját házából, az ételt, kávét a fejére borította, mert agyilag beteg és nagyon gonosz.

Miközben kereszténynek vallja magát mindkettő aközben minden bűnt elkövetnek amit tilt a Biblia. Persze a Golgotások támogatják őket, hogy semmi gond megbánod és kész. Magyarul taposd csak Jézus Vérét majd megbánod. Ez nagyon gonosz gyülekezet és ha ott ez a mérce akkor szinte senki sem kerül a Mennybe közülük. Ez a pásztoruk hamis tanítása miatt van.

Egyszer a National Geographic on láttam egy Nigériáról szóló filmet és ott a Nigériai férfi mondta, hogy minden nigériai hazug és amit kérdeznek se szabad elhinni nekik. Én is ezt tapasztaltam.


Azóta több új információt tudtam meg. Megkeresett valaki emailbe, hogy az ő leányát is megtalálta ez az afrikai és házasságot ígért neki és gyereket akar tőle. Ezek a nők nem normálisak. Azt hiszik az afrikai többet tud. De elmondta a szajhája egy év alatt 5x szeszeltek ez aztán nagy teljesítmény ennyit egy impotens is tud. Minden amit az afrikai mondott hazugság semmit nem tartott be abból, sőt csak baja volt a rendőrségnél mert állandóan bajba keverte. Sehol nem jelenhet meg vele mert nem szalonképes. Tiltja, hogy találkozzon fehérekkel és barátokkal, Mindet elüldözte a leány már csak afrikaiakkal találkozhat és beszélni se tud már rendesen. 5 év teljesen ronccsá tette. Az afrikai barbár állandóan zsarolja azzal, hogy ha nemfogad szót megöli őt is és a gyereküket is meg a családját. Ha dühös ami sűrűn van megveri a leányt, rendszerint leköpi, ha bedühödik. Hiába a majom ösztönök működnek.


Minden nőt droggal vesz le a lábáról, ez az új nő is kapott tőle drogot. Bibliai idézeteket küldött neki és bedrogozta. Eddig minden nő erről számolt be, de ezt a többi afrikai is csinálja.


Minden információt köszönettel veszek aki segít abban, hogy az ilyen gonosz személyek ne maradhassanak itt. Természetesen minden állításomat bizonyítani tudom.


H. A.

gyozteshoffy@gmail.com


Az Alfréd egyéb nevei amiket használ. Érdemes a keresőkbe utána nézni.

tilfilos, Sankoh Alfred Isesele, Theofilus, mozgalmas és gonosz személy.


Afrikai bűnöző telefonszáma: 06 30 462 2323

Szabó Szilárd fideszközeli erdályi vállalkozó, aki elintézte, hogy széttépje a papírjait. telefon száma: 06 30 708 5074Az afrikai a 8 kerületbe él 1086. Budapest. Teleki László tér. 8-9. A lh. 1 ajtó.

Vagy a Bírósági határozat alapján 1086. Bp. Karácsonyi Sándor u. 2/B. IIIem. 38


Az autó amivel jár az afrikai Ezüst metál Toyota Corolla a rendszáma IYN 358


A Bevándorlási Hivatalnál:

Kiutaztatási osztály: Varga Ádám: 06 1 463 9297

Ügyintéző: dr. Szakács Zoltán: 06 1 463 9100


tilfilos néven: https://www.google.hu/search?aq=f&gcx=c&ix=c1&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=tilfilos


Sankoh alfred isesele néven: https://www.google.hu/search?aq=f&gcx=c&ix=c1&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=tilfilos#ix=c1&q=sankoh+alfred+iseseleEgy pár jegyzőkönyv elutasítás a teljesség igénye nélkül ami róla és a bűnügyeiről szól amit a magyar rendőrség, ügyészség és bíróság vagy Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal a párthűségét igazolja és az afrikai bűnügyeinek az eltusolásán fáradoznak.


Pesti Központi kerületi Bíróság Grimré dr. Fancsali Zsuzsanna elnökhelyettes 2014 szeptember 24.

2014.ELIV.D1.160/1-1. Magyarázza a tárgyalások egy éven keresztüli elnapolását.


Határozat feljelentés elutasításáról dr Kálmán József r. őrnagy bűnügyi osztályvezető. 2013. október 30. 01120/2484/2013.bü.


Fővárosi Főügyészség Dr Golda Gábor ügyész NF. 19593/2013/5-11. 2014. szeptember 10.


Budapesti Rendőrfőkapitányság Életvédelmi osztály Niedermüller Zsolt r. alezredes osztályvezető

2014 szeptember 15. 01000/39331/1/2014. ált.


Budapesti Rendőrfőkapitányság 12 kerület. Péter Zoltán r. őrnagy bűnügyi osztályvezető 2012. március 1. 01120/865/2012/ ált.


Fővárosi Főügyészség KÜFO 19593/2013/1.-II. dr. Jakubász Attila csoportvezető ügyész


Budapesti Rendőr-főkapitányság 8 kerület. Határozat a feljelentés elutasításáról. dr. Kerek Béla r. alezredes bűnügyi osztályvezető 2015. április 13. 01080/1744-1/2015. bü.


Valamint a Bevándorlási és állampolgársági Hivatalnál készült jegyzőkönyv 106-1-8000/25/2013-ké valamint a 106-1-8000/26/2013-ké. Mely az általuk Sankoh Isesele Alfred nak ismert menekülttel készült. Két jegyzőkönyv is 2014 március 12 én de már a kettő is televan az afrikai részéről hazugságokkal és mint kiderült a 2015. április 13 án 8 kerületi elutasítás kapcsán a rendőrség és a Bevándorlási hivatal nem egy adatbázisból dolgozik és teljesen más adatokat ismernek, tartanak nyilván az afrikairól.Írtam nyílt levelet is orbánnak, hogy ne csak szövegeljen a menekültek ellen hanem bizonyítson is, de semmi. http://nyiltlevel.pe.hu