Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Csevegő » nincs Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 4:29 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Syborg Fan
Írt már egy keveset

Én??????????!!!!! Ennél nagyobb sértést kitalálni is nehezebb lett volna... Very Happy Laughing Azért neked elnézem!!! Very Happy Very Happy

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 6:25 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Syborg Fan írta:
Én??????????!!!!! Ennél nagyobb sértést kitalálni is nehezebb lett volna... Very Happy Laughing Azért neked elnézem!!! Very Happy Very Happy

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Amgy ha figyelted volt avatarod nézegettem az adminban a felhasználó felületet aztán hülyeségből beállítottam neked egy avatart.. De már kiszedtem...
és Bocs
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 6:27 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Szíborg fan az ICQ jobb mint az msn????????????
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 6:32 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Syborg Fan
Írt már egy keveset

szerintem nem sokkal.

HozzászólásElküldve: Pént. Máj. 27, 2005 10:02 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Na akkor mi lesz?

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 28, 2005 8:57 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Syborg Fan
Írt már egy keveset

Ezt kérdem én is. Shadow légyszí küldd át privát üzenetben itt a fórumon, hogy mi a terved.

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 28, 2005 9:52 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Vmi kódtörő programmal vagy keyloggeres trójaival vagy vmivel feltörni a jelszavukat és kitörölni az oldalukat.

HozzászólásElküldve: Szomb. Máj. 28, 2005 11:10 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Syborg Fan
Írt már egy keveset

Ez nem biztos hogy jó, mert ujra felteszik egy másik címre.

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 31, 2005 8:37 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Sword
Vendég

Gratulálok.

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 31, 2005 9:35 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Shadowmaster írta:
Vmi kódtörő programmal vagy keyloggeres trójaival vagy vmivel feltörni a jelszavukat és kitörölni az oldalukat.

Sok sikert, nagyjából 5-6 év alatt sikerül is, csak addig ne kapcsold ki a gépet mert kezdheted elölről.

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 12:44 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Csúz Lee
Véletlenül idetévedt

Én is utálom őket mint a szart fikázzzák szegény kezdőket!!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 1:46 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

én is benne vagyok a szuper dragon kinyírásában

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 2:27 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

focizo15 írta:
én is benne vagyok a szuper dragon kinyírásában

Jah, nem ártana kifüstölni őket! Twisted Evil
Van valami tervetek?

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 3:32 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

nekem van... és nem a feltörni őket 5let.....

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 3:40 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Egyszerűen nem kell foglalkozni velük.. Ha írnak a fórumba azt úgy kell venni mint ha nem mondtak volna semmit....Le kell szarni őket hadd fikázzanak (max kitöröljük a hozzászólást)... A barcattilát se fikázták miután nem szólt vissza nekik semmit...

szóval sztem ezt kéne csinállni..

nincs
 Tartalomjegyzék » Csevegő
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
2 / 4 oldal  
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd