Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Programozás » Indiana Jones Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 5:29 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Syborg Fan
Írt már egy keveset

?????? írta:
Nekem van egy jó ötletem!
Ne röhögtessétek ki magatokat ilyen béna ötlettel. Előbb megkéne tanulni írni (történetet). Ezt most kivételesen jószándékból mondom.

Tűnj innétt! Biztos egy rohadék SzuperDragonos!

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 5:46 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Syborg Fan írta:
?????? írta:
Nekem van egy jó ötletem!
Ne röhögtessétek ki magatokat ilyen béna ötlettel. Előbb megkéne tanulni írni (történetet). Ezt most kivételesen jószándékból mondom.

Tűnj innétt! Biztos egy rohadék SzuperDragonos!

Semmi közöd hozzá ki vagyok, ha inkább ezekkel a szánalmasokkal tartasz meg is érdemled!

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 5:49 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

De te neszójjámá bele te fasz!!!!!!!!!!! Igen bisztos Szuperdragonos fasz vagy, ne tagadd... ha nem akkor bocsi de akor is ájjál le!

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 6:01 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Kovászos Uborka írta:
De te neszójjámá bele te fasz!!!!!!!!!!! Igen bisztos Szuperdragonos fasz vagy, ne tagadd... ha nem akkor bocsi de akor is ájjál le!

Állj le te, inkább a N00bokkal tartasz te seggfej? Majd meglátjuk mit hoztok össze, sok sikert a többi lámának is. Pff...szánalom.

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 8:51 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka

Igen,. látszik hogy te is egy szokásos faszfej vagy... tudod, segíteni kéne a kezdőket, nem leordítani őket... egyébként ha már ilyen jól osztod az észt, nem láthatnánk a te munkádat? Mert ha nem akkor kussolj, elöbb mutass fel valamit asztán pofázz!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 8:58 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Kovászos Uborka írta:
Igen,. látszik hogy te is egy szokásos faszfej vagy... tudod, segíteni kéne a kezdőket, nem leordítani őket... egyébként ha már ilyen jól osztod az észt, nem láthatnánk a te munkádat? Mert ha nem akkor kussolj, elöbb mutass fel valamit asztán pofázz!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Jól van, békénhagylak, látom te már ezekkel a...áh, jelzőre sem méltóakkal maradsz. Örülj. Majd kíváncsi leszek én a munkátokra. Csá köcsögök...

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 11:46 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Csúz Lee
Véletlenül idetévedt

Syborg Fan: Harrison Fordos faceset megteszi???? Etyébként ö a kedvenc szinészem, tők lyól játszotta a Han Sólót is meg a Volt egyszer egy vadnyugatban a főhöst. Vaty az nem ö volt???????
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 12:44 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Kicsit offolnék.

Érdekes a syborg fan nem jár ide... Kiderült hogy az a fasz szuper dragonos (Kdaniel1) Először is fikáz a moondragon fórumán
idézem
Idézet:
kdaniel1 Létrehozva: 2005. May 1. - 13:34

Csoport: Tagok
A felhasználó sorszáma: 195

Nagyjából egy szóval lehet jellemezni a tevékenykedésedet:
szánalmas.

Ez most nem csak erre az oldalra vonatkozik, hanem az eddigiekre is (Zafír, SkyDragon, stb).

(egyébként meg lehet nézni az aláírását) http://forum.moondragon.hu

Aztán meg idejön nyalizni.. és még én vagyok a szánalmas... Nem rég a sengir soft fórumán buktattam le és akkor ezt mondta.

Idézet:
Jé, de ügyes vagy te!
Ezt az e-mail címből sikerült kikövetkeztetni?
Belőled még ezt sem nézted ki...
Na jó, akkor ím, lehull a lepel...
Kovászos Uborka=Rőtsárkány=Noni
Syborg Fan=DÁRK ISTEN=kdaniel1
Lalikirály=Sword=Andrys.
Azért először beszoptad.

...
Kovászos uborka igaz ez ?????????
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 2:25 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Shadowmaster írta:
Kicsit offolnék.

Érdekes a syborg fan nem jár ide... Kiderült hogy az a fasz szuper dragonos (Kdaniel1) Először is fikáz a moondragon fórumán
idézem
Idézet:
kdaniel1 Létrehozva: 2005. May 1. - 13:34

Csoport: Tagok
A felhasználó sorszáma: 195

Nagyjából egy szóval lehet jellemezni a tevékenykedésedet:
szánalmas.

Ez most nem csak erre az oldalra vonatkozik, hanem az eddigiekre is (Zafír, SkyDragon, stb).

(egyébként meg lehet nézni az aláírását) http://forum.moondragon.hu

Aztán meg idejön nyalizni.. és még én vagyok a szánalmas... Nem rég a sengir soft fórumán buktattam le és akkor ezt mondta.

Idézet:
Jé, de ügyes vagy te!
Ezt az e-mail címből sikerült kikövetkeztetni?
Belőled még ezt sem nézted ki...
Na jó, akkor ím, lehull a lepel...
Kovászos Uborka=Rőtsárkány=Noni
Syborg Fan=DÁRK ISTEN=kdaniel1
Lalikirály=Sword=Andrys.
Azért először beszoptad.

...
Kovászos uborka igaz ez ?????????

Ez a DÁRK tényleg szánalmas, azért mert ő lebukott, rögtön beakarja mártani szegény uborkát is Mad
Rólam vajon mit mondana? Confused

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 3:29 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

nem azért mondtam hogy szánalmas.. hanem azért mert az mde fórumon kötekedik aztán idejön nyalizni..
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 3:54 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Shadowmaster írta:
nem azért mondtam hogy szánalmas.. hanem azért mert az mde fórumon kötekedik aztán idejön nyalizni..

Akkor se vádaskodjon. Ő elcseszte, mást nem kell belerángatni. Ha ez így megy, a végén kiderül, hogy rajtad kivül mindenki Szuper Dragonos...hehhh...

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 9:58 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka

Micsoda???? Én ilyet nem találok a Sengi oldalán meg a fórumán se!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 12:51 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Kovászos Uborka írta:
Micsoda???? Én ilyet nem találok a Sengi oldalán meg a fórumán se!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Pedig ott van. http://sengirforum.uw.hu a végső küldetés támában van az utolsó előtti oldalon....

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:01 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
kdaniel1
Vendég

Na, ezek után megintcsak nem tudom melyikünk a szánalmas. Ez az egész csak szopatás volt, nem nyaliztam(tunk) neked, csak szivattunk.
Neked ez még akkor sem tűnt fel, amikor ilyen Rider Softwares meg Indiana Jones szintű dolgok kerültek szóba.
Kurva nagy hülye vagy.

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:02 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
DÁRK ISTEN
Vendég

Egyébként nem kell az MDE-n aláírást nézegetni, soha sem tagadtam, hogy SzuperDragonos vagyok.

Indiana Jones
 Tartalomjegyzék » Programozás
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
2 / 5 oldal  
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd