1

Serious Sam 4 Trailer
2018.04.19.
Végre megjött a Serious Sam következő részének trailere

Serious Sam VR bejelentés
2016.06.13.
Az idei E3-on bejelentették a Serious Sam VR: The Last Hope nevű játékot. A játék VR exklúzív lesz és idén nyáron jön korai hozzáféréssel.
Steam oldal
Trailer
Interjú

Komoly karácsonyi móka
2013.12.19.
Új update érkezett a Serious Sam 3-hoz Steamen. Mától egészen január 5-ig lehet fát díszíteni, ajándékokat gyűjteni és az új játszható karaktert feloldani. Több infó itt.

Serious Sam 4 hamarosan
2013.06.06.
Egy hétig megvásárolható a Serious Sam Humble csomag. Tartalma SSHD,SSTRE,SSDD,SSKA és az első rész publikus teszt verzióját, továbbá, ha többet fizetünk, mint az átlag, akkor megkapjuk az SS2-t és SS3-t is.
Az összes pénz, ami a Croteamhez jut a Serious Sam 4-et segíti elő, ami várhatóan 2014-ben jelenik meg.

Serious Sam Double D XXL megjelenés
2013.02.20.
Mától elérhető a Serious Sam Double D XXL xbox360-on.
Coop trailer | Fegyver napló 1 trailer | Fegyver napló 2 trailer | Megjelenési trailer

Komoly hét
2012.10.15.
Ma jött ki Steamen egy elég nagy update a Serious Sam 3-hoz. A lényeg: 7 új egymás elleni pálya, 3 új túlélős pálya, VAC védelem és rengeteg bug javítás.
Holnap jön az új Serious Sam 3 Jewel of the Nile DLC Steamre.
Holnapután jön a Serious Sam 3 xbox 360-ra. Az egyjátékos és többjátékos része a játéknak külön lesz elérhető. Trailer is érkezett.
A Serious Sam Double D XXL-hez is jött pár hír, sajnos a megjelenési dátum még nem fix. Várhatóan valmikor télen jön.

(FRISSÍTÉS: A DLC-hez jött trailer is és az xbox megjelenéshez kamikaze csengőhangok)

Serious Sam 3 DLC bejelentés
2012.07.09.
Bejelentették a Serious Sam 3 Jewel of the Nile nevű DLC-jét. A történet a Serious Sam 3 történetének egyik szakaszába ékelődik be. Három kampány pálya, új ellenségek és új fegyverek. Megjelenés októberben.

Serious Sam HD The Second Encounter multiplayer ingyen
2012.05.15.
A Serious Sam HD The Second Encounter multiplayer része free-to-play, azaz ingyenes lett. Egészen pontosan a Capture the Flag, Deathmatch, Team Deathmatch, Instant Kill, Last Man Standing, My Burden, Survival és Team Survival módok. Új DLC is jött 5 dollárért, Legend of the Beast néven. Három új kampány pályát, három új egymás elleni pályát, és egy túlélős pályát tartalmaz. Forrás

További kisebb hírek: A Serious Sam 3 már Mac-en is játszható. A Serious Sam Double D Xbox 360-ra is jönni fog, Serious Sam Double D XXL néven. Várhatóan sok újítást fog tartalmazni, valószínűleg co-op módot is.
(FRISSÍTÉS: az ingyenes multiplayert úgy lehet letölteni, ha az SSHDTSE steam oldalán a demo letöltését választjuk. Továbbá az SS3 és az SSDDXXL őszre várható.)

Serious Sam Teljes Csomag
2012.02.23.
Az összes Serious Sam (legalábbis azok, amik elérhetőek a Steamen) megvásárolható egyben itt. Valamint ezen a hétvégén 66%-al olcsóbb mindegyik.
Ráadás Serious Sam történelem videó itt

Serious Sam 2 a Steamen
2012.01.31.
A Serious Sam 2 már a Steamen is megvásárolható.

1