Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » A Két Kard legendája » A Fejlesztés Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 01, 2005 12:21 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Csúz Lee
Véletlenül idetévedt

Hú ez bisztos natyon profi munka lesz!!!!!!444
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 02, 2005 5:15 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Képeket mikor kapunk?

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 03, 2005 12:46 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Nemsokára elkezdem a bs-t és abból kaptok képeket.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 03, 2005 1:02 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

De jóóó! Én is láthatok majd a játékod demójának a harcrendszeréből képeket? Ez olyan izgalmas! A történet egyébként miről szól? (Már ha van.) De végülis minek az, már a cím is olyan figyelemfelkeltő! Két kard! Amiknek még legendájuk is van! Vagy maguk a kardok legendásak?! Hú, már a címben is van egy csavar! Bocs ha ez most valami spoiler, nem akarom elrontani, csak hát annyira izgulok! Kérlek mester, ne várass minket sokáig!

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 03, 2005 1:08 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Bazd meg az alap sztori le van írva!!!!!!!!

Kovászos uborka itt vannak a bs-ben a harci charsetek.. én készítettem őket. Wink Wink Wink Wink Fogok raltuk még javítani de így se rosszak pl hogy mindíg alapállásban van a csávó azt is kijavítom stb.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 03, 2005 1:22 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Vendég

Mer' ha megbaszom attól jobb lesz? Kivételesen tényleg érdekelt a dolog, de ha te így bánsz az érdeklődőkkel...ne csodáld ha útálnak.

HozzászólásElküldve: Pént. Jún. 03, 2005 2:07 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Anonymous írta:
Mer' ha megbaszom attól jobb lesz? Kivételesen tényleg érdekelt a dolog, de ha te így bánsz az érdeklődőkkel...ne csodáld ha útálnak.

Igyekszem ahogy tudok most szedem arajzprogramot és elkezdem a bs fejlesztését..

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 5:50 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Kovászos Uborka
Kezdi rendszeresen látogatni az oldalt

Shadowmaster írta:
Kovászos uborka itt vannak a bs-ben a harci charsetek.. én készítettem őket. Wink Wink Wink Wink Fogok raltuk még javítani de így se rosszak pl hogy mindíg alapállásban van a csávó azt is kijavítom stb.

Tök jó mert nem ez nem ugyanaz a ron chara amit mindenki használ, hanem vannak változások!

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 04, 2005 6:18 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Kovászos Uborka írta:
Shadowmaster írta:

Tök jó mert nem ez nem ugyanaz a ron chara amit mindenki használ, hanem vannak változások!

Hát igaz, hogy japán női suliuniformisban van. De legalább egyedi... Vagy a karakter csak egyszerűn MÁS?

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 12:23 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Többen is mondták már hogy női ruhában van(elkúrtam a chara makernél) .. Megkeresem a psp-t és megcsinálom férfi ruhában.. De a bs bemutató valószinű ezzel a charsettel lesz kész.. Cool Cool Cool Cool

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 12:28 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

nahh itt a nem végleges tittle..

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 05, 2005 7:12 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Shadowmaster írta:
nahh itt a nem végleges tittle..

Nem lenne jó valami eredeti ötlet? A Title egy dark archon a Starcraftból, a történet pedig 95%-ban megegyezik a Heroes of Might and Magic 4 intrójával...(amikor a végítélet pengéje és a fagy kardja összecsap és megsemmisül minden, ezért új világba nyitnak portal-t stb.)...
Ezzel most csak ösztönözni akarlak, hogy kéne valami újdonság és egyediség...

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 7:00 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
focizo15
Gyakran írkál nekünk

én is szivesen lennék béta teszter

szuper dragon kusss ne fikázzatok

szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 11:20 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

focizo15 írta:
én is szivesen lennék béta teszter

szuper dragon kusss ne fikázzatok

Most aztán beszóltál kisfiam, majd ha tudod melyik szó mit jelent akkor írj.
Amúgy az nem fikázás volt hanem építő jellegű negatív kritika. Vagy te mindenre azt mondod, hogy milyen jó?

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 06, 2005 1:09 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Így elsőre lehet heroes 4-esnek tűnik de ha játszol a játékkal majd meglátod hogy nem az ( talán 15 %-ban)

A Fejlesztés
 Tartalomjegyzék » A Két Kard legendája
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)   
2 / 3 oldal  
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása  Hozzászólás a témához  

Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd